![]() |
Jeszcze fankluby trzeba też gdzieś zmieścić.
|
Cytat:
sprzedają na te miejsca na które ktoś nie miał już karnetu wykupionego w zeszłej rundzie na te które ktoś miał w zeszłej rundzie ma czas do wznowienia do 23 lutego bodajże, a po 23 te miejsca trafią do ogólnej puli |
Panowie w sobote normalnie można kupić karnet tak??
ps. żeby było jasne nie chce kupic pierwszy raz. W tamtej rundzie miałem Dzieki Devil_ |
w takim tempie rozejdą sie niedłguo wszystkie karnety.. i tutaj moje pytanie czy bedą bilety dla FC jezeli rozejdą sie wszystkie karnety?
|
Zgodnie z ustaleniami z zeszłego sezonu- FC dostaną pulę biletów, jeśli nie zostaną sprzedane wszystkie karnety na D.
Ja jestem więc spokojny o to- FC będą miały z pewnością około 500 biletów na każdy mecz. Przypominam, że na mecze z Lechem, Legią i KSC nie przysługuje członkom FC zniżka. Może więc lepiej kupić karnet i mieć to z głowy? |
Cytat:
|
dajcie grosz na SKWK i kupicie bez problemu za 150 karnet ...i po kłopocie
|
Cytat:
|
Nie wiem czy moge o tym pisac ale ja kupowalem od goscia dla znajomych bilety na Lechie to cena biletu wynosiła 10,00 zł i nie bylo przypisanego na nim miejsca tylko sam sektor(sprzedawal po 40 swoja droga).
Zreszta jakis gosc tu kiedys napisal na forum ze mu sprzedali mu spod lady w WŚ po tym jak bilety swie oficjalnie skonczyły. |
Nie bardzo wierzę w to co mówisz. Zrób skan tego biletu i wklej go na forum. Nie da się wydrukować wirtualnego biletu- nie ma na to szans.
|
Przeciez nie mam ich :o(karnet?) Faktem jest ze D było tak zatloczone jak na Lechii tylko raz , Na poczatku wiosny w czasie meczu z Widzewem kiedy duzo osob przeskoczylo z C na D
Btw sprzedawca mial w reklamowce takich biletow ze 100 takze nie tylko ja takie nabyłem. I kołowrot obracały takze zadne podrobki. Śląsk jak gościl Wisłe to tez takie bilety były dodrukowywane. Nie ciągnijmy tego tematu juz. |
Jak za komuny dodruk pieniądza :O
|
chyba już nie aktualne :]
dobra to ja w poniedziałek sprawdzę osobiście czy kupię karnet za 210 zł ;p |
Tak swoją drogą to mój kumpel non stop wchodzi na biletach za 10zł które jego ziomek załatwia... Zdarzyło się nawet kilka razy że na bilecie było napisane że jest darmowy...
|
za 10 zł to bilety dla FC. Więc kumpel napewno zalatwia mu bilety od FC:) pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nikogo też nie chcę, ba nie mam do tego prawa.
Myślę że jest to tylko nie fair w stosunku do tych którzy zamierzają się wybrać po karnet w terminie wolnej sprzedaży. Wiadomo jak sytuacja może wyglądać w pierwszym dniu kolejki itp. Jak coś to priv, chętnie podyskutuje |
Może ktoś wie, ile jeszcze zostało karnetów na D? I ile na E? Zastanawiam się czy wystarczy do następnego wtorku na D,bo wtedy dopiero idę kupić.
|
Karnetów na którąś z tych trybun napewno zostanie bo może być 7000 wznowień więc zostanie jakieś 3000 karnetów :P
|
Cytat:
|
Ktoś może mi powiedzieć jak wygląda kupowanie karnetu?
Czy trzeba dać jakiś dowód tożsamości, czy wystarczy tylko karta kibica. Bo ja mam taki przypadek, że kupuje sobie karnet na nieswoją karte, gdyż tamtą zgubiłem. |
Przychodzisz, dajesz karte i pieniadze, wychodisz. Mozesz ewentualnie powiedziec "dzien dobry/dowiedzenia" , ale tam siedza buroki wiec nie spodziewaj sie odzewu.
PS. Karnet kupisz tylko na miejsca ktore miales wczesniej na tej karcie (nie swojej). Jezeli chcesz na swoja zgubiona karte, to musisz wyrobic nowa. Wyrobienie nowej karty to chyba z 15zl |
mam pytanie, chcę tacie karte wyrobić, ale nie mam jego dowodu osobistego...da jakoś rade?
jak sobie wyrabiałem to o ile pamiętam facet chciał dowód... zastanawiam się czy na kolege tej kart nie wyrobić...muszę karnet po prostu wbić, o ile jeszcze będą... |
Cytat:
Ale w wiślackim świecie pracują niezbyt miłe osoby więc na wszelki wypadek możesz zabrać dowód:) |
Cytat:
|
no właśnie...mam taki problem ze ja nie mieszkam w Krk...studiuje tylko :) tata ma jakieś 140 km do Krk ;)
|
Witam, sa jeszcze bilety na sektor D? Z gory dzieki
|
Chyba o karnety chodziło ;) Jeśli tak to zapewne są jeszcze, ale radze się pospieszyć.
|
Porównanie dla osób mówiących, że mamy drogie karnety\bilety:
"Sprzedaż karnetów na trybunę główną rozpocznie się 23 lutego w biurach handlowych firmy J.W. Construction (ul. Jana Pawła II 11, Świętokrzyska 20, Intraco, Radzymińska 326). Koszt 300 zł. Oznacza to, że cena biletu na Polonię na sześć meczów ekstraklasy plus przynajmniej jedno na Puchar Polski i Puchar Ekstraklasy wynosi 37,5 zł. To znaczna podwyżka. Do tej pory najdroższy jednorazowy bilet na mecze "Czarnych Koszul" kosztował 30 zł." źródło: Gazeta.pl |
Cytat:
w sumie to troche dziwne bo jeszcze im pewnie frekwencja spadnie , ale jak widać sukces robi swoje |
Cytat:
|
ok dzieki za info wlasnie ruszam dupe do WS:)
|
Teraz tylko mogą zakupić karnety osoby które miały karnet na runde jesienna ? Nie ma jakiejś możliwości żeby kupić karnet przed 23 mimo że sie nie miało go na runde jesienną ?
|
Cytat:
|
Karnet można wznawiać do 21 lutego włącznie czy wznawianie kończy się w piątek?
|
W sobote jeszcze beda sprzedawac
|
Jezeli FC dostana bilety to chyba nie ma co liczyc na dostepnosc biletow na D ??
|
Zakupilem wlasnie wczoraj tylko tak z ciekawosci sie pytam :) bo ja wnioskuje ze te 6 K karnetow na D rozejdzie sie chyba w calosci a powznowieniami (180 zl) wychodzi na to samo 30 zl mecz ale jest pewnosc ze zawsze wejde przynajmniej
|
Nie wychodzi na to samo ;) Bo są pewne mecze tzw HIT'y ... i wtedy bilet jest bodajże o 10 zł droższy. :)
Więc coś zawsze taniej, można to wrzucić na oprawę ;p Ogólnie teraz jak ktoś nie kupi karnetu to będzie jeszcze bardzo tego żałował...bo o bilet na pewno łatwo nie będzie sami się przekonacie ;) Ale to w sumie dobrze, może się opamiętają niektórzy ;d |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl