![]() |
Cytat:
|
ja na x360 nie mam takiego problemu :P może dlatego że mój nick jest taki mało popularny, ale miałem też tak że jeżeli podczas gry kończyłem rozgrywkę to nie dodawały mi się zdobyte podczas niej punkty... a co do GoW'a to faktycznie nie znam osoby której by nie podszedł ;) czekam teraz na przesyłkę z ps2 i będę nadrabiał zaległości w postaci m.in: GoW'a 2 ;)
|
@dymek, ofsajd
wiem że na PC nie da rady, ale na ps3 gra siębez problemu, tylko na stronie internetowej nie ma moich statystyk. Zresztąto by było bez sensu - w mw2 sięzapisują a w BC2 nie?? Myślałem raczej, że muszę dograć do końca jakąś większą ilość potyczek (grałem w rush) tak jak w search and destroy. no nic dzięki chłopaki za pomoc. Zobaczę jeszcze dziś - może mi to wredne konto utworzy. |
Nie wiem jak to jest, ale konta EA są zjebane. Miałem takie same problemy w grze Mercenaries 2 , jak chciałem pograć online.Mój kumpel miał też problemy z kontem w grze Dragon Age.
no to się "sonówka" szarpnęła :D http://gry.onet.pl/2156167,,Zapowied...wiadomosc.html |
Na stronie EA sięw końcu zalogowałem, napisało mi że mój żołnierz zaginął w akcji (błąd 404) i że albo mają problem z serwerem, albo coś źle wpisałem. Kazali odświeżyć za 2h35 min. zalogowałem się po 3 godzinach z hakiem i napisało mi to samo :(
|
Panowie mam uno problema, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego mnie nie chce przez cały dzień zalogować do Xbox Live ?? ;/ Internet mam normalnie i nie było z nim żadnych problemów to o co halo ?? może padła ta biała skrzyneczka z tyłu xboxa??
|
Cytat:
|
Wam też w padzie do X'a lewa gałka analogowa się ściera tak cholernie jak mi ?
|
Cytat:
|
Bez przesady pogadamy jak zetrzesz cały drążek wtedy mozna powiedzieć, że cholernie :D
|
dlatego ja używam dwóch padów ale i tak wyglądają jak bym je nożami dźgał , te gałki się strasznie szybko wycierają szczególnie przy intensywnej grze , chociaż ja ostatnio gram tak rzadko że mój ex zamarza :D
|
Jak sie robi wsady w NBA 2k10?
|
pytanie do posiadaczy PS3.
w Media Expercie jest promocja na PS3. wersja slim, 250gb + Little Big Planet i Rachet Clank. cena to 1360zł. opłaca się taki zestaw? czy lepiej skorzystać z allegro i kupić powiedzmy coś takiego: http://allegro.pl/item1012163836_ps_...a_wys_24h.html z góry dzięki. |
Cytat:
DevilMayCry : Nawet mi testu polaczenia nie chcial zrobic bo pisalo ze nie jestem zalogowany do Xbox live ale na szczescie jest juz po problemie ;) a wlasnie tak apropo to gral ktos z Was na Xboxie w NBA2010 i NBA 2K10 ?? Ktore lepsze ?? ja gralem tylko w demo na Playu w 2K10 :) |
Jak myślicie warto kupić Fifę World Cup 2010 na X'a, pomimo posiadania Fify 10 ?
|
za ile ?[x znakow]
|
179 zł w Media.
|
Hmmm troszeczkę dużo,zważając na to, że aż takiej dużej różnicy nie ma.EA już odcina kolejne kupony od Fify :/
|
@ Maciejo - Jak dużo filmów będziesz oglądać na bd to birz zestaw z pilotem. Jak nie, to do media Expert. Ale popatrz w innych marketach, czasem sąfajniejsze zestawy (tzn z lepszymi grami) Czasem małe sklepiki też robią dobre promocj (typu doklejają coś taśmą).
|
ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad? |
Cytat:
|
[QUOTE=Maciejo;893923]ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad?[/QUOT] tylko ps3 slim może być obsługiwane pilotem od tv Sony Bravia. |
grajac juz we wszystko, polecam grę na Ps3 - PAIN
minus gry jest taki, ze sie płaci za dodatki...ale plusów, oj znacznie wiecej :) |
Mam ixtrema 1.51 (podobno:D), więc nowsze gry musze patchować... Robie to wavepatcherem, zamieniam z wave 4 na wave 3 lub 2.
Ściągnąłem nową FIFE World Cup, spatchowałem na wave 3, wkładam do konsoli - wyskakuje napis, że musze ją zaktualizować. Ściągam Vancouver 2010, nagrywam na wave 2 - idzie! Myśle, że mnie źle poprzedni właściciel konsoli poinformował i mam ixtrema 1.5 a nie 1.51 - nagrywam więc FIFE na wave 2 i... nie idzie. O co tu chodzi? |
Cytat:
BTW. Napisałeś że jak spatchowałeś na wave 3 to ci aktualizacja wyskoczyła prawda ?! To czemu nie aktualizujesz ? może pójdzie. Zresztą nie wiem nie siedzę już w tym bo od razu jak ściągnę gry to ładuje na dysk i gram z dysku. Bez żadnych sprawdzań abgx360 i przerabiania waveami. |
@ thriller. A czy ten pilot od Bravii obsługuje bluetooth, czy slimka działa na podczerwień? Bo do mojego fata tylko pilot do PS3, albo specjalna przystawka do harmony One
|
"Najnowsza PS3 slim została wyposażona dodatkowo w funkcję Bravia Sync, która pozwala obsługiwać menu główne (XMB) za pomocą pilota do telewizora. Bravia Sync potrafi też wyłączyć konsolę w momencie wyłączenia telewizora. "
Tylko tyle udało mi się wyszukać.Wiem,że działa na 100% -u kumpla widziałem :) |
Cytat:
|
Witam, od niedawna mam PS3 i mam takie pytanie odnośnie cen gier. Jak to jest możliwe, że na allegro God of War 3 i Dante Inferno są już od 140zł, opisane jako nowe, a w sklepach internetowych jak np. gram.pl są po 190/200zł. Czy te z allegro to jakiś wał,czy Ci drudzy mają taki narzut?
|
Cytat:
Cytat:
|
no Woland, wiesz, może być nowa, ale baz folii ;) Spokojnie kupuj używaną, multi tam nie ma (GoWIII) no i póki co dodatki tylko w edycji limitowanej. Sam sięprzymieżam do kupna tego dzieła.
|
Cytat:
|
Jestem po 2 episodach Alana Wake'a. Mocny klimat, ciekawa, wciągająca fabuła, genialne efekty światła/cienia. Spodziewałem się czegoś bardziej strasznego, a wg mnie to jest taki Max Payne z latarka i cienio-zombie. W każdym razie gra się bardzo przyjemnie, niektórzy narzekają na porozmywane tekstury, ale jak dla mnie jest ok. W tym momencie dałbym grze mocne 9... zobaczymy co będzie dalej, wracam do Bright Falls ;)
|
Wczoraj miałem okazje zagrać w prologa GT na PS3...szczerze ??? wielkie shit dla mnie. Spodziewałem się czegoś lepszego. Wszystko to takie sztuczne jest, dzwięki Subaru czy Hondy Type-R są zupełnie inne niż w rzeczywistości. Ta gra była zapowiadana jako bardzo duży rywal dla forzy III ale moim zdaniem to nawet się nie umywa do niej.
|
Jakoś samochodówki mnie nie kręcą, ale z tego co wiem, to GT Prologue to takie płatne demo i to sprzed roku czy dwóch. Fani czekająna tę grę już baaardzo długo. Ja tam wolę sięprawdziwym maluchem przejechać niż niby realistycznym subaru :)
|
Cytat:
|
http://www.ultima.pl/promo.php?tg=100&ct=367
Ciekawa promocja od EA. Myślę ,że się opłaca :D Jest ona dostępna również w Saturnie. Ja już sprezentowałem sobie BF-BC2 oraz Dantes Inferno. |
A grał ktośw NBA LIve 2010? Devil podesłał tego linka, ale nie wiem czy fajne. Nie mam żadnej koszykówki. a może bym pograł. Gdybym nie zainwestował wcześniej w Battlefielda, to pewnie to bym kupił + fifa Worldcup. A tak mam myślenice.
|
do kiedy w ogóle jest ta promocja, bo coś nie mogę znaleźć nigdzie.
|
Nie wiem do kiedy.Ja np. kupiłem w Saturnie.Idziesz do kolesia od gier , mówisz, że chciałbyś skorzystać z tej promocji EA.Wybierasz sobie 2 gry,on wystawia Ci specjalną fakturę (bez niej w kasie zapłacisz 400 zeta :/ ).I masz 2 gry w cenie 1 :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl