Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

Marszałek 28.07.2009 09:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rospun (Post 769809)
"Wymażą" drogi Kolego z Warszawy.

Ale może po prostu oleją ;)

Ale to chyba żadna nowość. Wcześniej sprzedaliście swój klub z tradycją na rzecz Amiki to teraz w sumie możecie olać gościa, który jest częścią historii, no ale jak wiemy tamtego klubu już nie ma więc olewać można. Żal.

rospun 28.07.2009 09:49

Nie zrozumiałeś mnie. "Oleją" dotyczyło debilnych komentarzy, takich jak Twój. Pozdrawiam.

ToTylkoJa 28.07.2009 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rospun (Post 769809)
"Wymażą" drogi Kolego z Warszawy.

Fakt mój błąd. Wymażą-wymazać ;)

Marszałek 28.07.2009 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rospun (Post 769844)
Nie zrozumiałeś mnie. "Oleją" dotyczyło debilnych komentarzy, takich jak Twój. Pozdrawiam.

Może i debilny ale przynajmniej zgodny z prawdą.

GemHZR 28.07.2009 11:21

Wymarzą sobie, że coś takiego nie miało miejsca.

StelmiOriginal 28.07.2009 11:30

http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=54316

Szczyt bezczelności, na podst. tego artykułu wynika, że jak zdyskwalikują Cracovie to kazdy bedzie pauzował 1 mecz... co za cyrk z szukaniem stadionu 3 dni przed rozgrywkami? Takie rzeczy tylko w Polsce...

Krissu 28.07.2009 11:35

Piękne by to było...

Szkoda tylko, że nic takiego się nie stanie.

pan Dudi 28.07.2009 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rospun (Post 769844)

Chyba sam w to nie wierzysz.:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:Bardzo Cię polubiłem chłopie. Napisz coś jeszcze.:lol::lol:

A żydki teraz muszą czuć swoją dolę garbatą dwa razy bardziej.:lol: Nie dość, że przez ich donosicielstwo z ekstraklasy wyleciał klub, który sportowo powinien się w niej utrzymać, to jeszcze oni sami na tym nie skorzystają (a miało być tak pięknie:rotfl:) A przecież już nawet z PZPN się dogadali, że nie będzie baraży.:rotfl:

Kocur 28.07.2009 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 769904)

Szczyt bezczelności, na podst. tego artykułu wynika, że jak zdyskwalikują Cracovie to kazdy bedzie pauzował 1 mecz... co za cyrk z szukaniem stadionu 3 dni przed rozgrywkami? Takie rzeczy tylko w Polsce...

Ja tutaj nie widzę bezczelności.
Niech pauzują wszyscy tylko niech przestrzegają prawa - bez licencji to wylot, nikt ich nie chce w ekstraklasie bo jak ktoś donosi raz to pewnie i drugi i trzeci ... nie wiadomo na kogo trafi.

saklak1906 28.07.2009 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 769904)

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Jak dopuszcza Cracovie do ekstraklasy to bedzie juz jawny przekret. Jezeli wzgledem LKSu byli bezwzgledni- z czym si emozna bylo zgodic, brak wszystkich dokumetow wterminie.
To musza byc tak samo bezwzgledni wzgledem Cracovi- wszak w terminie nie dostarczyli umowy najmu stadionu i nawet dostarczenie go teraz nie moze dac nic bo jest po terminie.

A ten caly Lewacki to sie chyba jednak nie podal do dymisji tylko mu znalezli w papierach ten stadion dla Cracoci- znaczy sie braku stadionu

wisl@k_TS 28.07.2009 12:03

Ale panowie, wszyscy wiemy że Cracovia tak czy siak zagra w Ekstraklasie. Już profesor się o to postara. Na dwa sposoby: albo bezczelnie uznają że Cracovia jednak może grać i nieważne jest czy mają stadion albo po prostu jakaś sprawa 'niespodziewanie' wyniknie, która odwróci uwagę od sprawy Cracovii, nastąpi start ligi i będzie pozamiatane.

saklak1906 28.07.2009 12:14

Wlasnie na TVN24 mowili ze miasto Lodz zlozylo doniesienie do prokuratora na sposob przyznania Cracovii licencji na gre w ekstraklasie.
Bedzie wojna na lini Lodz-PZPN, cos mowili bo od poczatku nie sluchalem ze do skutku beda walczyc, wiec burdel sie nam szykuje nie ziemski

StelmiOriginal 28.07.2009 12:22

Mówili w TVN24 ze Łódź bedzie walczyc o to, by opoznic rozgrywki by wszystko wyjasnic ws. Cracovii

brylant17 28.07.2009 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 769939)
Mówili w TVN24 ze Łódź bedzie walczyc o to, by opoznic rozgrywki by wszystko wyjasnic ws. Cracovii

ta i je zawiesić tak powiedział vice-prezydent Łodzi będzie wystąpywał do Drzewieckiego by zawiesić rozgrywki do póki nie wyjaśnią tej sprawy.Burdel nadal trwa :rotfl:

Pan Jotka 28.07.2009 13:10

Może mala ankieta panie i panowie? Pytanie brzmi: Kiedy ruszy ekstraklasa?
1) nie ruszy 2)zgodnie z terminem 3) we wrześniu 4) w październiku

Ja stawiam na odpowiedz nr 3 :D

szprotson 28.07.2009 13:19

"liga rządzi liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi"

a tu sie okazuje, ze 2 raz z rzędu może polecieć w Chuja.

StelmiOriginal 28.07.2009 13:24

link

Oblukajcie ten temat na forum cracovii, za kazdym razem poprawia humor :)

WILU TS 28.07.2009 13:37

Miejmy nadzieje ze wszystko skończy się pomyślnie i parchy spadną-tak jak to miało do cholery być pierwotnie !!
Najbardziej mi szkoda Podbeskidzia...to jest po prostu niepojęte....

pan Dudi 28.07.2009 13:41

Najlepszy fragment z ich forum:

Cytat:

Skandalem jest to, że wszędzie powtarza się, że Cracovia domagała się usunięcia ŁKSu.

Taka akcja z MKS w roli głównej miała tylko raz miejsce, w dodatku w połączeniu sił z Arką Gdynia.
Przecież Cracovia nie domagała się usunięcia ŁKSu, bo tylko raz z Arką domagała się usunięcia ŁKSu!

:lol: :lol: :lol: :lol:

No popłakałem się ze śmiechu. :lol:

!!IRIVER!! 28.07.2009 13:54

:D
Pasiaści miażdżą, jak zwykle zresztą.

Co do ankiety - którą zaproponował kolega z poprzedniej strony. Ja to chyba bym preferował pierwszą opcję. Lepiej, jakby to naprawdę zawieszono w ****!

Tak naprawdę, powinno zrobić się tak, że skoro i ŁKS i Cracovia zostają wywaleni z ligi, to wskakuje Podbeskidzie. Ten zespół raz został wychujany, bo odwołano baraże (skoro Widzew won, to Podbeskidzie do baraży), a drugi raz może zostać wychujany już niedługo kiedy okaże się, że Pasiaści faktycznie polecą, a w zamian za nich nikt nie wskoczy, albo wskoczy, o zgrozo - Górnik Zabrze. W zasadzie to już mnie nic nie zdziwi. :lol: :rotfl:

Istny Kyrk na Cółkach.

Pablo84 28.07.2009 14:08

Cytat:

Re: LICENCJA
Autor: beret (IP zapamiętane)
Data: 25 lip 2009 - 01:53:30

dawno wiadomo, że Cupiał nie życzy sobie konkurencji w Krakowie i od dawna dąży do osłabienia naszej pozycji, a jakimi metodami się poslugiwał w swoim życiu aby dojść do tego co ma, to chyba wszyscy wiedzą.
Ciekawe, ciekawe....

Cytat:

Ludzie zrozumcie, że PASY wchodzą na tereny niby wiślackie i gts robi co się da,żeby CRACOVIĘ wyeleminować!
Znów nasza wina.

el Nuero 28.07.2009 14:50

Złej baletnicy...

A czy nie mieli jeszcze do nas pretensji za porażkę w obu meczach z Szachtarem Soligorsk w InterToto? Przecież to dla pasiastych był pierwszy (i jedyny jak na razie) mecz europucharowy w tym stuleciu! Może wiślacy trzymali magnes na piłkę za pasiastą bramką? :rotfl: Niedobry ŁKS, bo się nie dał okraść z pieniędzy za poprzedni sezon i walczy o miejsce na kolejny, niedobrzy Białorusini, bo dokopali pasiastym, niedobra Wisła, bo... wszystko przez nich. BIEDACY :evil: :lol: :rotfl:

Wojtas 28.07.2009 15:52

Ahahhaaha

Pasiaści ktorzy tak bardzo domagali sie przeswtlenia ŁKS-su ,dzis sami beda na ich wniosek przeswietleni

a najlepsze ,ze to nasza wina :lol: :lol:

oni sa z innego wymiaru ,rzekł bym tego bardziej cofnietego :lol: :lol:

-------------------------------

Dzis ukazal sie artykul pt

Cracovia nie widzi powodów aby nie grać w ekstraklasie

http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-ekstraklasie/

Pare Faktow ,chcialbym panu profesorkowi uswiadomic :)

1.spadek sportowy z Ekstrkalasy

2.niewyegzekowana do dzis karna degradacja za czyny korupcyjne

3.Przekrety przy przynaniu licencji(jeden z czlonkow komisji zwiazany byl z KS Cracovia)

4.Niespelnie warunkow licencyjnych(niezgloszenie na czas stadionu)

5.Zglaszanie donosu na innych,czy moze byc cos gorszego??

Jak widac powodow aby nie grac w Ekstrklasie nie ma :)

unpredictable_wislaczka 28.07.2009 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 770006)
Co do ankiety - którą zaproponował kolega z poprzedniej strony. Ja to chyba bym preferował pierwszą opcję. Lepiej, jakby to naprawdę zawieszono w ****!

Przynajmniej do momentu, aż oni łaskawie tego wszystkiego nie ogarną. O ile to w ogóle możliwe. Bo skoro ŁKS ma spaść, bo nie spełnia wymogów licencyjnych, no to chyba logiczne jest,że skoro Cracovia szuka sobie stadionu za pięc dwunasta i nie wiadomo czy znajdzie, to coś tu jest nie halo.
I sprawdza się, kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 770014)
Znów nasza wina.

Bo my im ten stadion w Sosnowcu zajęliśmy :rotfl: Biedaki...

AS82 28.07.2009 19:34

Na Ukrainie rozwiazali lige . Jak dla mnie ,ze wzgledu na to ,ze odpadlismy z Pucharów, stadionu nie bedziemy mieli przez najblizszy rok ,mogliby rozwiazac PZPN i stworzyc wszystko od nowa. Niestety nikt sie na to nie odwazy

StelmiOriginal 28.07.2009 19:48

Dla mnie sprawa jest banalna jak cholera:

Wg tabeli ekstraklasy ostatnie 3 miejsca zajmuja kolejno: Cracovia, Górnik Zabrze, ŁKS

Z tego wynika, ze bezwzglednie do 1 ligi spada Górnik i ŁKS. Cracovia ma grac w barazach.

Wg tabeli 1 ligi do ekstraklasy wchodza: Widzew i Zaglebie Lubin.
Korona ma grac w barazach.

Na ten moment w Ekstralasie gra: Widzew, Zaglebie; a nie gra w Ekstraklasie: ŁKS i Górnik Zabrze.

Baraze zostaja odwołane. Korona zostaje na ten moment w 1 lidze, a Cracovia w Ekstraklasie.

Widzew zostaje ukarany za korupcje, nie moze wejsc do Ekstraklasy, zatem do najwyzszych rozgrywek wchodzi Korona Kielce.

Cracovia nie ma licencji na stadion, nie ma wybranego miejsca gry co równa sie spadkiem do 1 ligi.

Zatem wchodzi do Ekstraklasy Podbeskidzie Bielsko Biała.

Więc wg mnie sklad na przyszly sezon wyglada tak:

Arka Gdynia, GKS Bełchatów, Jagielonia Białystok, Korona Kielce, Lech Poznań vel Amica Poznań :), Lechia Gdańsk, Legia Warszawa, Odra Wodziasław Śląski, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Polonia Warszawa, Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, Wisła Kraków, Zagłębie Lubin i Podbeskidzie Bielsko Biała.

Dziękuje za przeczytanie tego i ja nie rozumiem co tu jeszcze wyjasniac w PZPNie...

AS82 28.07.2009 19:53

Choc nie lubie spiskowych teorii dziejów ,to sadze akcja pt. "Utrzymanie Cracovii w Extraklasie" zaczela sie przed ostatna kolejka ,kiedy bylo juz pozamiatane i wiadomo bylo ze z LEchem na wyjedzie nei wygraja. Zaczelo sie wtedy od gróźb pod adresem ŁKS,ze nie dostarczyli papierów i każda pozniejsza probe dostarczenia tych zaleglych papierów Lewicki bombardował tkw. "twardymi regulami dot. terminów" .2 tyg przed ostatecznymi decyzjami Lato odwowal baraze ,ze niby za duze zamieszanie jest ,a to byl 2-gi ukłon w strone pasiastych ,tak ze juz nawet barazy nie musieli grac. Wynurzenia Piechniczka i innych "przychylnych Łodzi" to była farsa ,bo wtedy juz wiedziali ze ujebali Łodz. Epilog im troche nie wyszedl bo sie okazalo ,ze Cracovia nie ma papierów ,ktorych ŁKS nie zlozyl w maju ,a mamy 5 dni przed rozpoczeciem sezonu :D

GemHZR 28.07.2009 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 770204)
Dla mnie sprawa jest banalna jak cholera:

Wg tabeli ekstraklasy ostatnie 3 miejsca zajmuja kolejno: Cracovia, Górnik Zabrze, ŁKS

Z tego wynika, ze bezwzglednie do 1 ligi spada Górnik i ŁKS. Cracovia ma grac w barazach.

Wg tabeli 1 ligi do ekstraklasy wchodza: Widzew i Zaglebie Lubin.
Korona ma grac w barazach.

Na ten moment w Ekstralasie gra: Widzew, Zaglebie; a nie gra w Ekstraklasie: ŁKS i Górnik Zabrze.

Baraze zostaja odwołane. Korona zostaje na ten moment w 1 lidze, a Cracovia w Ekstraklasie.

Widzew zostaje ukarany za korupcje, nie moze wejsc do Ekstraklasy, zatem do najwyzszych rozgrywek wchodzi Korona Kielce.

Cracovia nie ma licencji na stadion, nie ma wybranego miejsca gry co równa sie spadkiem do 1 ligi.

Zatem wchodzi do Ekstraklasy Podbeskidzie Bielsko Biała.

Więc wg mnie sklad na przyszly sezon wyglada tak:

Arka Gdynia, GKS Bełchatów, Jagielonia Białystok, Korona Kielce, Lech Poznań vel Amica Poznań :), Lechia Gdańsk, Legia Warszawa, Odra Wodziasław Śląski, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Polonia Warszawa, Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, Wisła Kraków, Zagłębie Lubin i Podbeskidzie Bielsko Biała.

Dziękuje za przeczytanie tego i ja nie rozumiem co tu jeszcze wyjasniac w PZPNie...

Zaraz zaraz, na początku dałeś tabelę po przesunięciu ŁKSu na koniec, jeśli z Cracovia nie dostanie licencji powinieneś zrobić to samo. Czyli 2 ostatnie miejsca Cracovia i ŁKS a w Extraklasie zostaje Górnik.

Wtedy akcję utrzymujemy Górnik możemy uznać za zakończoną. Z ŁKSem poszło łatwo bo są biedni, z Craxą trudniej bo Filipiak też przy kasie. Jednak myślę, że Allianzowe pieniądze przeważą, przesunie się 1-2 kolejki żeby rozpatrzyć sprawę i będzie git!

Shizuke 28.07.2009 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 770194)
Na Ukrainie rozwiazali lige

Nope

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 770194)
mogliby rozwiazac PZPN i stworzyc wszystko od nowa

Latwo powiedziec. Gdybysmy probowali w taki sposob jak myslisz rozwiazac PZPN, stracilibysmy mozliwosc organizacji euro 2012 i miedzynarodowej rywalizacji na dlugie lata. Zrownane zostaloby wszystko z ziemia i nie jest powiedziane, ze byloby lepiej.

StelmiOriginal 28.07.2009 20:13

Taka tez jest mozliwosc ale ja patrze na tabele oficjalna na www.ekstraklasa.org i na ten moment Cracovia jest na 14 miejscu... ja nie mysle teraz co bedzie potem.... ja patrze na oficjalna tabele i wyciagam wnioski...

Co do rozwiazania ligi to Ekstraklasa SA albo PZPN musialby placic Canal+ wysokie odszkodowania...

GemHZR 28.07.2009 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 770220)
Taka tez jest mozliwosc ale ja patrze na tabele oficjalna na www.ekstraklasa.org i na ten moment Cracovia jest na 14 miejscu... ja nie mysle teraz co bedzie potem.... ja patrze na oficjalna tabele i wyciagam wnioski...

To nielogiczne wnioski wyciągasz. Cracovii jeszcze nie odebrali licencji, ale jeśli tak by się stało zakładasz, że zostaliby ukarani inaczej niż ŁKS.

ps
Co do samej sytuacji: po akcji z ŁKSem gdzie zostali ukarani za duperel, przy hasłach "teraz już z licencjami będziemy działać na serio", nie mają wyjścia jak pogonić klub bez zgłoszonego stadionu.

0 22 28.07.2009 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 769996)
Najbardziej mi szkoda Podbeskidzia...to jest po prostu niepojęte....

A ich to czemu? Zakwalifikowali sie do barażu? Zajeli miejsce dające awans? Nie, wiec ocb..

saklak1906 28.07.2009 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Shizuke (Post 770219)
Nope

Latwo powiedziec. Gdybysmy probowali w taki sposob jak myslisz rozwiazac PZPN, stracilibysmy mozliwosc organizacji euro 2012 i miedzynarodowej rywalizacji na dlugie lata. Zrownane zostaloby wszystko z ziemia i nie jest powiedziane, ze byloby lepiej.

To jest zwykle straszenie batonu z PZPN, owszem organizacja mogla by byc zagrozona. Ale po Euro2012 powinno sie to dziadostwo rozgonic w ****u. W Rosji jakos sie dalo zlikwidowac ich odpowiedkik i nie bylo problemu ze strony UEFA.
Dalej ich druzyny graja w pucharach i kadra w leliminacjach do turnirjow. I jaks nie byly zawieszeni na dlugie lata.

Po prostu ktos z naszego rzadu musi pokazac jaja i nie bac sie opozycji tylko rozgonic to dziadostwo i stworzyc od nowa nawet kosztem roku czy dwoch. Bo ani polskie kluby nie graja reguralnie w LE czy LM wiec nie ma zagrozenie ze straca wielkie pieniadze.

Jak ja bym chcial zobaczyc mine Laty i innych z tymi szyderczymi usmieszkami nietykalnych jak wchodzi ktos z rzadu zamyka drzwi i mowi sorry panowie ale PZPN to juz historia. Moze kiedys tego doczekam

spartan 28.07.2009 21:49

Jeżeli "płaczki" spadną to winna będzie ubecko gtsowska Wisła, komuna, układy i cinkciarz Cupiał. Jeżeli się utrzymają to zatryumfuje sprawiedliwość. Ot, moralność od 100 lat. Za prezydenta Dietla było dobrze - miasto dbało więc sprawiedliwie. W każdy inny czas ktoś ich ciemiężył od pokoleń....

63624 28.07.2009 23:11

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,68...mobojstwo.html

Smutna wiadomość, jego brat był bardziej znany, ale to nie zmienia faktu, że doszło do tragedii.

zim zum 29.07.2009 07:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 770228)
A ich to czemu? Zakwalifikowali sie do barażu? Zajeli miejsce dające awans? Nie, wiec ocb..

a Korona zajęła miejsce dające bezpośredni awans ? NIE.

flamengista 29.07.2009 09:07

Ja nie wiem do końca, czy sprawa licencji pasiastych to skandal...

Przecież w momencie składania wniosku licencyjnego nie było chyba wiadome, czy Majchrowski rzuci kasę na modernizację Hutnika i grę w Krakowie.

Więc śmiejący się z Cracovii kibice: czy macie 100% pewność, że my też nie zamieściliśmy we wniosku promesy umowy z Zagłębiem, zamiast samej umowy?

Bo ja uczciwie powiem, że nie mam takiej pewności:-D

Istotne w licencji jest to, czy:
a) klub znalazł stadion, który spełnia wymogi licencyjne
b) czy ma środki, by za a) zapłacić

Niewątpliwie najważniejszym punktem jest punkt b. Bo możemy sobie napisać, że gramy na Allianz Arenie w Monachium - i nawet podpisać jakąś umowę z władzami tego miasta - ale pytanie, czy nas na to stać.

Pasy niewątpliwie w budżecie uwzględniły koszt wynajmu stadionu, a sam budżet wyglądał na sklecony w realny sposób. W przypadku ŁKSu tego zabrakło, bo sprzedaż napoju energetyzującego przynoszącego 2 mln zysku to pobożne życzenia. Szczególnie, że tego napoju jeszcze nie ma.

Nie dziwię się, że ŁKS nazywa sprawę licencji skandalem i czepia się Cracovii, bo to ich ostatnia deska ratunku. Nie mam o to do nich pretensji, walczą o swoje.

Nie dziwię się też złośliwej satysfakcji forumowiczów, że u sąsiadów zza miedzy coś śmierdzi.

Ale moim zdaniem sprawa licencji wcale nie jest w przypadku Cracovii czarno-biała. Jest pewnie szara, natomiast w przypadku ŁKSu była czarna. Ot, taka różnica.

Pablo84 29.07.2009 10:16

W przypadku ŁKS`u czarna?A można wiedzieć dlaczego? Klub ŁKS` zajął 8 (ÓSME) miejsce w ekstraklasie.Cracovia przedostatnie.
O czym my w ogóle rozmawiamy?

Przeczytaj sobie to, pózniej pisz swoje przemyślenia.

http://www.weszlo.com/news/3366

el Nuero 29.07.2009 10:29

Ostrzeżenie

"Ciekawe" wiadomości podaje wp. Według nich Napoli znowu chce kupić Lewandowskiego z Lecha. "Znowu" - bo wcześniej do zakupu Roberta przymierzała się Parma. Pod wiadomością z datą 29 lipca (2009.07.29 07:33) mamy jeszcze rodzynek:

Cytat:

Klub z południa Włoch rozważa również kupno Austriaka Erwina Hoffera z Rapidu Wiedeń...
Problem w tym, że Napoli już wczoraj zakupiło tego 22-letniego austriackiego napastnika. Hoffer zdążył nawet udzielić pożegnalnego wywiadu. Co do samego Lewandowskiego - Włochów prawdopodobnie zniechęciła postawa poznaniaków, aby nikogo więcej nie sprzedawać. Pisze to wszystko nie w ramach off-topu, tylko aby pokazać, jak często portale "mijają się" z prawdą, również w przypadku naszej Wisełki.

Pytanie, jak cała sytuacja wpłynie na postawę Roberta. Wcale się nie zmartwię, jeśli nie będzie już miał takiej motywacji jak rok temu. Ale to już nie nasze zmartwienie.

skttrbrain 29.07.2009 10:32

Lewandowski niby na pewno ma zostać w Poznaniu. Natomiast Was ucieszy wiadomość, iż też prawie na pewno na stadionie we Wronkach jesteśmy udupieni na więcej niż trzy mecze 'u siebie'.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl