![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie to taka smieszna sytuacja ze klub gra cały seozn w lidze i na kolejke przed koncem okazuje sie ze moze nei miec licencji na gre w przyszłym sezonie. To takie zenujace ze najpierw gra sie rok w lidze a pozniejs ie oakzuje ze wyniki sa ustalane przy stoliku a nie na boisku ;/ Chociaz rozumiem ze licencja nie ejst na tens ezon tlyko na przyszły no ale czy w ŁKSie kiedykolwiek było dobrze? Od keidy pamietam to tam zawsze jest nedza wiec mogli im wczensiej licencji nie dawac a nie takie głupoty odstawiac, ale coz.. PZPN i wsyztsko jasne |
Panowie. Jestem z zachodniopomorskiego i kibicuje Wisełce od X czasu. Mistrz Mistrz Nasz TS! Tyle dodam od siebie !!!!!
|
Tp bedzie bezsenna noc :D
Wisełka Wisełka Wisełka ! |
Cytat:
|
Ale nierozumiem co Heniu niektorym zlego zrobil? Mit Kasperczaka prysł itp. Chyba nalezy mu sie pewien szacunek za 3 mistrzostwa i najwiekszy sukces w pucharach ?
|
LAB - niektórym zrobił i to dużo, ale nie będę w tym temacie miszał bo nie warto;)
Gdyby ktoś miał mieć takie szczęście w kasynie jak my w ostatnich meczach, to wyszedł by z niego z pokaźną sumą. Bardzo kiepski mecz ale dziś nie ma to żadnego znaczenia.Ślask zagrał tak jak większość przypuszczała - nie położył się, nie odpuścił ale też nie widać było u nich jakiejś ogromnej determinacji. |
|
Co za mecz,co za emocje ,co za radosc
Przezyc takie chwile to uczucie bezcenne Dziekuje Bogu ze jestem Wislakiem |
Właśnie wróciłem do domu.
Dziękuje za te wszystkie emocje, których doświadczyłem w przeciągu tego sezonu, a których apogeum były mecze z Legią, ŁKS-em, Lechią i ze Śląskiem. Dziękuję za coraz lepszą grę Małeckiego, za stały, wysoki poziom Pawła Brożka, za TYTANICZNĄ pracę Radka Sobolewskiego, za dobre i złe interwencje Pawełka, za spokój Głowackiego i dwie bramki Łobodzińskiego w Gdańsku. Tych emocji nie kupiłbym nigdy za żadne pieniądze. Dziękuję Baszczyńskiemu za ogrom pracy, zdrowia i serca które zostawił przez te 9 lat. Dziękuję Zieńczukowi, które miał chwile gorsze i słabsze, ale na końcu Jego kariery w Wiśle udowodnił, że nie jest Kosowskim - jest Markiem Zieńczukiem, do którego będziemy porównywać kolejnych lewych pomocników. Dziękuję za spokój i profesorstwo Arka Głowackiego, za Piotrka Ćwielonga i rafala Boguskiego, który nie mógł grać w ostatnich meczach. DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE PIŁKARZE ODWDZIĘCZYLI SIĘ NIE TYLKO WSPANIAŁĄ, MISTRZOWSKĄ GRĄ ALE TEŻ NIESAMOWITĄ DETERMINACJĄ, SERCEM I ZAANGAŻOWANIEM !!! JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA PS. Maciek Skorża - brak słów... Królewski Trener w Królewskiej Drużynie. |
wlasnie wrocilam, nt radosci i dumy ze zdobycia mistrza w pelni zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami- cos niesamowitego, po takim sezonie uslyszec 'we are the champions'- bezcenne :)
ale ja nie o tym- dwa pozytywne akcenty z dnia dzisiejszego: 1. wracajac trafilam na taksowkarza, ktory okazal sie kibicem Wiselki- nie dosc, ze wywiesilismy szalik przez okno, to pan byl tak mily, ze stwierdzil, ze w taki dzien zarabiac na kibicu wlasnej druzyny nie bedzie i wyzerowal licznik- a kwota dosc znaczna byla;) 2. przed meczem, u Wislakow obok mnie dwoch chlopakow ze Slaska szukalo biletu- jeden z kibicow Wiselki, odrzekl, ze ma jeden wolny bilet, bo koledze cos wypadlo i nie moze isc- sprzedal bilet po cenie nominalnej, gdy kibice Slaska chcieli mu dac 40 zl zamiast 35 powiedzial:'dajcie spokoj, nie bede na Was zarabial!'- czapki z glow, szczegolnie po tym targowisku przed meczem, ktore mialo miejsce na forum. Brac przyklad! |
Znając życie to ŁKS licencje dostanie, bo w Polsce Licencje to farsa.
Po takim sezonie, brak mi słów, żeby go opisać. Cóż na huśtawka nastrojów,po porażkach ze Śląskiem i Ruchem co niektórzy nie wierzyli w Wisełke. Dobrze, że wtedy Cupiał nie pożegnał się z Maćkiem. Wspaniała końcówka sezonu. Dziękuje za wszystko |
Cytat:
|
dziękuje za to Mistrzostwo
teraz na LM czekamy oraz wzmocnienia i piekny nowy stadion - piekna nowa przyszlość !! wręczenie pucharu http://www.youtube.com/watch?v=53msyGThJcI |
Ten sezon kosztował NAS - WISŁĘ wiele nerwów. Ale nagroda za wszystkie trudy, które musieliśmy znosić przez ostatnie 10 miesięcy, smakuje co najmniej podwójnie.
Dziękuję trenerowi Skorży, zawodnikom i wszystkim, którzy nie szczędząc gardeł tworzyli fantastyczną atmosferę na Reymonta. MISTRZ, MISTRZ NASZ TS! |
MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!!
Jestem dumny z tego, że jestem kibicem Wisły. Jesteśmy Mistrzami, Lechia się utrzymała, czego chcieć więcej ? Lepiej być już chyba nie mogło !! |
Brawa dla całej drużyny i sztabu szkoleniowego.MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
|
A ja chce podziekowac wszystkim osobom, ktore mialy swoj udzial w zdobyciu 12-tego tytulu mistrzowskiego dla Wisly. Przyznaje bez bicia, ze na pewnym etapie rozgrywek, juz praktycznie przestalem wierzyc w mozliwosc odniesienia sukcesu, dlatego tym wieksze gratulacje skladam druzynie.
Szczegolne podziekowania naleza sie Baszczowi i Zieniowi, ktorzy pomimo tego, iz wiedzieli o nadchodzacym rozstaniu z Krakowem, dolozyli wszelkich mozliwych staran, by tylko Wisla obronila tytul. Szacunek i powodzenia chlopaki ! |
pozbycie sie Zienia to nie błąd tylko WIELBŁĄD !!!! W takiej dyspozycji mógłby spokojnie jeszcze przez dwa sezony w Wiśle pograc na wysokim poziomie.
|
Cytat:
|
to bylo cos pieknego, nigdy tego nie zapomnie;)
|
Cytat:
Właściwie to samo mógłbym napisać o Baszczu, kolejny Wiślak z krwi i kości, przy tym dobry, solidny i grający na wysokim poziomie piłkarz. Chłopaki, dzięki za te kilka lat. |
Cytat:
to samo miałem pisać... w Naszym klubie wytworzyło się coś co jest ewenementem. Wreście wszystko wygląda tak jak powinno. Wszyscy tworzą jedność, od właściciela, przez prezesa, trenera, pracowników, piłkarzy a kończąc na NAS, Armii Białej Gwiazdy. Właśnie tą wspólną determinacją osiągneliśmy sukces. To jest nasza główna przewaga nad Legią, czy Lechem. Tego nie buduje się za kase. Nie da się tego osiągnąć w rok czy dwa. Sobol po strzelonej bramce podbiega pod sektor D, Paweł po każdej bramce wskakuje na ogrodzenie, to samo Mały, ktory dodatkowo mowi o chęci pozostania w Wiśle na długie lata. Glowa stał się 100% Wiślakiem, prawdziwym kapitanem, utożsamiającym się z klubem i kibicami. Baszczu wchodzi na gniazdo aby podziękować kibicom za lata dopingu, Zieniu ze łzami w oczach schodzi po raz ostatni na zmianę na R22...to są takie chwile, których nie doświadczają w ostatnim czasie Legioniści czy Lechici...dlatego jestem przekonany iż właśnie taka postawa wszystkich ludzi którzy mają Białą Gwiazdę w sercu spowodowała że teraz możemy świętować 12 tytuł Mistrza Polski. I to jest coś, co bez względu na to czy będziemy nadal walczyć o Mistrzostwo, czy bić się przed spadkiem, będzie paraliżowało drużyny przyjeżdzające na R22, i nie ważne czy będzie to Dolcan Ząbki, Legia Warszawa czy Barcelona. Dziękuję wszystkim za ten pełen emocji sezon, oby następny okazał się jeszcze lepszy.:-) |
Czy was nie wkurza to, że najlepszy lewy obrońca ligi - Piotrek Brożek - nie dostaje powołanie do kadry, choć był na liście rezerwowej, a dostaje je jakaś łamaga Komorowski!? Już po raz kolejny pan Benhauer robi sobie z nas jaja. Dobrze, że przynajmniej Brozio sobie odpocznie, on i tak nic nie musi udowadniac.
Sorry ze w tym temacie, ale nie chce mi sie otworzyc o Naszych pilkarzach. |
Pewnie Pi. Brożek się cieszy. Benio ma swoich ulubieńców i co kolwiek by zrobił Brożek na tym zgrupowaniu to i tak Leo powoływał by późnie Warzywniaka i Komorowskiego. A tak to przynajmniej sobie odpocznie. Paweł pewnie też się wymigał kontuzją bo nie było jakoś po nim widać żeby z kulawo biegał.
|
Gratulacje !!!
Gratuluję MISTRZA
LG:piwko: |
Z Baszczem i Zieniem jest odwrotnie - Baszczu już dawno chciał wyjechać ale oprócz jednego małego nietaktu , zachowywał się na prawdę godnie i dawał z siebie wszystko do końca - jak wiemy 'zapłacił' za to sporo.
Zieniu natomiast w ogóle się do wyjazdu nie palił a wręcz chciał zostać.Ja byłem bardzo cięty na Zienia - za to że jednak nigdy nie zastąpił Kosy i w meczach najważniejszych(jeszcze za Kaspra), grał fatalnie i nigdy bym nie przypuszczał że to napisze, ale przynajmniej na dzień dzisiejszy, to szkoda że klub nie przedłużył z nim umowy. Jesteśmy w takiej sytuacji że każdy solidny gracz jest u nas na wagę złota a ja nie jestem do końca przekonany że klub pozyska dobrego następcę. co do Brożka i Benhałera - pełna zgoda - Piotrek ma jeszcze duże problemy z grą ofensywną ale w defensywie lepszego od niego nie ma.niestety Leo chyba już nie za bardzo interesuje się naszą ligą i reprezentacją. To widać także po powołaniu Łobo - na które - powiedzmy sobie szczerze - nie zasłużył , ale jak się oglądnie jedynie skrót meczu to czego wymagać. |
Nasza drużyna pokazała w tym sezonie charakter i to kilkukrotnie.
Było kilka bolesnych upadków (Jerozolima, Barcelona, mecz z Lechem u siebie) ale za każdym razem zespół potrafił się podnieść. Pokażcie teraz tych pismaków, którzy w środku sezonu mówilii o kryzysie, konflikcie na linii Skorża - Brożki... Z resztą nie ma się co nimi przejmować, bo przecież to również oni po rundzie jesiennej mistrzem Polski mianowali Lecha :) Mam wielką satysfakcję z tego mistrzostwa, każde smakuje inaczej i każde wspaniale, ale to jest naprawdę wyjątkowe. Pozostaje wierzyć w to, że Skorża będzie mógł u nas nadal spokojnie i jak najdłużej pracować. Bez niego nie byłoby tytułu. Smuda narzeka, że w Lechu miał krótką ławkę itd. itp. Nie wiem, komu i po co wciska taki kit, Skorża miał niby łatwiej? Odejście Clebera w niespodziewanym momencie, dość poważne kontuzje takich piłkarzy jak Brożek, Boguski, Baszczyński... Więc danie główne, czyli mistrzostwo smakuje naprawdę znakomicie. Deser w postaci Cracovii w II lidze równie smaczny :D |
Cytat:
Ciezki sezon za nami ,psy szczekały a jednak karawana jechala dalej Probowano mieszac ,miotac ,byly kontuzje ,pisano ze Skorza jest juz na wylocie ,a nie bylo to warte nawet funta kłaków. Nasza druzyna wreszcie pokazała jaja i walczyla jak zranione zwierze ,najzacieklej i do konca. Bylismy takim czarnym koniem a jak widac atakowanie z 3 miejsca wyszlo nam na dobre Teraz tylko madrze zrobic 2-3 transfery ibo to konieczne i atakujemy LM ,Barca Real czy inny Inter nam nie grożą wiec bedzie duuzo latwiej (co nie znaczy ze łatwo -ot paradoks ) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl