![]() |
teraz to juz wiadomo chyba kto jest przydatny do Wisły a kto wylot i kogo trzeba kupic
|
Chavez na raz... i bramka.
Rios przez te kilkanascie minut pokazal czem,u gra ogony. Mial sytuacje - strzelil jak pipa. Zgral mu Genkov to nie potrafil zabrac sie z pilka. |
Mecz ustawiła czerwona kartka, dziękuję, dobranoc.
|
Slyszeliscie jak Canal+ sie podbudowuje. Legia zdobyla "maly superpuchar polski" :D
|
Cytat:
|
Mecz daje do zrozumienia: Sivakow, Jirsak, Kowalk, Riosi - tym panom należy podziękować. Lubię Tomka, ale on ma wystrzał z formą raz na 10 spotkań.
Sivakow w przekroju całego sezonu - nic nie pokazał, oprócz przepięknej bramki. Paljic tez grał słabo. Cracovia dostaje 1-2 - sezon moze być całkiem mily dla nas :) |
Zagraliśmy jak Legia rok temu na Łazienkowskiej. Bez żadnego zaangażowania, bez jakiegokolwiek planu i bez większej ambicji. Ot, żeby odbębnić. Mam nadzieję, że z Polonią się postarają bardziej i nie zepsują fety...
|
Najwazniejsze, ze skonczyło sie bez kontuzji i tyle. Wynik zapisze się w statystykach i tylko tego żal.
|
Cytat:
|
Legła nie może sędzia pomoże, miałem wziąść canal+....
|
Laskowski to B.U.C....... Co za kretyn.
|
Już się nie czepiajcie sędziego bo mecz akurat przegraliśmy zasłużenie. Chociaż kto wie jakby to wyglądało gdyby wykorzystali którąś z sytuacji w pierwszej połowie.
Ogólnie to mecz jak i komentarz katastrofa. Jeszcze Kosecki na koniec powiedział, że to dobry mecz był :D |
W ogóle cały ten mecz od wstępu w wykonaniu C+ to wielka reklama Legii. Żyżyński - panegiryk od samiuśkiego początku.
Powiedzieć, że ten mecz był nudny, to za mało. Panie, daj pan spokój. |
Powiem jedno. Mnie jako kibica Wisły wkur...ia to, że piłkarze z Białą Gwiazdą na piersi olali tak prestiżowy mecz, jakim jest mecz z Legią. Gdyby przegrali po walce, zaangażowaniu, inaczej patrzył bym na nich. A tak... chu..owy humor na kilka minut przed końcem świata :D
|
Po przegranej z Legią Gargula w koszulce Legii, z usmiechem na ustach udziela wywiadu... ja nie wiem po co on w ogole jest brany na mecze.. Branco juz pozwolono siedziec w domu albo na trybunach, Gargule tez by sie przydalo
|
Panie i panowie za tydzien świętujemy Mistrza. Na pochybel leguej i sędziom. To że tam przegramy po zdobyciu mistrza było więcej niż pewne. Także wrzuccíe na luz.
|
male to maja wiecie kto, wiecie co
;] dobrze, ze to koniec. |
5 osob potwierdziło, ze powinna byc tylko zołta kartka i karny tylko Wieszczycki jak zwykle co innego :rotfl:
|
Ludzie ogarnijcie się, sami na własne życzenie przegraliśmy ten mecz. Na stojąco się nie da wygrać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeżywacie jakby to miało jakieś znaczenie. Lepiej martwcie się tym żeby Widzew utrzymał prowadzenie z parchami :D
|
Dawno takiej pyty nie oglądałem. A druga bramka dla Legii - nasi wyglądali jak w zwolnionym tempie. Naprawdę lepiej było zrobić przegląd inwentarza + młoda ekstraklasa, myślę że przynajmniej by coś pobiegali.
|
Gil skręcił ten mecz pod Legię tak perfidnie ,że hej. O vice-mistrza dla Legii zatroszczą się sędziowie.
|
Wisla bardziej niz slabo... kupon mi padl. ;/
jedyna dobra wiadomosc Pejsy-Widzew 1;2 |
Cytat:
Jakbyśmy zagrali na chociaż 50% to myślę, że wynik byłby całkiem inny. W ogóle nie rozumiem tego co się dzisiaj działo. Nasi wyglądali jakby pili od niedzieli i dzisiaj na kacu im kazali grać. |
Cytat:
|
Od 10 lat gdy Wisła jest mistrzem Polski , nigdy nie wygrywa na Łazienkowskiej . Tradycji stało się zadość . Zresztą spotkanie było bardzo podobne do tego sprzed 3 lat gdzie Dudka dostał czerwoną w pierwszej połowie , a Wisła przegrała 1:2 .
|
Sędzia złodziej! Ok uważam że karnego można było podyktować, ale do uja czerwona kartka? Kpina jakaś.
|
Cytat:
Obiektywnie patrząc, głupie to było :) |
Cytat:
|
Szkoda, że nie dowieźli 1:0, całkiem niezły by był wynik a 2:0 to już taki sobie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdyby sędzia był za Legią to już w 11 minucie byłby karny po ewidentnej ręce Sobolewskiego...
|
Moglismy oddac ten mecz walkowerem. Widac było, że nie chciało im sie wogole grac.
Tytuł na WP -Legia Warszawa pokonała mistrza Polski. Klęska Wisły w stolicy. :D |
Wezcie przestancie pisac ze pzrekrecona czerwona kartka nie ustawila meczu??
Co z tego ze gralismy pyte w pierwszej polowie. Rownie dobrze grajac taka sama pyte moglismy strezlic ze 2 bram,ki w drugiej jakbysmy grali w 11 i wtedy nikt by o nic nie plakal. Sedzia nas wyjebal jak chcial,kartka kosmiczna a pozniej juz bylo ciezko... |
Co wy pier.dolicie? Wisła miał przy pierwszej połówce pełno sytuacji ,chyba z 4-5. Po przerwie byśmy ich zjedli.... Tymczasem sędzia postanowił wywiązać się z tego za co wziął kasę. Ta kartka dla Pareiki to jest jakaś polewka. Jeżeli bramkarz wychodzi do piłki a napastnik (niczym rugbysta) wali się na niego z impetem .
|
Już nie szukajcie na siłę spisków wszędzie. Prawda jest taka, że jakby się Wiśle chociaż trochę chciało zagrać to by spokojnie remis chociaż ugrali.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl