![]() |
Boguski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże proszę o zagranicznego trenera pokroju PETRESKU.
|
Jak Wisła tu nie wygra, to nie wytrzymam ze śmiechu i chyba z rozpaczy... :D
|
no i Bunoza wslizg zrobil!!
|
Wejdzie ten Rios ?? Ja sie pytam.
15 minut zostało. |
A jakbym był trenerem Wisły, to po meczu postawiłbym byle kogo na bramce i przez 90 minut kazałbym napastnikom strzelać sytuacje sam na sam...
|
Cikosz i Małecki na duży plus
|
Żurawski "bardzo" widoczny...
Bunoza cały czas na granicy faulu, żeby on nie chciał jakiegoś wolnego/karnego w końcówce sprokurować.. Gdzie ten Rios? |
@Chg, może na początek na pustą, albo tylko ręcznik powiesić na bramce.
|
A ten Żurawski sobie dotknął piłki?
|
Boguski niech konczy bo to jest poprostu zenujące
|
Boguski to obraz nędzy i rozpaczy.
|
Boguski bez komentarza ....
|
w normalnym zespole Boguski nie mieściłby się w składzie ME
|
Chyba Rios nie wejdzie. Za słaby na polską ligę :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wejdzie Wilk a nie Rios;/
|
Wilk za Kirma, ostatnia zmiana.
80 minuta Rios nie zadebiutuje. Niech to szlak. |
Wilku wchodzi....
|
A więc Wilk, nie Rios
|
Ja pierdziele..Ma Jrisaka i Riosa na ławce, a puszcza Wilka.
|
Kulawik łeb i tyle.
Rios :( |
Noi Rios nie zagrał , zagrał za to drewniany Boguski i Żurawski... Po co ściągać Riosa skoro mu szans nie dają.
|
Pokaż Wilku zęby!!! :p
Nie posrajcie się z tym Riosem :rotfl::rotfl: |
Musi się najpierw sprawdzić w ME Rios.
|
Brawo bronimy wyniku wszak 1:0 z Arką to dobry wynik... Mam nadzieje że to ostatni mecz Kulawika. Niech sobie eksperymentuje w tej swojej ME
|
Rios załatwiał sprawy wizowe może boi się o jego kondycje itp.. Mimo to chciałbym zobaczyć go na boisku bo wiążę z nim duuuże nadzieje.
|
'gdzie jest ten stadion majchrowski gdzie jest ten stadion' :D
|
Pewnie będzie gadanie, że "Rios wczoraj przyleciał, więc jest zmęczony podróżą, ble ble ble.". No spoko, tylko Ivanovski dojechał dzisiaj i już gra. :D
|
Dobrze że Wilka wpuścił.
Tylko że Rios chyba powinien wejść zamiast Boguskiego i było by OK, wg mnie. |
Jakby trenerem był Petrescu czy inn koleś z jajami, to po jednym meczu dałby Małeckiemu absolutny zakaz wykonywania stałych fragmentów gry. Przecież to co on wyprawia to jest kpina!
|
nieważne ze dzisiaj Ivanowski dojechał i gra zapomniałeś że u nas są same gwiazdki trzeba ich oszczedzać!:P
|
Potrzebny trener z jajami i to zaraz!!!!!!!!!!!!!
|
No co, wygrywają. To, że Kulawik jest trenerem tymczasowym zwalnia go od myślenia, czy co ?
|
Popisała się obrona Wisły.
Brawo Boguski.... |
co robi ten Boguski!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Boguski...
|
Boguski gra 3 fatalny mecz, nie wiem co oni w nim widza.. Te jego straty sa strasznie irytujace.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl