![]() |
Czyżbyśmy przegrywali mistrzostwo, jak przed rokiem?
|
Mały jak jest pod bramką to nic nie myśli tylko napierdala przed siebie.
|
500 dośrodkowań i 2000 wymienionych podań, a WKS 2 gole w sieci i wracamy na tarczy z Wrocka.
|
Cytat:
Za zasługi to na Powazkach sie lezy a nie gra w pierwszym skladzie druzyny walczacej o mistrzostwo Polski. Nie mozna przedkladac osobistych sympatii ( i zaslug dla klubu) nad zdrowy rozsadek i dobro druzyny. |
Wlasnie wzorowa gra Slaska...zrealizowali swoj plan w 100%, a o to chyba chodzi? Pieknie to moga grac najlepsze druzyny na swiecie.
|
Cytat:
|
I na co te tematy "Ile punktów trzeba zdobyć, żeby być mistrzem?" Wszystko weryfikuje boisko i postawa drużyny. Wiadome było, że Śląsk będzie grał z kontry. To ich taktyka na lepszych. Nie dziwię się, że tak wygląda ten mecz. Mistrza obrazuje i wyłania to, że potrafi z takimi drużynami jak Polonia Bytom, Korona, Śląsk wygrywać.
Jak to powiedział mój dziadek, stary kibic Wisły: "Wisła z dzisiaj, to nie jest Wisła do oglądania." I tyle w temacie. Wisła i Śląsk! |
Kurewski pech dzis z ta brama w 2 minucie i tyle.Jak najszybciej o tych mekach zapomniec..
|
Cytat:
|
Brak Genkova aż nadto widoczny, zobaczcie ile wrzutek było w pole karne dziś... w poprzednich meczach identyczna taktyka i Genkov wszystko zgrywał czy to strzelał...
Niema drugiego napastnika... Rios to nie ten styl pod tą taktyke, Żuraw na emeryture... |
Cytat:
To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył. |
Koniec. Słaba Wisła uległa beznadziejnemu Śląskowi.
|
Za bardzo przezywacie. Nie zawsze sie wygrywa! 4 pkt przewagi jest i trzeba grac. Jaga równiez pogubi punkty i to nie raz.
|
Panowie, lepiej z Śląskiem, niż z Lechem. Panowie pierwsza porażka! Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno, ale tak bywa! Do następnej kolejki:)
|
Cytat:
Zluzować pośladki, bracia wygrali, gratulacje dla nich, a My Panowie i tak mamy lidera, a jak niejednokrotnie było śpiewane "... za ch*ja go nie oddamy !" . Więcej pozytywnej myśli. Śpijcie dobrze - widzimy się za tydzień i z niektórymi za 2 tyg w Gdańsku ;) AVE TKWM ! |
Cytat:
Powinienes dostać bana i mam nadzieję, że tak się stanie. |
4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.
|
Po sezonie trzeba rozwalić obronę i budować ją od nowa bo z obecnych defensorów nic nie będzie.Również nie widzę przyszłości w zawodnikach: Rios, Żurawski, Garguła i niestety Siwakow. Sobol w obecnej formie wydaje się słabszy od Wilka i też wydaję mi się ,że powinniśmy pomału wprowadzać Czarka do składu za Radka.Trzeba też pomyśleć o drugim napastniku bo jak widać nie ma kto strzelać ja Genkov pauzuje...
|
Nawet się tego wszystkiego nie chce czytać.... Sam płacz... Wszystkich wywalcie z klubu... Ile wy macie lat???? W następnym meczu wygramy i będziecie wychwalać pod niebiosa...
|
Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków... Oby to nie była powtórka z zeszłego sezonu, bo bym już nie wytrzymał. Porażki się zdarzają. Nalezy wygrać z Gornikiem i liczyć na remis, porazke Jagi Cytat:
|
załatwili nas jak chłopaków ze wsi
|
I tak najbardziej szkoda remisu z ogórkami z Bytomia i kosiarzami z Kielc.
|
niestety mistrzostwo polski jest sprawą otwartą. Liczę na 3 pkt z Górnikiem a potem się zobaczy. ....a jego mać dżizus ja .......e!!!!
|
Śląsk był nie do ogrania. Nasi wcale fatalnie nie zagrali, ale wy jesteście zbyt zaślepieni żeby zrozumieć co to piłka. Porażka boli jak cholera, a jak się patrzyło na fete na trybunach to serce krwawiło, ale co zrobić...
|
Ja tego nie rozumiem po prostu nie rozumiem. Mamy takie zejście, że szok. Z 9pkt dochodzimy do 3. Z naszym terminarzem mamy teraz piekielnie ostro pod górkę!! Niestety dzisiejszy mecz pokazał, że nie mamy żadnych wartościowych zawodników na ławce. A i w pierwszym składzie Mały i Kirm totalnie zagubieni bez pewności. W dzisiejszym dniu oboje pokazali że podejmowanie fatalnych decyzji to ich mocna strona.
|
nie rozumiem tego po co grać 40 wrzutek skoro nic z nich nie wychodzi.. nie było Gienka to nie było na kogo grać. powinni po ziemi grać i patrzeć do kogo grać a nie na pałę cały mecz. Może więcej z dystansu.
Sobol nas ładnie załatwił, niestety.. ja pisałem że po tej kartce powinien odpocząć troszkę od 1 jedenastki.. Szkoda że nie umiemy gonić wyniku i zmieniać obrazu gry.. przez cały mecz w kółko to samo na boki i wrzutka... Rios słabo? A Mały ile razy odpuścił.. znowu pod siebie grał kręcił i totalnie nic z tego nie było.. Kirm miał 2 świetne sytuacje.. ehh no nic walczymy dalej:) |
Niby jak miała Wisła wygrać ten mecz, jak grała bez napastnika,a Śląsk siedział w 11 we własnym polu karnym ja sie pytam?
|
Czepiasz się słówek. Myślą przewodnią tego posta jest to, że nie zawsze przegraną Wisły powoduje jej pech, a fart reszty. Zwycięstwo Śląska fartem nie było.
|
mega fart+antyfutbol= porazka. Jak najszybciej zapomniec o dzisiejszym meczu i wygrac nastepny. tyle.
|
Wszedłem sobie na forum i tak sobie czytam i tak sobie myślę, że połowa robi oborę i nic więcej.
Jaga wdupi z Polonią, Legią i Pejsami. My też nie wygramy wszystkiego. Chyba się niektórym z PlayStation pojebało od tych sukcesów. |
Spokojnie nie zawsze się wygrywa wygraliśmy 11 meczy NIKt nie płakał musiał przyjść ten moment lepiej wcześniej niż np w przedostatniej kolejce
|
A w Warszawie mamy Legię i jeszcze Polonię ,która po "kolumbijskim palcu wsadzonym w dupę" na pewno teraz zacznie zwyżkować.
|
Porażka na życzenie Maaskanta, ma co chciał. W 1 połowie po strzeleniu gola Śląsk praktycznie nie wyszedł ani razu z wlasnej połowy, ale my musieliśmy oczywiscie marnować 45 minut grając bez napastnika. :D Genialna taktyka, a mówią ze najprostsze rozwiazania są najlepsze... Robercik chyba idzie w slady Bakero jesli chodzi o chore wymysły własnego umysłu.
|
dajcie spokój z tym zapomnieniem :rotfl: przecież nadal my nic nie gramy ..na:rotfl:sze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego :D dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła:p
|
Nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich !
|
Pisalem, ze zmiana Sivakowa na Zurawskiego jest na plus, ale naturalnie cofam te slowa. Troche mnie ponioslo.
Trudno wygrywac mecze grajac z dziurawa obrona i bez napastnika. |
Fantastyczny mecz WKS i tyle w wielkim skrocie. Absolutnie zasluzone zwyciestwo Slaska i gratulacje dla nich.
Znajac zycie pogubimy punkty z Lechem, Legia, Polonia i Cracovia, wiec szanse na MP...pozostaje to kwestia otwarta. |
Bronex to przecież pyra,więc niech się chwilę pocieszy.
|
Cytat:
Ludzie ,ale Wy płaczecie? Zapomnieliście ,że to Wisła była lepszą drużyną w przeciągu spotkania ? Ktoś w ogóle zapomniał o tym jakże ważnym haśle "CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!" jacula: dajcie spokój z tym zapomnieniem :rotfl: przecież nadal my nic nie gramy ..na:rotfl:sze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego :D dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła:p Ty nawet chłopaku nie wiesz jak nasz trener ma na nazwisko. Co z Ciebie za kibic? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl