![]() |
Płacę za treść, ale treść się jajajajajaka. Czym jak nie treścią są komentatorzy?
|
Zawsze można wyłączyć dźwięk bo w końcu komentatorów opłacają Reptilianie a nie widzowie.
|
Co się czepiacie. Potem był wywiad z Robbenem prowadzony przez dziennikarza nsportu. Pelna profeska :D
|
Robben się dowiedział gdzie gra... Ah wróciły stare czasy Magazynu eklasy.
|
Panowie, to jak to dalej jest?
Dziś propozycja za Full zestaw 179/9mcy i 199/9mcy + multiroom +dekoder za 0zł ALE Na pytanie o karty i multiroom (tłumaczę, że mam dwa swoje dekodery za które zapłaciłem i nie chcę, żeby za parę miesięcy było przejście z kartami na jakieś inne turbodekodery, bo wtedy będę sobie mógł całość w d... wsadzić) pierwsza konsultantka powiedziała, że "dział techniczny zagwarantował, że nie będzie zmian przez najbliższe 18m-cy", a druga "to jest opcja dodatkowa i ewentualna zmiana opcji dodatkowej nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy z winy nc+" i z dziś jeszcze rodzynek: proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249 podupczeni? :D |
No a co mają powiedzieć, grymaś grymaś to ci damy taniej?
Ona tam siedzi na tej słuchawce i jak złowi jelenia to prowizja wpada. Ja ich odbieram tak, pierwsze kilka telefonów to prowizja wpada jak ci sprzedadzą ofertę która jest słaba, kilka kolejnych już jest ciekawiej oferty spoko ale też zależy na zatrzymaniu, ostatnie oferty i wtedy prowizja wpada jak abonent zostanie w nc+/c+. Oferta słaba. 189 zł średnio dupy nie urywa. Pani która powiedziała że mogą to zmienić bez możliwości zerwania umowy miała rację. Dziś kupuj bo jutro będzie drożej... Słabe chwyty. |
Jezeli dzwoni do Was konsultant to rozmawiajcie tylko o ofercie, nie rozmawiajcie o niczym innym bo Oni gowno wiedzą.
Cytat:
|
Plan transmisji 21 kolejki T-Mobile Ekstraklasy na antenach Canal+:
Piątek (5 kwietnia): - godz. 17.40: Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD) - godz. 20.10: Lech Poznań - Lechia Gdańsk (Canal+ Family HD) Sobota (6 kwietnia): - godz. 13.30: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin (Canal+ Family HD) - godz. 15.30 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze (Canal+ Family HD) - godz. 17.40: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie (Canal+ Family HD) Niedziela (7 kwietnia) - godz. 14.10: Korona Kielce - PGE GKS Bełchatów (Canal+ Family HD) - godz. 17.05: Wisła Kraków - Piast Gliwice (Canal+ Family HD) Poniedziałek (8 kwietnia): - godz. godz. 18.00: T-Mobile Ekstraklasa: Widzew Łódź - Polonia (Canal+ Family HD) Prawie wszystkie mecze na C+family. Ciekawe czy to jednorazowo czy na stałe tak będzie. Wtedy dla fanów Ekstraklasy wystarczy pakiet Silver. Źródło: http://media2.pl/media/101645-Nowy-p...us-Family.html |
Cytat:
|
A co to takiego ten Canal+ Family? Mając UPC nie nagram sobie meczu (bo oglądnę na żywo na stadionie)?
|
Cytat:
|
Cytat:
toteż czekam cierpliwie, ale dziwne to sposoby straszenia, że "później będzie drożej" :haha: plus martwi mnie ten cały problem z multiroomem, bo faktycznie utopię się w umowie na 18 miesięcy a za chwilę się okaże, że zmeiniają zasadę działania multiroomu, bo tak... :mysli: |
Cytat:
|
To mi też gość w saloniku nC+ mówił, żebym się szybko zmigrował, daje mi 109zł za platinum i multiroom i to w promocji bo za kilka dni też pójdą ceny w górę...
|
@rav
Napisałem "Prawie wszystkie mecze na C+family." prawie robi różnicę... |
Dzisiaj wieczorem albo jutro bedzie najdokładniejsza ramowka na facebooku Canal+ Sport i na canalplus.pl zapewne takze i nie bedzie trzeba sie posługiwac media2
|
Cytat:
Oczywiście oferta sportu NC+ musi być lepsza, ale nie widzę powodu dawać się dymać za NBA, czy też w celu oglądania LM z komentarzem Jagody czy Ryczela. Szkoda mi jedynie trochę ligi angielskiej, ale może to i dobrze, że jej nie mam, bo nie kusi mnie zawalanie sobie weekendu siedzeniem przed tv, Bundesliga wystarczy. Niemniej jednak stwierdzenie, że w Cyfrowym Polsacie jest beznadziejna oferta sportowa jest mocno przesadzone. Pozdrawiam. |
Jak oni mogą mówić że będzie drożej? 2 tyg.jazdy po cenach a oni straszą podwyżką?
Dajcie spokój. |
Jak to teraz będzie?? w tej chwili mam canal+, canal+ film, canal+ sport, canal+ gol, canal+ weekend, canal+ 3d. A po zmianach będzie canal+, canal + sport, canal+ film, canal+ film2, canal+ family, canal+ family2. To od maja zostanę z canal+, canal+ film i canal+ sport. a family nie będę miał właczone?? czy tylko zmieniają nazwę tych swoich kanałów.?
|
Cytat:
Od 05.04 będziesz miał nowe kanały marki Canal+. |
Niespodzianka. W cyfrze dostępne są kanały nSport 108 i nSport 109 - w czwartek właśnie tam jeden mecz Ligi Europy (109) i Multiliga Ligi Europy (108).
|
Cytat:
Bo ''łosie'' z platformy ''n'' nie zsługuja http://forum.ncplus.pl/forum/images/smilies/gg/zeby.GIF A ''jelenie'' z platformy Cyfra+ HD dostali je po to aby zrobic z nich ''łosi'' http://forum.ncplus.pl/forum/images/smilies/gg/zeby.GIF :haha: |
Czy jest na forum ktoś kto już zmigrował do nc+?
|
Cytat:
Boze chron od takich.... |
Mialem pakiet Canal+Superpremium(zHBO) HD za 99zl obniżka ze 146zł z HBO go za darmo...
Teraz po rozmowach zaofrowano mi jakieś kiepskie w porownaniu z hbo go wyporzyczalnie i pakiet Canal+Platinium z HBO za 129 zl. Dochodzi nsport,espn america wiec sporty USAlive a nie starocie, Disc. history i w zasadzie tyle no i MGM hd... Dostał ktoś lepsza oferte?? Bo ta moim zdaniem to zdzierstwo. |
Właśnie się zastanawiam co z wyłączaniem kanałów które miały być niedostępne w ofercie od 1.4.2013r.
Bo właśnie ESPN America miał zniknąć, tak jak i parę innych kanałów, mamy dzisiaj 3 kwietnia, a kanały dalej są. Tylko Wojna i Pokój znikną chyba. Wie ktoś co jest grane w tej sprawie? |
Pewnie zwolnili tego co je miał wyłączyć a Francuz jeszcze nie wie w co ma klikać bo pisze listy do anty nc+.
|
ja np w dalszym ciągu nie dostałem pisma o migracji, natomiast mój szwagier dostał pismo już w ubiegłym tygodniu. Obaj mamy Nkę tylko on miał jeszcze wykupione Npremium. Może mało ich interesuje moja umowa bo za wszystkie pakiety od 3 lat płace po 48 zł?
|
Cytat:
|
News z UPC
Cytat:
|
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę? EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę? |
Arkas: Sprawa wygląda tak, że jeżeli oni dokonują zmiany to możesz rozwiązać umowę nie akceptując tych zmian, tylko że umowa zostanie rozwiązana nie z końcem maja wtedy tylko zgodnie z: http://ncplus.pl/strefa-abonenta
na dole: " ZMIANY PROGRAMOWE DLA ABONENTÓW CYFRY+ Uprzejmie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM nie będą dostępne w ofercie CYFRY+. Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament. W przypadku nie zaakceptowania zmian, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tych zmian. " |
Napisze Wam taką ciekawostkę. Info z pierwszej ręki pewne nie wyimaginowane.
Od wtorku do dzisiaj -ledwo trzy dni - przez pocztę obsługującą Biuro Obsługi Klienta telewizji N/NC+ (konkretnie przy ulicy Conrada 37) przeszło 17 000 /siedemnaście tysięcy!!/ listów poleconych z wypowiedzeniami umów. A to dopiero pierwszy tydzień... ciekaw jestem jak oni to ogarną ;-/ |
Cytat:
|
mi się wydawało, że to dużo ;-)
|
Byłem dzisiaj u znajomego dystrybutora i na kazde moje pytanie odpowiadal - kto Ci to powiedział. Tak wiec od dzisiaj nie czytam zadnych informacji zamieszczanych na wszystkich forach razem wzietych. Oni sami nic nie wiedza a co dopierio ludzie, ktorzy na forach wszystko wiedza najlepiej - a tym bardziej konsultanci dzwoniacy do Was. Ci ostatni wiedza tylko o migracji na dany pakiet - nic poza tym. I nie ma tak, ze abonenci (przynajmniej Ci od Cyfry - wczesniej był dystrybutorem Cyfry) musza sie do czerwca zdecydowac na migracje albo papa. W odpowiedzi na to pytanie takze padło zdanie - a kto Ci to powiedział. Nie wiem jak jest z klientami nki wiec na to pytanie nie odpowiem. Tak wiec kto ma abonament do sierpnia, wrzesnia, grudnia 2013 czy stycznia 2014 nie musi od razu migrowac. To chyba tyle co chciałem napisac. Kazał mi sie nie spieszyc i czekac bo podobno franuzi miekna i za chwile ceny moga sie zmniejszyc. I jeszcze odnosnie cen:
Cytat:
PS: A i jeszcze jedno - to wszystko przez gosci z ITI. To jest fuzja Cyfry z Nka a to Oni wszedzie sie za przeproszeniem wpierdalają. |
Cytat:
Cytat:
|
No, no, no.
Jak to się stało, że zagwarantowali niezmienność multiroomu przez 18 miesięcy, all inclusive+ za 179/m-c, dekoder i multiroom za 0zł :D Gdzie to magiczne 249zł/m-c lada dzień? Chyba faktycznie grunt sypie się im pod nogami i zaczynają myśleć. Ale nie chcę być pierwszym na forum, który podpisze, jeszcze trochę wytrzymam :p |
No to ja będę pierwszy, dzisiaj zmigrowałem na pakiet Universe za 49PLN przez cały okres umowy. Wcześniej miałem WPT w n za 48PLN więc jakoś przeżyje tą złotówkę podwyżki.
|
Cytat:
Tu chodzi o porównanie ofety... Wiadomo skoro nie potrzebujesz C+ ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl