![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak się mówi, że inni grają, a wygrywają Niemcy. A oni ostatni turniej wygrali w 1996 roku. Fakt, że dochodzili do półfinałów lub finałów(2006), ale nie wygrywali. |
Makarony, gdyby nie trener pierdoła byliby dalej w turnieju. Chociaż forma już nie ta, latka lecą. No i nie ma kogo sprowokować. :)
|
Cytat:
Kto to wie,ale swieci sie jak swietlik w noc swietojanska :lol:Za duzo maseczek :lol: Powiem szczerze ze obawialem sie ze Niemcy moga cos strzelic w koncowce,tyle ze myslalem ze ew remis..i potem dogrywka,ale niestety byl to zwycięski gol.Ehhh ..Turcy wreszcie poczuli jak to jest stracic gola w ostatnich minutach,nie lubie ich ale oddaje im to ze pokazali ze maja charakter i wole zwycięzania. P.S Turkom nie pomogl nawet "drugi" sedzia,bo niewiem ale wydawalo mi sie ze tylko jak mecz rozgrywala Turcja to ktos gwiazal na trybunach,dzis tez ale nic to juz nie dalo :D |
Gdyby Niemcy odpadli to finał nie wzbudzałby w was takich emocji jak z znienawidzonymi "szwabami" :lol: Tak przynajmniej będziecie mogli się trochu zaangażować? Ja tam liczę na Ruskich, moim zdaniem z taką grą jaką pokazali w meczu z Holandią powinni wygrać te mistrzostwa! :-) Go Ruskie!
|
final hiszpania niemcy bedzie wygladal tak jak hiszpania wlochy dlatego dla dobra piłki zycze zwyciestwa rosji
|
Każdy mecz Niemców jest co najmniej przeciętny jak nie nazwać ich tragicznymi (łącznie ten z Portugalią, tyle że Portugalia grała jeszcze gorzej ) .... jedyną drużyna która może ich pokonać są Ruscy. Jak jutro Hiszpanie wygrają i znajdą się w finale to Niemcy na bank są Mistrzami..
|
Zgadzam się z przedmówcą. I bynajmniej nie dlatego, że Niemcy mają większe umiejętności, a dlatego, iż wygrają ten mecz w głowach... Hiszpania to nie jest zespół, który ma silne psyche... No może poza kilkoma wyjątkami... Twierdzę, że z Italią wygrali z jednego prostego powodu - Włosi nie mieli środka pola...
PS. w typerze Euro nikt nie trafił dokładnego wyniku :P |
Mam nadzieje ze Hiszpania stuknie Ruskich i w koncu wygra powazna impreze, A wogole to dla mnie te mistrzostwa sa dziwne z jednego powodu: nie ma zadnej druzyny z Wysp!
|
gdzie mozna zobaczyc bramki z wczorajszego meczu albo jakis sensowny highlight ?
|
Trzeba przyznać,że Turcy są znakomici. Mogli się położyć i powiedzieć,że są słabi,bo pół pierwszego i drugiego składu nie gra,a tu proszę, jak dla mnie są to ludzie honoru.
Jeśli Me zdobędą Niemcy to będzie to oznaczało,że wystarczy szczęście i zespołowość. Nie wie na czym polega ich fenomen,ale jak dla mnie są przeciętni. |
Właśnie też mi brakuje brytyjskiego futbolu. Ta piłka, choć nie jest skazana na sukces to ma w sobie to coś, co człowiekowi się podoba...
No i powiem tak... szykują się ciekawe el.MŚ... W każdej grupie po 3-4 drużyny na podobnym poziomie... Choć w zasadzie... przed Euro niektóre grupy wydawały się niezwykle oczywiste... Gr.1 - Dania, Portugalia i Szwecja.. Gr.2 - Grecja, Izrael, Szwajcaria... Gr.3 - Polska, Irlandia Płn., Czechy, Słowacja... Gr.4 - NIEMCY, ROSJA, Finlandia, Walia... Gr.5 - HISZPANIA, TURCJA, Belgia, Bośnia i lubiąca sensacje Armenia ;)... Gr.6 - Chorwacja, Anglia, Ukraina... miodzio :D Gr.7 - Rumunia, Francja, Serbia i wielce ambitne Osterreich :D ... ;] Gr.8 - chyba najmniej ciekawa... Włochy... Bułgary, Irlandczyki... Gr.9 - Cała ciekawa.. jeden faworyt - Holandia, ale o 2.miejsce będzie ostra jatka... Szkocja, Macedonia, Norwegia, Islandia... |
Cytat:
byłaby załoba narodowa a wielki Leo opowiadałby dyrdymały że zmiennicy sie nie nadają bo mamy tylko 13-14 zawodników na skale swiatowa:rotfl: Z takim podejsciem mógł wziaść na mistrzostwa 11-stu i 3 rezerwowych przynajmniej koszty byłyby nizsze:-p |
Najlepszy był moment jak stracili sygnał i zaczął komentować ze studia z Wawie:D
Jak nie którzy mogli być za szwabami to tego nie rozumiem:>:rotfl: To teraz nie chce wiedzieć co sie będzie działo w Niemczech.:lol:Kebaby zawładną ziemią:D |
no to sie zaczyna. proponuje maly konkurs - kto trafi poprawną liczbe wyrażeń "katakumby" albo "jest pod grą". oglądamy
|
coś ten sędzia ruskich fauli widzieć nie chce. Żółto jak nic, atak na nogi bez piłki a ten paluszkiem grozi.
|
Cytat:
To rodzaj wdzięczności dla Rosjan za to że pokonali na ME odwiecznego wroga Belgów tj Holandie:D |
No wreszcie bramka dla Hiszpanow! Zobaczymy jak teraz Ruskie zagraja zmuszeni gonic wynik.
|
Piękny wieczór się zapowiada, szkoda że Torresowi choć jedna buda nie weszła.
Evviva Espana :D |
Czyli Finał Będzie Niemcy-Hiszpania :D
Ładnie, Ładnie...:) Do Bojuuuu Hiszpaniaaa!!! :) |
Cieszynka Guizy jak Brozka po golu w Wa-wie :)
|
Hiszpanie zmiażdżyli ruskich, aż sie komuchom odechciało grać w piłkę :D
|
jaki piękny wynik:D
Co za piękny wieczór! A Rosja padła fizycznie prubójąc grac presingiem przeciw świetnym technicznie Hiszpanom:) |
Cytat:
Mnie się to kojarzy z Al'em Bundym i jego "przyłożeniami" Cóż, miły wieczór dla fanów Hiszpańskiej piłki. Ale czy w finale pokonają Niemców ? Będą mieli ciężko. Mają umiejętności, wytrzymałość, ale czy nie zabraknie wspominanych 'cojones', jak przestanie wychodzić ? |
Wygral ten ktory powinien... Po latach wreszcie Hiszpania w finale...nalezy im sie. Teraz tylko Niemcow przejada i mozna uznac ze jestem szczesliwy jesli chodzi o triumfatora
|
No i nareszcie Hiszpania w finale ;) ! polowa dośc bezbarwna ale na to potem Hiszpanie wrzucili drugi bieg.
|
Moi Faworyci Wszyscy odpadli:) PO 5piwach Hiszpania ladnie grala rosji juz po 3 nie widzialem teraz Final w którym MUSI tylko i wylacznie wygrac Hiszpania!
|
zadziała lineker
|
teraz mnie tylko interesuje zwyciestwo Hiszpanii nad folksdojczami - żeby pedalski i klozet dostali baty
|
Sercem za Hiszpanią, ale żeby takie piękne porzekadło piłkarskie o tym żę Hiszpania nic nie wygrywają i że pięknie grają jak nigdy a przegrywają jak zawsze, miały pójść się j**** nie wierzę w to ;) i choć z całego serca kibicuje Hiszpanii, to coś tego nie widzę, jeszcze Villa nie zagra, może nie być różowo. Zobaczymy ;).
Tak naprawdę, ciężko mi wierzyć w Hiszpanie, która w meczu z Włochami męczyła się niemiłosiernie, wygrała jakby nie patrzeć szczęśliwie. Ciekawe co by było gdyby zagrał Pirlo i Gattuso. Niemcy mogą wygrać nudą i jedną piłką na głowę Klose'go, nadzieje Hiszpanii to środek Niemieckiej obrony. Niemcy jakoś te mecze wygrywają, może nie pięknie i nie spokojnie, ale kiedy muszą budzą się i wygrywają. Mecz może być ciekawy. Widze 3 scenariusze: I (na Hiszpanie): Hiszpania okazuje się dużo mocniejsza wygrywa 3:0 II (na los): 0:0 karne i loteria po nudnym meczu, w którym królowała obrona III (na Niemcy): nudny mecz, 85 minuta, 38 wrzutka na Klosego, czy Neuville'a i objawia się Hiszpański Darek Dudka który nie blokuje dośrodkowania i wjazd do bramki. (1:0) i tak też zatypuje w typerze ;) |
Chyba nie ma tematu korupcja w światowej piłce więc tu zapodaje
Były prezydent FIFA Joao Havelange sensacyjnie stwierdził w wywiadzie, że finały piłkarskich mistrzostw świata w 1966 i 1974 roku były ustawione tak, aby triumfowały kolejno Anglia i RFN. http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Ha...l?ticaid=16249 |
W 66 roku nie byl jeszcze prezydentem FIFA a w 74 zostal nim tuz przed mundialem.
Mozna wiec uznac ze sam sobie nie moze miec nic do zarzucenia ale skoro dziad dorwal sie juz do mikfornonu to mogl takze wspomniec o mundialu w 1978 gdzie tez gospodarz na zyczenie wojskowej Junty MUSIAL wygrac po min slynnym meczu Argentyna - Peru 6:0 albo o tym jak z "niejasnych" powodow przyznal Meksykowi Mundial w 1986 ledwie 16 lat po tym jak juz raz go organizowali. PS - Mundial w 66 faktycznie smierdzial. |
Podobno Trzeciak z Urbanem załatwili hiszpański paszport Gizie i teraz to jest Guiza. Polska krew. Polski finał :P
|
W Euro nie gra sie meczu o III miejsce ?
Szkoda bo zajebisty meczyk sie szykowal |
http://www.euro2008.wp.pl/kat,94278,...wiadomosc.html
Z takim trenerem Niemcy maja mistrzostwo w kieszeni :D |
oooo... łłeeee... teraz napewno niemcy wygrają bo hiszapanie bedą sie ich brzydzić :P
|
mam nadzieje że Hiszpanie wygrają. od początku Euro byli czrnym koniem jak dla mnie.
|
Fernando Torres i 1-0!! Oby tak dalej.
|
boniek jest świetny :lol: balack leży ma rozjebany łuk "no sie skaleczył delikatnie" :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl