![]() |
Jaga prawpododobnie bez napastnika zagra w Pawłodarze. Franek kontuzja kolana.
Powołani napastnicy: 18. Bartłomiej Pawłowski 20. Maycon Silva Calijuri 21. Tomasz Frankowski 31. Ermin Seratlić Ciekawe ktory zagra za Franka. |
Zapewne Maycon, Pawłowskiego trzyma .... wie po co na ławce zamiast dać mu szansę bo widać, że chłopak ma potencjał, Seratlica ciągnie na lewą i nawet jak gra w ataku to i tak lata po lewej stronie.
|
Maycon w tej chwili jedyny typowy napastnik - ale moze da szanse Pawłoskiemu ?? on z kontry nadawał by sie chyba najlepiej, no i według mnie jest jeszcze opcja z Plizgą w ataku - zdaje się że w zamieszchłych czasach zdarzało mu się grać na tej pozycji...
|
Maycon to ten co sie potyka o własne nogi i piłkę? To ma być ten ich jedyny napastnik? To fajnie chca grać puchary i lige...
|
Cytat:
Zresztą Jaga na ten sezon raczej się nie spinała a o pucharach to wogóle zero napinki było więc nie ma co wybrzydzać. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Póki co jego atuty to szybkość i jakaś tam technika, wiec materiał na skrzydłowego. |
Zgadza się, tylko chciałem zwrócić uwagę, że skoro Makuszewski ma być napastnikiem u Probierza choć nie zagrał jeszcze na tej pozycji to Pawłowski prędzej odejdzie niż zacznie regularnie występować pomimo swojego potencjału.
|
mówią że ma byc potworny upał w Pawłodarze,szkoda że ze 3-0 Jaga w pierwszym meczu nie wygrała a tak może byc bardzo ciężko.
|
Cytat:
A Pawłowski własnie w tym sezonie sie rozegra, zobaczysz. Franek juz dogorywa, ten Seratlić to tak samo nie wyglada na snajpera a raczej jakiegoś za napastnikami, więcej ofensywy nie widze. No Maikon jest, niby w Piaście mu szło, ale coś musiało być na rzeczy skoro Probierz go wypożyczył. Chociaż wiem ze on sam polecał tego napastnika do Gliwic. Makuszewski jest za mały , a Pawłowski 187 kogoś takiego w ataku Jagi potrzeba. |
Tez nie slyszalem ze Maycon potyka sie o wlasne nogi. Myslalem ze dobry technicznie i szybki gosc, tylko za duzo drybluje.
|
Cytat:
|
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Sl...wiadomosc.html
Śląsk od zwycięstwa do zwycięstwa - 3 drużyny Chorwackie (chyba) odprawione z kwitkiem. A w tym czasie Dundee ledwo radziło sobie z zespołami z amatorskiej Irlandii. Nie dać plamy chłopcy i pokazać na wyspach że Polska to nie zaścianek. |
Nie wszystkie zespoły irlandzkie to amatorzy. Tym niemniej liczę na Śląsk w starciu z Dundee, rywal się poważnie osłabił więc wszystko w rękach (nogach) wrocławian.
|
Cytat:
|
Cytat:
Legia niedawno w sparingu to Arsenal Londyn pojechała ,a mysmy od Valerengi dostali lanie 3;0. Ah te sparingi :) |
Kiedy Legia pojechała Arsenal? A lanie od Valerengi to chyba nie sensacja..
|
Może koledze się pomyliło, nie każdy strzela Arsenalowi 5 bramek, nawet w sparingu, więc żartem można rzec, że to było "pojechanie" :P
|
Cytat:
|
A pokażesz screena tej jedynki na "grubo" ? Chętnie zobaczę... :)
|
Też chętnie zobaczę..;P
Jaga spokojnie da radę , nastawią się na kontrę i ich wypunktują. |
Cytat:
|
Irtysz Pawłodar - Jagiellonia Białystok, Polsat Sport, godz. 15.00
|
Jaga na wyjazdach jest słaba. Mam nadzieje że Burkhardt nie wyjdzie w składzie, a Frankowski sie wykuruje i pogra choć 60-70 minut. Przypomnijcie mi jak ktos wie - z kim zagra ewentualnie Jaga w 2 rundzie?
|
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było :) )/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.
|
Cytat:
Edit. Sory to jednak 1 i ta sama drużyna w tym roku się przemianowali. |
Mam przeczucie, ze jutro pierwsza polska druzyna pozegna sie z pucharami...znajac zycie, to pilkarze Jagi po 20 minutach beda oddychali rekawami.
|
Cytat:
Widomo jaka jest piłka, ale o ile Kazachowie przez tydzień czasu nie nauczyli się grać w piłkę to nie ma szans żeby Jaga odpadła. Choć muszą szybko strzelić bramkę żeby rozwiać marzenia miejscowych. Bo wiadom w drugiej połowie przay stanie 0-0 albo przy jakimś przypadkowym farfoclu dla przeciwnika, nawet podawacze piłek będą przeciwko Jadze. Ja "przeczuwam" dwa warianty 1-1 po nerwówce w końcówce, jeżeli nie strzelą gola do 60 minuty, a jeżeli strzelą gola przed 60tą to 3-0 dla Jagi. I biorę tutaj pełną odpowiedzialnosc za awans Jagi w Pawłodarze :) (jak Maciej Skorża ;p ) Jak przegram przez tydzień czasu nie będę pisał o sile naszej ligi i rodzimych piłkarzy :) No dobra tyle nie wytrzymam ale przez 3 dni... |
Cytat:
Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy? I dla klubu kolejny kosztowny wydatek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Franek lowca bramek, oby dzis strzelil bo bez jego goli nie wierze w Jage.
|
Cytat:
|
tylko panowie dzis spokojnie bez euforii,bo ostatnio ktos sie pucował ze sie cieszymy z Jagi a z Legii już nie wolno.
|
jakby ktoś miał link do transmisji na sopcascie to proszę o wklejenie
|
Ja pamiętam nasz mecz w Azerbejdżanie gdzie po 25 minutach jak pokazali na zbliżeniu Sobola to spocony był jakby to była dogrywka...
DO BOJU JAGA! |
Channel - 65059
Na Sopcascie, tylko, że narazie siatka idzie ._. |
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport ;)
Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz. Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok :D Masakra |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl