![]() |
http://i42.tinypic.com/jj3h9y.png http://i42.tinypic.com/n20ndc.png Lech Poznań - Wisła Kraków Xvid | 608x352 | NSport L!VE 1:0 Lewandowski Kod:
http://www.mediafire.com/?iitmnzk23zzKod:
do tej pory kanal NSport jej nie wyemitował z powodu problemów technicznych http://ukryta.eu/forum/images/smiles...wykrzyknik.gifKod:
http://www.mediafire.com/?z4m2wzwilij |
Cytat:
Była oprawa z motywem "Lech, c h u j" - komentarze że błyskotliwa itd. Lech przerobił naszą oprawę zgodową - ma do tego prawo, jak dla mnie całkiem pomysłowo. I chyba cel osiągnęli, bo z tego co czytam jej treść poszła niektórrym na ambicję. Mniej hipokryzji, więcej luzu w tym wszystkim! Edit do kolegi poniżej: Widzę ze oprawa zabolała |
felipe - pier()lisz jak potluczony.
|
to raczej ty .......isz
lech odpowiedział nam pięknym za nadobne nie widze w tym nic bulwersującego |
Mam pytanie.. czy naszym się wydaje że prowadzą?
|
Ja pierdziele.....Boguski znów nie umie piłki przyjąć!! Jak mnie coś takiego denerwuje
|
co było napisane na tej oprawie kuchenek???bo nie widzialem!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
w tym meczu widac jak waznym zawodnikiem jest dla nas jeszcze mauro cantoro srodek pola wygladal znacznie lepiej w niedziele...
|
Cytat:
|
Hmm.. tak się zastanawiam czy autorem głosu z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=kyoOPy4_GPs nie jest czasem jeden z komentatorów naszego dzisiejszego meczu?
|
Cytat:
|
No i kolejna złota myśl pana Jagody
Jeżeli mocno podajesz piłkę do kolegi wyposaż go w rower:rotfl::lol: |
ale gramy padakę , ja .......ę
czy ktoś widzi jakikolwiek pomysł na grę? jakiś schemat ataku? nawet szybkiej kontry nie umiemy wyprowadzić a rozegranie rogów to śmiech na sali dramat |
Może to i dobrze, że odpadamy, bo mam nadzieje iż w końcu do Cupiała dotrze, że bez graczy za gotówkę nic nie zdziałamy. Ile lat można grać tym składem? Nawet jak stadion będzie na 30 tys to nadal tak to będzie wyglądało. Wstyd patrzeć na ta gre
|
nie wiem jak bylo wczesniej bo nie ogladalem pierwszych 60min ale w tych ostatnich 30min sedzia popenia same bledy na korzysc lecha..
|
WISŁA była drużyną lepszą od Lecha, to ona prowadziła grę. Niestety brak pomysłu. Możemy winić tylko siebie
|
Pan Jagoda powala... ;] Dobra teraz Jaga... MISTRZ!MISTRZ!! NASZ TS!!!
|
nie ma co zwalac na sedziego!!to my niestety gramy kiepsko!i tyle w tym temacie!
|
Wielki pech w tym meczu ,swietnie gralismy na poczatku nie wykorzystalismy 100% Cwielonga 2 gole z niczego i po zawodach .Sadze ze tym meczem Niedzielan pokazal ze sie calkowicie nie nadaje do naszego skladu .Brawo za walke szkoda pecha
|
dla odchamienia proponuje LM 20:45
|
Optymistycznie : Lechowi dochodza kolejne dwa mecze lub moze 3
Pesymistycznie : Wisła nie wygra już PP . Nie ma co płakać |
Nie ma co płakać nad wylaną oliwą. Ważne że prawodopodony jest finał bez Ruchu który na 100% da nam europuchary
|
ale trzeba powiedzieć, że my miażdżyliśmy Lecha w drugiej polowce jak on nas w niedziele. Gdyby wykorzystać sytuacje w pierwszej, eh. Ten mecz był do wygrania.
|
Cytat:
Bo nie ma wykonawców....... Zresztą po okienku trnasferowym ,ciezko bylo o optymizm. Nie bylo kasy na napastnika lub sie chcialo oszcedzic ,na porzadnego bramkarza ,to sie to teraz wszystko zaczyna odbijać. No sory nie mam nic do chlopaka ale niestety Beto z kazdym meczem udowadnia ze to Kimecik II. |
Cytat:
|
No cóż ostatnie 30 minut zamiast huraganowych ataków wyglądało jak flaki z olejem. Ten mecz chyba już ostatecznie pokazał, że Niedzielan nic już nie potrafi zagrać. Plus jak ktoś już zauważył fatalne wykonywanie stałych fragmentów oO.
P.S. Czemu Piotr Brożek nie gra w reprezentacji? |
Czasami oglądanie meczów Wisły to straszna kara. Dzisiejszy potraktuje jako pokutę na Wielki Tydzień ;/
Zęby bolą... W przerwie zimowej nasz Łysy Dyro Transferowy obwieścił, że szukamy zawodników z charakterem. Znaczy - już wiemy, że ten koleś co kopie teraz na Cyprze to jednak był wart pieniedzy. Nie chciałbym bym się powtarzać znowu jak kilka lat temu ale... Kosa Wróć ;) |
Ci "najlepsi kibice w Polsce" znowu dali dupy (nie mówię o oprawie tylko o dopingu). Doping czerstwy jak gra Łobodzińskiego...
Szorstki nie wiem o co Ci chodzi. Jaka kara? Nie chcesz nie oglądaj. Nikt Ci nie karze. Wisła dziś zagrał bardzo pozytywnie, Lech natomiast znów nie grał nic a wygrał. |
2 krótkie wnioski.komentatorzy obaj -najebane w głowach, co za tępaki.niech oni się nazywają lepiej jeden- lech a drugi- poznań.dziękuje im za bezstronne komentarze.co do meczu to znowu słabo niestety.Łobot już jest chyba stracony.Beto też słabiutko.brakuje stylu i jakości gry ,który były naszymi atutami
|
Tytuł na onecie: RPP: Lech udzielił Wiśle lekcji futbolu
|
No cóż.... jutro gazety będą trzepac freda że oprócz kompleksu L mamy też kompleks Lecha.
A co do meczu, to sędzia dno, nie mówiąc o komentatorach, którzy też marszczyli ostro podczas ciśnienia Wiśle, jaka ona to be jest i wogóle... Jakby Wisła tak jak w drugiej połowie grała i w pierwszej, to może by się udało coś ugrac. Małecki coś kicha, o Beto i Wtorku już nie będę wspominał, bo szkoda wciskania klawiszy. A ten Anderson to prze hvj jest, niedługo to Lech niezłą kasę za niego dostanie. P.S. Oprawa Amici na ich poziomie :lol: |
Cytat:
|
Miażdżyliśmy, czy nie, jakie to ma znaczenie? Poraz 3 przegrywamy z Amiką w tym sezonie, nie odnosząc żadnego zwycięstwa. Trochę to smutne, bo za rok, lub dwa, tylko to będzie się pamiętać.
Owszem, mecz był do wygrania. Straciliśmy dwie, dosyć śmieszne bramki, mieliśmy okazje na strzelenie z 2 lub 3... ale stało się. |
1.Doping był dobry
2.Wisła przegrała zasłużenie 3.Będe zawsze zdania, że tacy piłkarze jak Boguski, Małecki, Ćwielong to powinni grać w conajwyżej Piaście Gliwice. |
Cytat:
Cytat:
Cos szybko do domu wrociles ze stadionu, konie ktore Wam kibicuja Cie podwiozly ? :D |
Po przerwie wszedl kolejny z naszych antynapastnikow. Gosc mial moze ze 4 kontakty z pilka, z czego 3 razy podal ja rywalowi, a raz kiedy znalazl sie w dosc dogodnej sytuacji, w obawie przed strzalem oddal pilke Maleckiemu.
To prawdziwy cud, ze Brozek ostatecznie nie wypadl na pol roku i wroci jeszcze w tej rundzie. Poki co, pozostaje nadzieja, ze gole nadal beda strzelac obroncy jak w dwoch ostatnich meczach. |
Cytat:
Dziwi mnie tylko, że niektórzy sie temu dziwią - w końcu od paru sezonów Wisła jest osłabiana i prowadzi złą politykę transferową, której nietórzy "zdziwieni" nieraz tak zaciekle bronią... |
-
Cytat:
-Stworzył sobie przewagę 3 bramkową. -W pierwszym meczu to cud, że nie było 0-2 I uwierz mi to nie jest żadna złośliwość. Ja nie chce w UEFA oglądać Cracovii, czy tam jakiegoś Zagłębia bo są kluby mentalnie już na starcie przegrane. Odpadną w kwalifikacjach po pierwszym dwumeczu. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl