![]() |
Cytat:
|
są jeszcze bilety na Wisła - Cracovia PE
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4668 |
Zapełnienie stadionu to połowa sukcesu... Jeszcze piłkarze muszą pokazać, że chcą wygrać ten mecz. W sumie to specjalnej mobilizacji im nie potrzeba, mecz derbowy, to mecz derbowy. DO BOOOOOOJU WISEŁKO!
|
Malkowski moze dzis zagrac jako testowany zawodnik? Jak to jest z tym regulaminem?
|
Cytat:
|
Małkowski może zagrać jako testowany zawodnik w meczach PE.... ale zagra dopiero w meczu ze Śląskiem
|
W PE mogą grac testowani piłkarze ale tylko Polacy
|
Ja bym nie był taki "hej do przodu", wbrew pozorom to będzie bardzo trudny mecz i wynik może być rózny.. tak jak to było z Górnikiem.
Ogóry typu Górnik czy Cracovia dają z siebie wszystko w meczach z ekipami typu Wielka Wisła, a nasi jakby odpuszczali... martwi brak Brożka P. (kadra, sic!) kto będzie strzelał? poza tym to są derby, które rządzą się własnymi prawami.. do zoba na R22 i jazda z k... na trybunach! my mamy swoją rolę do wykonania! gwiazdki swoją! |
Na papierze będziemy mieć w tym meczu dużo lepszą obronę od Cracovii. Mam jednak spore obawy co do ataku. Nasza ofensywa bez Brożka, Boguskiego i Jirsaka w tym sezonie jest niewiele warta czyli dokładnie tylke ile aktualny atak Cracovii. Liczę na przebudzenie Niedzielana, Zieńczuka i Łobodzińskiego inaczej ciężko będzie o 3 punkty.
|
Cytat:
(To temat nie o lidze) A dzisiaj musimy wygrać! :D |
Cytat:
więc... :lol: |
No nie wiem czy my kiedykolwiek wygramy mecz bez Pawła Brożka! Tyle sytuacji i żadnej bramki! Baretto, Malecki, co z nimi? Tak ciężko jest trafić nawet w światło bramki!
Mam nadzieje że w II połowie będzie dużo lepiej:) |
Powinno być z 4-0.
Gdyby był Brożek... w 2 połowie musi być lepiej. Tzn żle nie jest, ale brakuje skuteczności. Żeby jaj nie było i Cracovia to wygrała po jakiejś fartownej akcji :lol: Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji bo fajny byłby wynik Wisła 7-0 Cracovia. |
Malecki to jest Gołoś 2 czyli glowa w dol i jezdziec bez glowy i miszanie z ktorego duzo nie wynika ,a moze troche wynika bo przeciwnik jest slaby .Baretto ma jedyny plus ,jest szybszy od Cantoro:D
|
Barreto w ataku gra ? Przecież to typowy przecinak :)
|
Cytat:
|
To są jaja , wynik 0-0 zamiast 6-0.
|
Czy jest na boisku napastnik ?(p. retoryczne) Bo mam wrażenie że gramy obrońcami...
edit: Strzał Kmiecika, WIWAT !! |
Kmiecik..... no brak komentarza!
Żal patrzeć na jego grę. |
Spokojnie, Małecki się ogra i bd z niego ludzie.
|
Walić ten PE, byle wygrać z ickami
|
No kolejny nasz rodzynek i miszcz skuteczności - Niedzielan....
|
Nosz k....
Niestety prawda jest jedna: Brak Brożka, brak bramek. Mam nadzieje że w końcu coś wejdzie. |
|
No nasz najskuteczniejszy "napastnik" poza Pawłem Brożkiem - Arek Głowacki:D
|
No !! wreszcie...
napastnicy... |
Wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz uważać żeby po głupim błędzie nie stracić bramki.
tylko kto strzelił.......... obrońca! |
Glowa,glowa i glowy do gory:) wkoncu!
|
No nareszcie. A już myślałem, że przesiedzę wieczór przed kompem, po to by zobaczyć, że mecz się kończy bez bramek.
|
Niewierze.... "Jedna jaskółka..."
|
Gooooooooooooooooooooollllllll
|
Patryk Małecki - wreszcie dobre podanie i Kmiecik:)
Małecki bardzo dobry mecz, gdyby tak odrobinkę dokładniejsze dośrodkowania. Gra Wisły była całkiem niezła tylko ta skuteczność! |
Kmiecik .... Gol az mnie zatkalo :) lepszy od Niedzielana?:)
|
Fajnie ale jest drugie ale .. trzeba zespołem potrząsnąć a przede wszysktim tymi "napastnikami" bo prowadzić 2-0 to powinniśmy po 20 minut, a po następnych już 4-0.
To był tylko mecz z nikim, czyli z Cracovią... przyjdzie mecz z Legią, braknie Pawła i co? jesteśmy w dupie! uff.. |
Łobodziński teraz powinien posiedzieć trochę na ławce, a Skorża powinien dac szanse w 3 meczach ligowych pod rząd Małeckiemu.
|
nasz atak bez Brozka i Boguskiego to jest TRAGEDIA... Dobrze ze Arek strzelił bo nie chce myslec co by było...
|
Małecki rządzi. Chlopak powinien grać zamiast Łobo
|
Małecki musi poprawić co nieco i będą z niego ludzie.
|
Świetny mecz Małeckiego ale to co zrobił Endrju Niedzielan nie trafiając z 2-3 metrów do bramki to katastrofa. Takie setki to z zamkniętymi oczami i niech się nie dziwi, że na ławie siedzi. Zresztą sam przyznał ostatnio, że się jednak nie dziwi...
|
Najezdzacie na Kmiecika chyba juz z przyzwyczajenia. Gra 45 minut, strzela gola, nie pasi. Niedzielan gra gra i nic, inni nasi napastnicy także.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl