![]() |
możesz wydrukować. do wyrobienie karty będziesz potrzebował legitymacji i peselu rodzica jeśli będziesz wypełniał wniosek na miejscu wpisz wszystko i podpisz sie za rodzica sam zmieniając pismo.
|
Cytat:
Buahaha, i tyle jest wart ten śmieszny kawałek plastiku. |
Cytat:
Ta jebana karta to jest największe gówno jakie tylko może być, syf i smród ! We Wrocławiu wystarczy dowód albo ksero a tu musieli taki jebany syf dać |
Cytat:
|
Cytat:
Z meczami towarzyskimi to już przesada. U nas przecież w zeszłym sezonie na LE nie trzeba było mieć. |
Wyrabiał ktoś Kartę Kibica przed meczem, a potem kupował bilet?
Mój kolega z Katowic, chce wybrać się na mecz Wisła- Lech, tylko nie rady wyrobić karty wcześniej. W piątek, pewnie będzie przed stadionem około 18-19, jak myślicie zdąży wszystko załatwić? Czy jego dane bedą już wgrane w system i nie będzie problemu z identyfikacją? |
da rade
pozdro |
O 19 może mu być ciężko, bo pewnie z godzinke poczeka na wyrobienie samej karty. Tak o 18 powinien zdążyć, aczkolwiek wiadomo gramy z LEchem, więc kolejki przed meczem mogą być jeszcze wieksze niż zwykle.
|
codziennie noszę KK w portfelu i moje zdjęcie się w dużej częśći zamazało..czy ktoś tak ma? mogę przez to mieć jakieś utrudnienia?
|
Cytat:
|
Zeby sie upewnic, bo mi kolega dąl do myslenia. Czy jesli ma sie KK Lechii to mozna wyrobic KK Wisly? Tylko prosze zeby odpisal ktos kto z taka sytuacja sie spotkal a nie pisal "na chlopski rozum"
|
Cytat:
|
Moi rodzice mają KK i Wisły i Lechii.
|
Cytat:
|
Tak z ciekawości popatrzyłem na swoją kartę kibica, i zauważyłem , że karta kończy ważność 1 stycznia 2013. Jestem ciekaw czy będę musiał wydać znów 10 zł czy może klub mi fudnie wymianę ? Czy może od 1 stycznia będzie już sprzedaż internetowa ? xD :P
|
Kiedy ruszyła pierwsza fala wyrabiania kart klub informował, że odnowienie karty będzie darmowe.
bartek_strz - nie jestem pewny, ale tym cieciom pokazuje się Twoje zdjęcie na tych malutkich, fikuśnych urządzeniach. |
A KK nie musi być w żaden sposób aktualizowana? Wyrobiłem ją ponad rok temu i ani razu nie miałem okazji korzystać z niej (niestety:P) Pytam, bo warto pytać, a nie chcę zaskoczenia bo może uda mi się pojechać na R22 w tej rundzie..:)
|
Nie.
A z tym odnawianiem karty to tak naprawdę nic nie wiadomo. Pierwsze osoby dopiero będą odnawiać 1 stycznia. I wtedy sie okaże czy płatne czy nie. A moze nas czymś zaskoczą i wprowadzą nowy system, skonfigurowany z krajowym ??!! |
A nasz system nie jest skonfigurowany z krajowym? Legła weryfikowała nas dzięki naszym KK.
|
Nie, nie jest skonfigurowany z krajowym. Podobnoż to główny powód, dlaczego nie mamy biletów przez internet, ale ja się nie znam. ;)
|
Jak wygląda wymiana karty kibica ?
|
Cytat:
|
Cytat:
wpisuje sie imie nazwisko pesel i podpis z aktualna data + 10 zeta |
Rozumie, że Karty Kibica wydane w 2011 roku straciły ważność? Czy da się kupić karnet?
|
Na karcie masz napisaną do kiedy jest ważna. Jeśli utraciła to musisz za 10zł wymienić na nową. Jeśli masz dalej ważną to możesz kupić karnet.
|
Do kiedy tą nową kartę jebani złodzieje wydają?
|
Cytat:
|
Można zrobic sobie nowe zdjęcie?
|
może to już był gdzieś wyżej, ale moje lenistwo mnie przerasta.
Data ważności jest rok- miesiąc- dzień czy rok dzień miesiać? |
"13. Niezależnie od faktu przekazania Karty Kibica 2011 wnioskodawcy Karta pozostaje własnością Wisły Kraków." to takie głupie pytanie,czy klub może zażądać zwrotu karty?
|
Mario mozesz zrobic sobie nowe zdjecie lub zostawic to z poprzedniej karty.
|
Cytat:
jak ja wznawialem to kolo powiedzial ze moge zostawic ja sobie albo zostawic w punkcie wyrabiania KK |
A jaki jest w ogole cel wymiany tej karty ? Dlaczego dowod osobisty czy paszport dostaje sie na 10 lat, a KK mam zmieniac do dwa lata ?
|
Pewnie dziura budżetowa Wisły jest proporcjonalnie większa od dziury budżetowej państwa...
|
Osobiście trzeba wymienić kartę czy mogę kogoś wysłać z druczkiem przez mnie wypełnionym?
|
Cytat:
Mogli wprowadzić inny wzór KK. Wyrabiasz sobie nową a jak byk pisze Karta Kibica 2011 chociaż rok by zmienili. edit: Dodali numer identyfikacyjny ;) |
A ktoś sprawdzał, moze jednak da sie kupic karnet na starą karte kibica? Dawniej juz bywały takie przypadki :D
|
Cytat:
|
jest 2013 rok a nowe karty kibica wyglądają jak te stare, 2011 hahaha no nie, w takiej chwili nasuwa się pytanie po co właściwie ten protest był jak klub robi sobie z nas jaja
|
jak na karcie kibica jest data? rok/miesiąc/dzień czy rok/dzień/miesiąc??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl