Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków, 29 listopada niedziela, godz.14:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6658)

JacaTS 29.11.2009 17:35

FraMat wybacz, ale facet ma racje. Gdyby analogiczna sytuacja przytrafila sie jakiemukolwiek Legioniscie banda sfrustrowanych wyznawcow konspiracyjnej teorii pzpnowsko-legijnej bilaby juz piane jak to wszystkie organa, wlacznie z FIFA, UEFA i Rzecznikiem Praw Obywatelskich sa sprzymierzone przeciwko Wisle.

brylant17 29.11.2009 17:37

ToTylkoJa weź idź na swoje forum bo psujesz mi humor

Plusy

Dobra gra w pierwszej połowie chodź były błedy(Jop)
Dobry mecz Kirma na prawej stronie, może on na lewej słabo się spisuje a na prawej gra dobrze?Wiem jedno,Łobo w meczu z Ruchem siedzi dalej na ławie :P
Brak Brożka=dobra gra

Minusy:
Małecki znowu coś ma do Jirsaka w przerwie meczu na boisku też coś wymachiwał
Marcelo żółta kartka no ale według komentatorów c+ nie było żółtka.
Chaotyczna druga połowa i nie potrzebna stracona bramka.
Zachowanie gwiazdora Brozka yyhh

Może,by tak sprzedać braci Brożków i sprowadzić dwóch nowych grajków? Może to przez nich w szatni zła atmosfera?

__Cobra__ 29.11.2009 17:38

Cytat:

M.Skorża Najważniejsze, że po dwóch bolesnych porażkach wygraliśmy i znów jesteśmy liderem
A Trener dalej swoje. Powinien powiedzieć że źle zagralismy ! Tak jak i poprzednie mecze tylko rywal był innej klasy i z takim rywalem nawet przegraliśmy druga połowe.
Jedynie może cieszyć 3 pkt i że Kirm miał jaja strzelić na bramke.

matizaq 29.11.2009 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 823631)
spadaj i nie p...ol.
Jakie: bez napinki.
Własnie, że się napinasz
Zwykly faul taktyczny, nawet niebolesny

Dokładnie.......
Ty twierdzisz,że Jop powinien za takie coś czerwień dostać? Sadlok w niedawnym meczu Lech- Ruch prawie połamał Gancarczyka i teraz ten nie może zagrać do końca roku. I co dostał ? Żółtko ! No i jak porównasz te dwie sytuacje ?

P.S Gdyby faulowali Choto albo Szala to jestem przekonany ,że nawet kartki by nie było,,a może nawet faulowany zawodnik by dostał żółtą za symulowanie...:-/

1q2 29.11.2009 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 823635)
Małecki znowu coś ma do Jirsaka w przerwie meczu na boisku też coś wymachiwał

Może nie widziałem dokładnie ale bardziej mi się wydaje że lekko przewrażliwiony jesteś - to bardziej wyglądało na w końcu normalną gadkę a nie na jakieś 'ale'.

raztaman 29.11.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823628)
ironia dotyczyła Szali i Choto, a nie Jopa. Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś, bo jaśniej tego wyłumaczyć już nie umiem. Bez odbioru.

e tam... tlumacz dalej, fajnie sie to czyta...

FraMat 29.11.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacaTS (Post 823633)
FraMat wybacz, ale facet ma racje. Gdyby analogiczna sytuacja przytrafila sie jakiemukolwiek Legioniscie banda sfrustrowanych wyznawcow konspiracyjnej teorii pzpnowsko-legijnej bilaby juz piane jak to wszystkie organa, wlacznie z FIFA, UEFA i Rzecznikiem Praw Obywatelskich sa sprzymierzone przeciwko Wisle.

nie zgadzam się i tyle

WhiteStarDvisionTheBest 29.11.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 823639)
Może nie widziałem dokładnie ale bardziej mi się wydaje że lekko przewrażliwiony jesteś - to bardziej wyglądało na w końcu normalną gadkę a nie na jakieś 'ale'.

Dokładnie normalna rozmowa,wymiana poglądów :)...Ale dziwna sytuacja z Brożkiem ...podejżewałbym o takie coś każdego tylko nie jego ..dziwne zachowanie to jest młoda ekstraklasa do konca tego roku

brylant17 29.11.2009 17:43

1q2 Sam nie wiem jak mam to traktować, jak schodzili do szatni najpierw się trzymali razem potem coś Małecki do niego powiedział(pokazał ręką) potem w meczu....

Ok,powiedzmy, że to normalna wymiana zdań :D

ToTylkoJa 29.11.2009 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 823631)
spadaj i nie p...ol.
Jakie: bez napinki.
Własnie, że się napinasz
Zwykly faul taktyczny, nawet niebolesny

niebolesny :lol: bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej :)
Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa
Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada?

Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka
i więcej luzu, bo żyłka peknie:>

FraMat 29.11.2009 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823646)
niebolesny :lol: bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej :)
Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa
Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada?

nadal się napinasz
po co spekulujesz co by było gdyby...?
ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów
idź się pozalic na swoje forum

wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie".
Hipokryta

Ogryzek 29.11.2009 17:49

Cytat:

Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka
i więcej luzu, bo żyłka peknie:>

Od tego są inne tematy na forum!

PROSZĘ JAKIEGOŚ MODERATORA O PACYFIKACJE tych nawiedzonych z Warszawy!

To temat o meczu Odra Wisła!

Wszędzie się w.......ą.... a modzi śpią?

Marcinnno 29.11.2009 17:49

Mam pytanie co śpiewali kibice Wisły dzisiaj, było coś że Każda gwiazda... dalej nie pamiętam;p

Island 29.11.2009 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 823626)
Nie piłkarze, tylko Brożki. Zmanierowane gwiazdeczki. Z pretensjami do całego świata od zawsze...

Braciszek zostal posadzony na lawce za granie kaszany wiec Piotrek chcial pokazac trenerowi ze nie wolno zadzierac z Brozkami. Jesli teraz Maciek sie ugnie to nie ma prawa prowadzic tej druzyny na wiosne. Jesli nie, to bedzie mial wojne ale niestety innego wyjscia nie widze ani dla niego ani dla Wisly. Czas Brozkow minal, chwala im za to co zrobili ale teraz czas przerwac ta mizerie.

harthausen 29.11.2009 17:53

kto wie, czy najciekawsze nie była by wiadomość, co tak NAPRAWDĘ się w naszej szatni dzieje. Casus Petrescu to takie memento (ostrzeżenie). Nic nie mam (na razie ) od Piotra B. Ale w starciu trener - piłkarz podświadomie ustawiam się po stronie trenera. Szczególnie po tym, co Dan ostatnio osiąga. Wie chłop, co mówi.

edytka:
Island napisał:
Cytat:

Braciszek zostal posadzony na lawce za granie kaszany wiec Piotrek chcial pokazac trenerowi ze nie wolno zadzierac z Brozkam
mamy chwilę prawdy. Albo rządzą kaprysy albo konsekwencja.

Mam nadzieję, że obie strony się opamiętają, dogadają po męsku i każdy będzie po męsku robił to, co do niego należy. Każdy ma jakieś swoje widzenie świata i własnych ambicji. Czasami pobłądzi, bo się przecenia. Ale każdy może pogodzić cel osobisty z nadrzędnym (WISŁA). Na to liczę, a nie na głupie ambicjonalne wojenki.
Innymi słowy: wypić flachę, trenera przeprosić, trener się nie wygłupia i Piotr dalej robi porządną robotę na swojej pozycji. Na upartego kilka (nie za dużo) meczy w ME na otrzeźwienie. Pomogło Lechowi doprowadzenie do rozumu Rengifo, to i naszym nie zaszkodzi.

Eustachy 29.11.2009 17:53

Cytat:

Kiedy Choto dwoma wyprostowanymi nogami (!!) wszedl w Papeczkisa, to koles po tym starciu przez kolejne pol roku czekal o kulach na powrot do gry, a typ z Odry nawet nie musial schodzic za linie, wiec przestan palic glupa i nie dziw sie, ze bandytyzm Choto wywolal emocje innego kalibru. Tym bardziej, ze to byla recydywa w wykonaniu Dixiego i kazdy mail swiezo w pamieci probe zlamania kregoslupa Piszczkowi wrednym kopem kilka miesiecy wstecz.

To tak jakbys chcial porownywac nieszczesliwy wypadek z rytualnym morderstwem przy uzyciu pily mechanicznej.

tofik 29.11.2009 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Island (Post 823656)
Braciszek zostal posadzony na lawce za granie kaszany wiec Piotrek chcial pokazac trenerowi ze nie wolno zadzierac z Brozkami. Jesli teraz Maciek sie ugnie to nie ma prawa prowadzic tej druzyny na wiosne. Jesli nie, to bedzie mial wojne ale niestety innego wyjscia nie widze ani dla niego ani dla Wisly. Czas Brozkow minal, chwala im za to co zrobili ale teraz czas przerwac ta mizerie.

Amen. Skorża musi zacząć rządzić silną ręką, bo go zjedzą. Brożki out.

ToTylkoJa 29.11.2009 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 823650)
nadal się napinasz
po co spekulujesz co by było gdyby...?
ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów
idź się pozalic na swoje forum

wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie".
Hipokryta

nie napinam się. Wyrażam swoje zdanie. Dla Ciebie to tylko faul taktyczny, dla mnie coś więcej.
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem.
Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego -->:>. Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą.

Ogryzku, czy faul Jopa był w meczu FK Moskwa-Spartak Moskwa, czy też w spotkaniu Odra-Wisła Kraków?

Eustachy: chyba nie zrozumiałeś dokładnie, o co mi chodzi. Nie napiszę, że wejście Choto w Piszczka nie było chamskie- bo było i to bardzo. Kilka innych jego wejść też było nie na miejscu. Chodiz mi o to, że gdyby np wczoraj Choto wszedł w rywala tak jak uczynił to dziś Jop, to niektórzy zaczeli by pisać, że Choto to rzeźnik i gra chamsko. O faulu Jopa nikt nie napisał. Tak, jakby go wcale nie było. Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.

LanceTS 29.11.2009 17:57

Oglądam teraz pierwszą połowę meczu Arsenal - Chelsea i po meczu Wisły zauważyłem taką rzecz. Wisła powinna zagrać w meczu z Odrą (najsłabszą drużyna ligi), tak żeby nie dać jej piłki. Powinny tworzyć takie akcje jak tworzą Arsenal i Chelsea. Przecież piłkarze Odry powinni tylko biegać za piłką. Wiec... dlaczego tak nie jest? Rozumiem, że nie ma Głowackiego, Soboleskiego, nie było długi czas Boguskiego, Garguły, Singlara, Czasami wypadali ze składu Brożek, Pawełek, ale... wydaje mi się iż trener Skorża nie ma pomysłu na grę Wisły. Przecież to co powiedział Leszczak po debiucie( wrzucać piłki w pole karne), czy to jak gra Wisła (dalekie piłki na napastników) jest śmieszne. Z TAKĄ GRĄ NIE MAMY NA CO LICZYĆ W EUROPEJSKICH PUCHARACH...

kosaTS 29.11.2009 17:57

Dowiem się czemu Paweł Brożek nie grał i jeśli jest kontuzjowany, kiedy wróci ??

FraMat 29.11.2009 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823661)
nie napinam się. Wyrażam swoje zdanie. Dla Ciebie to tylko faul taktyczny, dla mnie coś więcej.
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem.
Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego -->:>. Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą.
?

jesteś
i demagogiem
dla mnie EOT

Tylko_Wisła! 29.11.2009 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kosaTS (Post 823664)
Dowiem się czemu Paweł Brożek nie grał i jeśli jest kontuzjowany, kiedy wróci ??

Ktoś tu na forum pisał że jutro będą badania

Pan Jotka 29.11.2009 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 823660)
Amen. Skorża musi zacząć rządzić silną ręką, bo go zjedzą. Brożki out.

Gdyby zebrać takie wypowiedzi z tego forum to bolszewicy nie przeprowadzuliby takiej eksterminacji w druzynie jak forumowicze ;-) W połowie rundy gralibyscie sami. Zgoda buduje-niezgoda rujnuje. Brożkowie muszą zrozumieć, że sa członkami drużyny, a nie liderami przypadkowej bandy indywidualistów. Rozmowa wychowawcza się przyda, ale bez kar od razu.

tofik 29.11.2009 18:04

Tak to prawda. Brożki się nie zgadzają z filozofią trenera, czyli trzeba ich "zrujnować" :) To nie ich wychowawca, co oni mają po 15 lat ? Albo potrafia sie dostosować albo wypad.

Marcinnno 29.11.2009 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 823667)
Gdyby zebrać takie wypowiedzi z tego forum to bolszewicy nie przeprowadzuliby takiej eksterminacji w druzynie jak forumowicze ;-) W połowie rundy gralibyscie sami. Zgoda buduje-niezgoda rujnuje. Brożkowie muszą zrozumieć, że sa członkami drużyny, a nie liderami przypadkowej bandy indywidualistów. Rozmowa wychowawcza się przyda, ale bez kar od razu.

Chyba Piotrusiowi przyda się kop w dupe, bo co ten facet robi na boisku to przechodzi ludzkie pojęcie, żeby prostego podania nie umiał przyjąć i jeszcze wydziera się do trenera to jest skandal. Zrobili z niego ''wielkiego'' obrońce i myśli,że może wszystko.

Adrian_Suvalkai 29.11.2009 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Peroslaw88 (Post 823621)
Mourinho to wyjątek. Smuda, Kasperczak czy nawet Urban to byli dobrzy piłkarze.

Ps. Piłkarz nie ma prawa tak się odezwać u trenera, który ma autorytet i charakter. Widać, że nasi kopacze u Skorży tego nie widzą i są takie odzywki.

Taaa....

A Luciano Spalletti, Guus Hiddink, Felipe Scolari, Rafa Benitez, Manuel Pellegrini to już się nie liczą...

Z takimi teoriami to wiesz gdzie.

DeadOrAlive 29.11.2009 18:07

Według mnie nadszedł czas, by zakończyć erę Pawła Brożka w Wiśle Kraków.
Pokazują to mecze, w których on nie gra.
Zespół jest zespołem, a nie zbieraniną indywidualności, co może się podobać.
A skoro Paweł tak kocha Wisłę, to dla jej dobra odsunie się od zespołu ^^

AS82 29.11.2009 18:23

Po tym co dzisiaj zobaczylem w wykonaniu Jopa ,zastanawiam sie kto k*rwa wpadl na pomysl zeby sciagnac takie drewno ?? Rece opadaja co ten czlowiek robi w obronie i to przeciw Odrze Wodzisław !
3 punkty zawdzieczamy Kirmowi który był lokomotywa napedowa Wisły,zreszta tylko on i Marcelo to piłkarze jakoś ponad przecietni ,reszta jak zwykle na swoim poziomie. Acha Ćwielong w ataku tyle zagrał co Jop w obronie czyli wielkie nic !

rozarian 29.11.2009 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Island (Post 823656)
Jesli teraz Maciek sie ugnie to nie ma prawa prowadzic tej druzyny na wiosne. Jesli nie, to bedzie mial wojne ale niestety innego wyjscia nie widze ani dla niego ani dla Wisly. Czas Brozkow minal, chwala im za to co zrobili ale teraz czas przerwac ta mizerie.

W zasadzie,to i trener razem z pyszczącymi mu braćmi mógłby już dać odpocząć od siebie Wiśle.On już tylko z nazwy jest trenerem.Panuje na sytuacją równie dobrze,jak większość kursantów nauki jazdy nad samochodem.

darotsok73 29.11.2009 18:26

O , widze że po wstrętnym trrutniu Cantoro , i nieudaczniku Łobodzińskim pora na rozprawę z tymi krnąbrnymi i bezproduktywnymi Brożkami. :D
Kilka meczy zagrali słabo , derby mieli czelnośc przegrać i za zasługi "...kop w dupę"
Widzę że forum pęka od expertów. Ech , Wierność..

Wasiu 29.11.2009 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823661)
Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.

No cóż, pracowaliście na taką opinię latami.

Eustachy 29.11.2009 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotrus Brozek
Dla mnie tej sytuacji po prostu nie ma. Nie powiedziałem nic takiego, aby obrazić trenera. Po prostu straciłem piłkę i powiedziałem, że każdemu może się zdarzyć strata - tłumaczy "Pietia".

Problem polega na tym, ze jemu takie bezmyslne zagrania i straty zdarzaja sie w kazdym meczu i na dodatek ten rozkapryszeniec za kazdym razem wyskakuje na kogos "z pyskiem" - jak nie na trenera, to na sedziego albo kolegow z druzyny.

Prawda jest taka, ze ten gosc wszystko zawdziecza Skorzy, ktory zrobil z niego obronce i mimo wielu kiepskich wystepow obdarzyl zaufaniem, bo jak pamietamy wczesniej byl pomocnikiem i to beznadziejnym zreszta. Dlatego spodziewalem sie uslyszec po meczu z jego ust przeprosin w kierunku trenera, ale jak widac zero pokory u pana blizniaka.

tofik 29.11.2009 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 823691)
O , widze że po wstrętnym trrutniu Cantoro , i nieudaczniku Łobodzińskim pora na rozprawę z tymi krnąbrnymi i bezproduktywnymi Brożkami. :D
Kilka meczy zagrali słabo , derby mieli czelnośc przegrać i za zasługi "...kop w dupę"
Widzę że forum pęka od expertów. Ech , Wierność..

Komu wierność ? Haha, Brożkom ? To są pracownicy. I nie oszukujmy się, że jest inaczej. Dlatego muszą działać dla dobra klubu i na jego korzyść, w końcu nie jesteśmy kibicami piłkarzy tylko klubu. Nikt im dupy całował nie będzie.

piotrek chicago 29.11.2009 18:33

w dzisiejszym meczu Maly, Kirm,Jirsak,Diaz wkoncu ROZMAWIALI a nie darli pysk Pawel i Lobo duzomusza pracy na treningach wlozyc bo za nazwisko nie dostaje sie miejsca w podstawowej 11. Kirm bramka stadiony!!! nie tylko moje zdanie ale gdy nie bylo na boisku Pawla reszcie az chcialo sie grac!

harthausen 29.11.2009 18:35

a tak w ogóle to nie skaczcie za dużo po Jopie. Bo jaki by on nie był to za jego bytności w jakimś klubie za Bugiem wykopali taki jeden, najlepszy w swoim mniemaniu, klub z Polski z pucharów. Może on i nie rewelacja, ale na grajków z Mazowsza wystarczający (napinka i prowokacyjka, gdyby ktos z aktualnej stolycy nie zrozumiał :) )

a teraz na poważnie: co wystarczy na Legię, to na Ruch może być za mało. Panie Macieju, myśleć!!!!!
Die Spassen san vorbei :D (już i tak dużo przełknąć musieliśmy, szczególnie cwaniulę Oresta)

3rider 29.11.2009 18:39

I co, niby mam sie zachwycic 3:1 z Odra? Wielki mecz, wielki rywal, wielka wygrana. Byl jeden mecz w tym polroczy do zagrania na POWAZNIE. Tydzien temu. Ruszyc sie im dupsk nie chcialo.

Uran235 29.11.2009 19:09

Co do cytatu z trenera: "Pepe, dajcie im pograć"- robicie z igły widły. To nie było żadne kunktatorstwo tylko zwykłe fairplay. Odra wybiła w aut, bo leżał ich piłkarz, po naszym aucie Alvarez oddał Odrze piłkę też w aut. Ćwielong podszedł pod pressing i dlatego Skorża kazał mu zluzować i "dać im pograć".

Kartka dla Marcelo z kapelusza. Sędzia chyba nawet nie widział, co tam się stało. Dał kartkę, bo zawodnicy Odry rzucili się na Brazylijczyka. Do tego fatalne sędziowanie liniowego, który zepsuł nam trzy czy cztery świetne akcje. Inna sprawa, że po przerwie piłkarzom zabrakło motywacji, szczególnie przespaliśmy pierwszy kwadrans.

Mamy problem z atakiem. Ćwielong nie jest moim faworytem, a w ostatnich spotkaniach pokazuje się z fatalnej strony. Możliwe, że jest słabszy nawet od Łobodzińskiego. Pawła Brożka też już nie chcę oglądać w tej rundzie. Niech się chłop wyleczy, bo gra na 30-40%. Ponadto brak Brożka owocuje tym, że drużyna gra bardziej kolektywnie. Z Pawłem w składzie znacząca część akcji kończy się próbą przedziwnej gry kombinacyjnej między nim a Małeckim( na środku pola karnego w asyście 5-6 rywali).

Co do młodych- pierwsze minuty słabe. Leszczak bardzo bojaźliwie, Burliga zapominał, że trzeba biegać, w szczególności wracać się do defensywy. Z czasem się przebudzili. Leszczak kilka razy wziął na siebie ciężar gry, Burliga zanotował bodajże trzy dobre interwencje. Inna sprawa, że Burliga to dla mnie kandydat na prawe skrzydło albo nawet na środek ataku- chłop jest dosyć silny i wysoki, a bramki strzelać umie. Ale rozumiem decyzję trenera, bo w defensywie mamy pomór i bardzo możliwe, że Burliga z Ruchem będzie musiał zagrać.

wolfy 29.11.2009 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 823582)
Niektorym to naprawde trzeba by chyba zwyciestwo 5:0 nad reprezentacja swiata by sie ucieszyli.

Do ironii trzeba mieć talent. Ty go nie posiadasz.

Tydzień temu przegrali w beznadziejnym stylu mecz derbowy, będący dopełnieniem serii porażek w meczach z silniejszymi drużynami, więc wygrana nawet dziesięcioma bramkami z ostatnią drużyną ligi wielu kibicom jest po prostu obojętna. O odkupywaniu win to w ogóle nie może być mowy.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotr Brożek
Nie dziwię się kibicom. Dla nich mecze z Legią i Cracovią są bardzo ważne, chcieli, abyśmy je wygrali. Przegraliśmy, więc jeszcze troszeczkę mogą być źli.

Nie chcę pisać za innych, ale ja ciągle jestem wściekły. I pewnie jeszcze długo będę.

Marszałek 29.11.2009 19:56

Bieda taktyczna,chaos, ogólnie co to miało być. A zapomniałem sukces pełną gębą,bo wygralismy z zespołem którego zawodnik w przerwie mówi,że saperka się zakopie,bo tak graja. Odra jest słabiutenka.

Plus,że nie było Łobodzińskiego, no i ,że jakieś strzały z dystansu. Ale i tak dno.

Niemniej w końcu mamy odpowiedź czemuż to jest tak a nie inaczej. Ot kopacze maja w dupie trenera. Proponuje wywalić kopaczy w trybie natychmiastowym.

buczo1985 29.11.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 823756)
Niemniej w końcu mamy odpowiedź czemuż to jest tak a nie inaczej. Ot kopacze maja w dupie trenera. Proponuje wywalić kopaczy w trybie natychmiastowym.

Może i coś w tym jest. Od dłuższego czasu w Wiśle trenerzy byli zmieniani dość często. Może naszym kopaczom, Skorża zaczął się nudzić, bądź przeszkadzać. Zapewne spora część winy ostatnimi porażkami leży w mentalności piłkarza, który często uważa, że to on ma rację, a nie jakiś tam trener, który jest w klubie od 2 lat...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl