Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [23 kolejka] Śląsk Wrocław - Wisła Kraków ; 21.04.2011 ; 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8027)

mariutto 21.04.2011 20:58

Czyżbyśmy przegrywali mistrzostwo, jak przed rokiem?

iiYama 21.04.2011 20:58

Mały jak jest pod bramką to nic nie myśli tylko napierdala przed siebie.

bunny 21.04.2011 20:58

500 dośrodkowań i 2000 wymienionych podań, a WKS 2 gole w sieci i wracamy na tarczy z Wrocka.

bouli76 21.04.2011 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm_ (Post 1080751)
Ciebie na zbity pysk raczej

Żuraw dał nam prawie sto bramek w lidze, kilka mistrzostw, ważne bramki w pucharach, i choćby grał tak jak gra teraz to należy mu się szacunek

A ja nadal twierdze ze Zuraw nie powinien byc brany pod uwage przy ustalaniu skladu - jest bez formy - nie ma szybkosci i jest poprostu słaby.
Za zasługi to na Powazkach sie lezy a nie gra w pierwszym skladzie druzyny walczacej o mistrzostwo Polski.
Nie mozna przedkladac osobistych sympatii ( i zaslug dla klubu) nad zdrowy rozsadek i dobro druzyny.

For_FuN_ 21.04.2011 20:58

Wlasnie wzorowa gra Slaska...zrealizowali swoj plan w 100%, a o to chyba chodzi? Pieknie to moga grac najlepsze druzyny na swiecie.

Dean 21.04.2011 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SWEET_83 (Post 1080801)
Przegrywamy głupio mecz... Sobol wszystko przez ciebie... ;(

Ile było celnych strzałów na bramkę i okazji w tym meczu? Przeczytaj te statystyki najpierw.

RecordAble 21.04.2011 21:00

I na co te tematy "Ile punktów trzeba zdobyć, żeby być mistrzem?" Wszystko weryfikuje boisko i postawa drużyny. Wiadome było, że Śląsk będzie grał z kontry. To ich taktyka na lepszych. Nie dziwię się, że tak wygląda ten mecz. Mistrza obrazuje i wyłania to, że potrafi z takimi drużynami jak Polonia Bytom, Korona, Śląsk wygrywać.

Jak to powiedział mój dziadek, stary kibic Wisły: "Wisła z dzisiaj, to nie jest Wisła do oglądania." I tyle w temacie.
Wisła i Śląsk!

El'kabat 21.04.2011 21:00

Kurewski pech dzis z ta brama w 2 minucie i tyle.Jak najszybciej o tych mekach zapomniec..

Konfliktowy 21.04.2011 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1080794)
FART !? Jaki ku^rwa FART !?

Lenczyk to polski Mourinho, rozpier^dolił nas taktyką. Każdy wie, że gramy bez obrony.

2 bocznych, stoper, napastnik od zaraz !

:rotfl: skoro gramy bez obrony to do zwycięstwa nie jest potrzebna taktyka. Ot tak wystarczy zamurować bramke jak WKS i liczyć na kontre...przecież obrony nie będzie bo jej nie ma :rotfl:

Lechista69 21.04.2011 21:00

Brak Genkova aż nadto widoczny, zobaczcie ile wrzutek było w pole karne dziś... w poprzednich meczach identyczna taktyka i Genkov wszystko zgrywał czy to strzelał...

Niema drugiego napastnika... Rios to nie ten styl pod tą taktyke, Żuraw na emeryture...

leszekm_ 21.04.2011 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bouli76 (Post 1080803)
A ja nadal twierdze ze Zuraw nie powinien byc brany pod uwage przy ustalaniu skladu - jest bez formy - nie ma szybkosci i jest poprostu słaby.
Za zasługi to na Powazkach sie lezy a nie gra w pierwszym skladzie druzyny walczacej o mistrzostwo Polski.
Nie mozna przedkladac osobistych sympatii ( i zaslug dla klubu) nad zdrowy rozsadek i dobro druzyny.

powtórze swój poprzedni post bo widzę, że nie przeczytałeś:

To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył.

kono 21.04.2011 21:00

Koniec. Słaba Wisła uległa beznadziejnemu Śląskowi.

kpn 21.04.2011 21:01

Za bardzo przezywacie. Nie zawsze sie wygrywa! 4 pkt przewagi jest i trzeba grac. Jaga równiez pogubi punkty i to nie raz.

WislaOnly 21.04.2011 21:01

Panowie, lepiej z Śląskiem, niż z Lechem. Panowie pierwsza porażka! Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno, ale tak bywa! Do następnej kolejki:)

Billy 21.04.2011 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm_ (Post 1080778)
To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył.

OK nie zrozumieliśmy się i racja stwierdzenie "wyrzucić na zbity pysk" albo " dyscyplinarnie wyp..." tu nie bardzo pasują, ale niestety Żuraw - nie te lata i już pożegnajmy się raz, a dobrze. Chciałbym również widzieć Czarka w pierwszym składzie, ale niestety nie My tu decydujemy, chociaż mam wrażenie, że to jednak dobrze . :P

Zluzować pośladki, bracia wygrali, gratulacje dla nich, a My Panowie i tak mamy lidera, a jak niejednokrotnie było śpiewane "... za ch*ja go nie oddamy !" . Więcej pozytywnej myśli. Śpijcie dobrze - widzimy się za tydzień i z niektórymi za 2 tyg w Gdańsku ;) AVE TKWM !

BigLeb 21.04.2011 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SWEET_83 (Post 1080801)
Przegrywamy głupio mecz... Sobol wszystko przez ciebie... ;(

Powinienes dostać bana i mam nadzieję, że tak się stanie.

rozarian 21.04.2011 21:01

4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.

FajQ 21.04.2011 21:02

Po sezonie trzeba rozwalić obronę i budować ją od nowa bo z obecnych defensorów nic nie będzie.Również nie widzę przyszłości w zawodnikach: Rios, Żurawski, Garguła i niestety Siwakow. Sobol w obecnej formie wydaje się słabszy od Wilka i też wydaję mi się ,że powinniśmy pomału wprowadzać Czarka do składu za Radka.Trzeba też pomyśleć o drugim napastniku bo jak widać nie ma kto strzelać ja Genkov pauzuje...

felix 21.04.2011 21:02

Nawet się tego wszystkiego nie chce czytać.... Sam płacz... Wszystkich wywalcie z klubu... Ile wy macie lat???? W następnym meczu wygramy i będziecie wychwalać pod niebiosa...

skeba 21.04.2011 21:02

Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków...

Oby to nie była powtórka z zeszłego sezonu, bo bym już nie wytrzymał. Porażki się zdarzają. Nalezy wygrać z Gornikiem i liczyć na remis, porazke Jagi
Cytat:

Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno
Ochlonac powinni juz w Kielcach...

soku 21.04.2011 21:02

załatwili nas jak chłopaków ze wsi

vaazon 21.04.2011 21:02

I tak najbardziej szkoda remisu z ogórkami z Bytomia i kosiarzami z Kielc.

krzywy 21.04.2011 21:03

niestety mistrzostwo polski jest sprawą otwartą. Liczę na 3 pkt z Górnikiem a potem się zobaczy. ....a jego mać dżizus ja .......e!!!!

Syn Kangura z 1984 21.04.2011 21:03

Śląsk był nie do ogrania. Nasi wcale fatalnie nie zagrali, ale wy jesteście zbyt zaślepieni żeby zrozumieć co to piłka. Porażka boli jak cholera, a jak się patrzyło na fete na trybunach to serce krwawiło, ale co zrobić...

pawelwislak 21.04.2011 21:03

Ja tego nie rozumiem po prostu nie rozumiem. Mamy takie zejście, że szok. Z 9pkt dochodzimy do 3. Z naszym terminarzem mamy teraz piekielnie ostro pod górkę!! Niestety dzisiejszy mecz pokazał, że nie mamy żadnych wartościowych zawodników na ławce. A i w pierwszym składzie Mały i Kirm totalnie zagubieni bez pewności. W dzisiejszym dniu oboje pokazali że podejmowanie fatalnych decyzji to ich mocna strona.

Kluvi 21.04.2011 21:03

nie rozumiem tego po co grać 40 wrzutek skoro nic z nich nie wychodzi.. nie było Gienka to nie było na kogo grać. powinni po ziemi grać i patrzeć do kogo grać a nie na pałę cały mecz. Może więcej z dystansu.
Sobol nas ładnie załatwił, niestety.. ja pisałem że po tej kartce powinien odpocząć troszkę od 1 jedenastki..

Szkoda że nie umiemy gonić wyniku i zmieniać obrazu gry.. przez cały mecz w kółko to samo na boki i wrzutka...

Rios słabo? A Mały ile razy odpuścił.. znowu pod siebie grał kręcił i totalnie nic z tego nie było.. Kirm miał 2 świetne sytuacje.. ehh no nic walczymy dalej:)

Ravers 21.04.2011 21:03

Niby jak miała Wisła wygrać ten mecz, jak grała bez napastnika,a Śląsk siedział w 11 we własnym polu karnym ja sie pytam?

WiślakMyślenice 21.04.2011 21:04

Czepiasz się słówek. Myślą przewodnią tego posta jest to, że nie zawsze przegraną Wisły powoduje jej pech, a fart reszty. Zwycięstwo Śląska fartem nie było.

Mrsnh 21.04.2011 21:04

mega fart+antyfutbol= porazka. Jak najszybciej zapomniec o dzisiejszym meczu i wygrac nastepny. tyle.

rafkur 21.04.2011 21:04

Wszedłem sobie na forum i tak sobie czytam i tak sobie myślę, że połowa robi oborę i nic więcej.

Jaga wdupi z Polonią, Legią i Pejsami. My też nie wygramy wszystkiego. Chyba się niektórym z PlayStation pojebało od tych sukcesów.

Ave 1906 21.04.2011 21:04

Spokojnie nie zawsze się wygrywa wygraliśmy 11 meczy NIKt nie płakał musiał przyjść ten moment lepiej wcześniej niż np w przedostatniej kolejce

Bronex 21.04.2011 21:04

A w Warszawie mamy Legię i jeszcze Polonię ,która po "kolumbijskim palcu wsadzonym w dupę" na pewno teraz zacznie zwyżkować.

Filippo 21.04.2011 21:04

Porażka na życzenie Maaskanta, ma co chciał. W 1 połowie po strzeleniu gola Śląsk praktycznie nie wyszedł ani razu z wlasnej połowy, ale my musieliśmy oczywiscie marnować 45 minut grając bez napastnika. :D Genialna taktyka, a mówią ze najprostsze rozwiazania są najlepsze... Robercik chyba idzie w slady Bakero jesli chodzi o chore wymysły własnego umysłu.

jacula 21.04.2011 21:05

dajcie spokój z tym zapomnieniem :rotfl: przecież nadal my nic nie gramy ..na:rotfl:sze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego :D dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła:p

7 kotów 21.04.2011 21:05

Nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich !

Eustachy 21.04.2011 21:06

Pisalem, ze zmiana Sivakowa na Zurawskiego jest na plus, ale naturalnie cofam te slowa. Troche mnie ponioslo.
Trudno wygrywac mecze grajac z dziurawa obrona i bez napastnika.

For_FuN_ 21.04.2011 21:06

Fantastyczny mecz WKS i tyle w wielkim skrocie. Absolutnie zasluzone zwyciestwo Slaska i gratulacje dla nich.

Znajac zycie pogubimy punkty z Lechem, Legia, Polonia i Cracovia, wiec szanse na MP...pozostaje to kwestia otwarta.

rozarian 21.04.2011 21:06

Bronex to przecież pyra,więc niech się chwilę pocieszy.

Kamil17ABG 21.04.2011 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1080819)
Dzisiaj WISŁA KRAKÓW żegna się z Mistrzem Polski 2010/11. Możecie mnie wyzwać od jakich tylko. Zobaczycie!!! Wspomnicie me słowa!!!

Heh wypomnę Ci to po meczu z Polonią Warszawa ,albo pogratuluję daru jasnowidzenia.
Ludzie ,ale Wy płaczecie? Zapomnieliście ,że to Wisła była lepszą drużyną w przeciągu spotkania ?
Ktoś w ogóle zapomniał o tym jakże ważnym haśle "CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!"

jacula:
dajcie spokój z tym zapomnieniem :rotfl: przecież nadal my nic nie gramy ..na:rotfl:sze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego :D dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła:p

Ty nawet chłopaku nie wiesz jak nasz trener ma na nazwisko. Co z Ciebie za kibic?

JrQ- 21.04.2011 21:06

Cytat:

Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków...
heh, a jak kuuuurwa mówiłem (na początku tego tematu), żeby nas nie koronować jeszcze, to jakaś banda troli się ostro kłóciła, pozdrawiam środkowym palcem...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:07.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl