![]() |
Lecdh 0-2
Legia 0-2 Ruch 0-1 Edit: Legia 1-2 |
Że niby euro 2012 napedzi koniunkture na poska pilke? hehehe
|
Cytat:
Więc rok wcześniej byli zajebiści i trzymali się w czybie? a po roku zostani zdeklasowani o nascie pozycji? Jak to się ma kolego do faktycznego i realnego ich poziomu? I tu masz właśnie złoty przykład ile wart jest ten twój ranking! Rok wcześniej cacy a rok póżniej dno! Mimo trzymania średniej krajowej hehe! |
Lech 0-3, Ruch 0-2:D
|
Ma ktoś jeszcze złudzenia odnośnie polskiej piłki ? Aha, zapomniałem " Nic się nie stało Polacy, nic się nie stało " :) hymn zawsze usłużnej bandy głupków tak ochoczo lansowanej w prorządowych mediach.
|
No i chyba mamy wreszcie efekty szalonej walki o mistrzostwo ostatnich lat i niesamowitego wyścigu zbrojeń polskich klubów. W Polsce po prostu nikt poważnej piłki robić nie chce. Szkoda... do dziś się łudziłem, że coś jeszcze z tego będzie. Ale widocznie nie... Dno.
|
Szkoda Śląska, ale reszta elegancko ;) Przynajmniej nie będzie podniecania się meczami Amiki i Legiuni w LE.
|
nie mam słów żenada
|
RW88 Polecam wyniki naszych Polskich drużyn! Ave progres !
A teraz się cofnij i zobacz kilka postów wcześnie moje prognozy, hehe Daj juz spokój tym twoim LOGICZNYM tezom. |
Polska piłka to dno. I nieważne czy w naszych klubach grają polscy piłkarze czy zagraniczni - zawsze są to zawodnicy 3 sortu. Dopóki w naszej piłce nie pojawią się poważne pieniądze( jak np na Ukrainie czy w Turcji),dopóty nie będzie znaczących sukcesów na arenie międzynarodowej. AMEN.
|
Polska piłka to dno. I nieważne czy w naszych klubach grają polscy piłkarze czy zagraniczni - zawsze są to zawodnicy 3 sortu. Dopóki w naszej piłce nie pojawią się poważne pieniądze( jak np na Ukrainie czy w Turcji),dopóty nie będzie znaczących sukcesów na arenie międzynarodowej. AMEN.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
W sumie temat mozna zamknac do przyszlego sezonu :)
|
E nie, Legia może jeszcze spokojnie awansować.
|
Dzisiejsze wyniki polskich druzyn wywolaly wielki usmiech na mojej twarzy . Bez Wisly w pucharach moje zainteresowanie w tym roku przekladalo sie tylko na sprawdzeniu wynikow po zakonczonych meczach .Ciekawe co teraz z napinka gosci z Chorzowa , Poznania czy Warszawy .
|
Cytat:
|
Takiego w.......u nie było nigdy w historii.
|
To jest masakra co ci szwedzi z nami zrobili, takich wp... nie zaliczalismy nawet z Hiszpanami.Niestety, ale w ch nas ich liga przeskoczyla obecnie.Legia sie cudem uratowala, a dokladnie Ljuboja ja ocalil i powinna awansowac, ale w tym roku raczej nie bedziemy mieli druzyny w LE.Coz trzeba wygrac lige i wracac do pucharow osobiscie;)
|
Cytat:
Jakim trzeba być magikiem żeby stwierdzić ze poziom spadł z 18 na 27 ?! Waż na to : Odniose się do całości : Widać że nie jesteś taki bystrzacha na jakiego się lansujesz. |
PMSz w najlepszym wydaniu ...
Zapowiada się na totalną kompromitację polskiej piłki klubowej! |
Liga będzie ciekawsza, bo przed jej startem praktycznie wszyscy odpadną :)
|
Cytat:
|
Polski dzień w pucharach - wpie*dol, wpie*dol, wpie*dol :D Czekam na tekst od Weszło :-D
|
Panowie, ciszej nad tą trumną;)
|
Cytat:
Niemniej jednak dzisiejszy dzień zmienia tylko spojrzenie na progres / regres naszej piłki. Twoje absolutnie bezmyślne spojrzenie na ranking UEFA dalej jest faktem, co potwierdzają argumenty o Szkotach. Swoją drogą mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem naszych klęsk w piłce, a następne przyjdą jesienią, przed wyborami - to będzie jedyna szansa na większe zmiany w naszej piłce. |
Coz...Nie wiem jak inne druzyny ale u Nas jest szansa na sukces jesli... Zelwakow zatrzasnie sie w kiblu i zagramy od poczatku w 10. Mecz byl tragiczny, typowa gra Janka Urbana.......a jego mać, jak mnie ten spec od satkonogi w....ia.
Najgorsze jest to ze gdyby 2-3 cm nizej piłka trafila w ostatnich chwilach to byśmy mieli remis i kogoś by to mogło zmylić. Co za cielaki.... |
nie pisze tutaj często, ale Dariook czy Ty już możesz się zamknąć?czy Ty jesteś dzieckiem z gimnazjum? chyba, że tak to kontynuuj zabawę:D
|
dobrze jest ... w końcu mogli już odpaść w pierwszej rundzie :) jest moc, ludzie kupujcie karnety/bilety takiej pliki nigdzie nie zobaczycie ! będzie bum na piłkę jak nic, stadiony jeszcze okażą się za małe !
|
Ważne, że poziom ligi się podnosi!
4 drużyny, 1 gol. Paciorek w intencji tvp, polsatów i innych tvnów, że nie wpadły na pomysł przeprowadzenia transmisji tego g***a. Bo jeszcze by mnie podkusiło i bym oglądał. |
A pamiętam jak z nas się śmiali ... K.wa takiego pasma kompromitujących porażek chyba nie było.
|
Cytat:
Napisze to co "u siebie". Szkoda, ze Ljuboja strzelil na 1:2. Bo wyniki 0:2,0:2,0:3,0:3 prezentowałyby sie o znacznie lepiej :lol: :lol: |
Cytat:
A wy własnie w koło macieju ze jest progres bo punktujemy , bo awans Polski itp itd A Ranking nie służy po prostu do tego. Bliżej wykreśliłem już jego zastosowanie w wcześniejszym poście. Cytat:
Ale swoje uwagi odnośnie mojej osoby proponuję zachować dla siebie. |
Cytat:
|
Cytat:
Qrwa taki Lech miał taki ranking, że praktycznie otwartą droge do fazy grupowe LE, wzięli 4,5 mln za Rudnewa, a na najważniejsze mecze w sezonie wychodą Slusarskim czy innym Ubiparipem. Mozna ich nienawidzić ale tam naprawdę jest klimat do wielkiej piłki - nie wiem jak Rutkowski chce teraz ludzi przyciągnąć. Zresztą można by wiele pisać na ten temat. Legia ma otwartą drogę do tytułu to wysprzedaje 3 podstawowych graczy - też parę milionów wzięli, a potem nie stać ich 100 tys. euro na Dwaliszwiliego ale za to bilety w .... drogie nawet na sparing z Borussią. Niestety Polska to jedyny kraj chyba na swiecie gdzie ci smieszni pseudo-wlasciciele chcą tylko na futbolu zarobić, a niewiele jest klubów na świecie przynoszących zysk. Slask tez latwiejszej drogi do grupy LE i lepszej mozliwosci do przyciągnięcie ludzi na stadion mieć nie będzie. Jak dla mnie to jutro spokojnie można ligę odwołać - po co oglądać jak znowu trwa wyścig żółwi o udział w kolejnej pucharowej kompromitacji w przyszłym roku. Po co w ogóle grać w lidze jak nie ma się niczego do osiągnięcia w pucharach ? Marzy mi się żeby jutro wszystkie kluby solidarnie oglosiły bankructwo i zostawiły swoich wszystkich pseudokopaczy na lodzie bez pieniędzy. Niech grają co najwyżej za piątaka -> http://www.weszlo.com/news/11325-Pol...polskiej_lidze |
Ruch 0:2 Victoria
Śląsk 0:3 Helsinborg Legia 1:2 Ried Lech 0:3 AIK Polska 1:10 - Europa Doooobra ciszej nad trumną :lol: PS: Wkurze Was ale muszę - Wisła też by dostała ostry w....... ;) Oczywiście to tylko teorie, ale patrzac całościowo...tak by właśnie było. |
Dariook proponuje, żebyś wysłał swoja innowacyjną myśl w mailu do UEFA, aby zlikwidowali ranking/i, może Platini weźmie to pod uwagę.
|
Każdy ma swoją Levadię boleśnie przekonał się o tym Śląsk ruch i amica co do legii agonia może potrwać jeszcze tydzień. Rokowania są marne ale kto wie ......
|
Cytat:
Haha, wy też nie dziecko ;-] |
Że zacytuję klasyka: "Kto zgłosił te drużyny do pucharów" ?
|
Cytat:
A z resztą szkoda mi słów |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl