![]() |
|
Te same typy na brakujące pozycje co mistico :)
|
Ja tam licze jednak na Sobola. :-)
|
Cytat:
|
Dziwne, że Marcelo zagra - nie spodziewałem się.
|
Nikola będzie graaaaaaaaaaał! :d
|
Cytat:
|
Moja rozmowa z nim na instagramie. Jako dowód - screen
http://i59.tinypic.com/30c6e4i.jpg W wolnym tłumaczeniu: Przyjedź grać, kibice Wisły czekają na Ciebie. Rozgrywany jest mecz byłych gwiazd z dzisiejszą drużyną. Cały przychód idzie na spłatę długów Wisły. Kibice Wisły chcą Cię jeszcze raz zobaczyć w naszej koszulce. Nikola - Wiem, już do mnie dzwonili - przyjeżdżam! |
zepsułeś niespodziankę :)
|
Ohh... oj ja zły :D
|
Cytat:
Z tych starszych to dorzucil bym jeszcze Olgierda Moskalewicza ,Lukasza Sosina ,Grzegorza Nicinskiego :) ... Ale mi sie teraz te nazwiska przypominaja,piekne czasy to byly :) ! |
|
o, a może Jeana Pauliste by namówili? Mieszka w Polsce i pewnie bardzo chętnie by się zjawił :)
|
Marcelo jako zawdonik. Rewelacja! Nie sądziłem, że to się uda.
Acz najważniejszy dla mnie fakt, to występ Grzeli Patera. Bardzo bym chciał, aby w tym meczu został pożegnany w sposób, na jaki zasługuje (starsi kibice pewnie pamiętają jak został potraktowany w 2003 roku, kiedy to Wisła oddała go do Polkowic). No i jeśli przyjedzie Nikola... to będzie coś. ;) |
Przydałby się Sobol , Cleber , Czerwiec, Kula, Cantoro, Moskalewicz, dwa Zające......, Uche :D, pewnie wielu pominąłem.
|
Czerwiec na bank nie przyjedzie, z racji korupcyjnych zarzutów :/
|
Sarnat też był umoczony.
Cytat:
|
^^ korupcyjne zarzuty chyba nie wykluczają występu w mecz towarzyskim?
|
Kulawik, Musial, Maculewicz, Nawalka, Motyka, Ajwen, Jalocha, Szymanowski, Kmiecik. Jak sie bawic to sie bawic:D
|
a jaki rezultat obstawiacie? Dla naszych obecnych kopaczy, mimo ich umiejętności i obecnej formy, będzie dużym obciachem, jeśli przegrają z emerytami :) Obecna Wisła po prostu musi wygrać, bo jak nie, to zgłaszamy dziadków do Ekstraklasy :)
wiem, że wynik w tym meczu jest akurat najmniej ważny. Każdy liczy na jak najwięcej bramek, no ale jeśli obecni zawodnicy przegrają.... :) |
Hmm skoro Moskal wystąpi w drużynie gwiazd to kto poprowadzi pierwszą drużynę? :)
|
Może Kasperczak? :D
|
wynik będzie kwestią zabawy. 4-4. 6-4. 2-8 byle duża ilość bramek :)
|
Cytat:
|
Pewnie jeszcze Damian Gorawski będzie, bo jest na miejscu ;)
|
Tak w ogóle to niepotrzebnie dali Kazia jako zawodnika. Teraz już chętnych na asystenta trenera Wisły może nie być.
|
Trenerem w tym meczu pewnie będzie Broniszewski
|
Cytat:
|
^^ może mieć zakaz profesjonalnego uprawiania sportu. Przy chorobach sercach ruch jako taki jest zalecany tylko nie można się forsować. Dla byłego piłkarza występ w meczu towarzyskim tym bardziej 45 minut nie powinno być zbyt forsowne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moze Tomek Dziubinski , Kaliciak, Kula, Uche ..... i przede wszystkim Dolhe na rezerwowego bramkarza :lol:
|
Ciekawe w jakich koszulkach wystąpi drużyna gwiazd? Obecnych białych czy będą jakieś specjalne koszulki?
|
Cytat:
Miejsc w drużynie jest ledwo 20-22, więc nie możemy zaprosić 'byle kogo'. |
Moskalewicz, Niciński, Marek Zając, Kaliciak, Kuźba, Cantoro, Majdan - to tak na szybko :)
|
Ciekawe czy Górnik puści Sobola na ten mecz. Bo widzę, że cały środek pola już jest ujawniony i Radka tam nie ma.
|
Cytat:
No i rzucanie racami w Bednarza. |
Cytat:
Aktualna sprzedaż biletów: 2491 |
http://i60.tinypic.com/30comfq.png
Ma ktos jakis kontakt do tego fans4club, zeby wyjebali z tego zestawienia niezatapialnego Zdzisia bo wstyd? |
Cytat:
Kapka zdobył dla nas 93 bramki w 327 spotkaniach. Mało? ilu to Wiślaków ma lepsze statystyki? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl