![]() |
Fajne te projekty koszulek, ale już widzę tą Białą Gwiazdę na piersi:-/ Logo SSA przeca musi być na pierwszym miejscu. Swoją drogą zastanawiam się czy doczekam jeszcze strojów z Białą Gwiazdą na"widoku"
|
dlatego logo SSA chciałem by dać tuż pod szyją w tym projekcie a kratki są specjalne bo w nich jest herb Wisły jak podawałem wcześniej jest to nawiązanie do koszulek jak sponsorem było Unimil
a na pierś oczywiście BIAŁA GWIAZDA :) ostatnie wizje koszulek to mój pomysł:) i tu szczególne podziękowania za chęć ich stworzenia dla tsw biała gwiazda :):) dzięki wielkie za fatygę :) |
Ten ostatni projekt bardzo fajny ale czy mamy wogule szanse żeby zaproponować taki projekt.
|
Cytat:
|
"wogule" to na pewno nie ma szans...
a tak w ogóle, to jednak mam nadzieję że gwiazda wróci...ale kiedy? TS musi sięznowu dogadać z SSA... a projekt mi się podoba, może du tych kwadratów się trzeba przyzwyczaić. |
stawski ale czytaj uważnie to moja wizja i nawiązanie do koszulek za czasów Unimila :) hehe
fajnie jeśli komuś się podoba bo uważam że w tedy koszulka wygląda wyjątkowo :) |
Czy z tym Adidasem, to już jest wszystko pewne? Przed podpisaniem obecnej umowy z UMBRO też się rozpisywałem, o negocjacjach Adidasa z Wisełką, ale mimo tego, iż porozumienie się stron wydawało mi się pewne nic z tego jak wiemy nie wyszło. Stąd moje obawy. Piszę obawy, ponieważ co jak co ale marka Adidas wiąże się z większą renomą nić UMBRO. Dzięki umowie z Adasiem dystrybucja koszulek Wisły nie tylko w Krakowie ale i w całej Polsce była by lepsza.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaraz bo sie pogubilem
nie ma w takim razie juz Bet at Home to bedziemy szukac kogos nowego czy co ?? no chyba ze wracamy do TF... |
ja się odniosłem ogólnie do loga a to że kolega do koszulki dał logo obecnego sponsora to już inna sprawa. To tylko przykładowa koszulka. Mnie chodziło głównie o powrót do kratownicy z herbami jakie były za czasów Unimila wg mnie fajnie to wyglądało i oryginalnie :)
a Wy co sądzicie o tym? |
Cytat:
|
Dobrze, że w Zakopcu wypuścili skoczków z reklamami BAH i że szybko wszczęto przeciw nim postępowanie. To dzięki temu sprawa ma szansę znaleźć się szybko "w Europie" co z kolei może sprawić, że szybko wszystko się wyjaśni. Np. to ile nasz rząd będzie musiał zapłacić kar z naszych podatków itp.
|
Najlepiej gdyby loga SA nie było w ogóle. Tak do wiadomości to SSA nie ma bodajże od 2 lat, o chyba jakaś ustawa wyszła ale pewien nie jestem.
|
A ja bym chciał Adidasa.
Droższy, ale patrzac na to co oferują kibicom, to chyba nie maja sobie równych. |
Cytat:
Nie ma SSA, ale na logo też nie ma napisane SSA, więc nie wiem do czego zmierzasz. Jest SA. Tyle było tych zmian. |
po częsci w temacie :)
ma ktoś może zbiór fotek wszystkich koszulek w jakich grała Wisła ? |
Tak na banicji sobie troszkę zmieniłem projekt poprzednika ;-) Oceńcie :)
|
Koszulki Umbro najlepsze IMO od lat, w ogóle Umbro robi fajne ciuchy, adidas to dla mnie trochę taka wioska:/
Mam nadzieję, że Wisła zostanie z Umbro. |
Cytat:
*tsw biała gwiazda* - fajne projekty. Gdzieś coś do poprawy, ale ogólnie fajnie wyglądają. |
Cytat:
szkoda, że to nie od kibiców zależy jak będą wyglądać nasze koszulki w nowym sezonie :) |
Druga strona błoń zrobiła konkurs dla kibiców na nową koszulkę... u nas takiego konkursu nie ma :(...
Co robi tam CocaCola?? xD Najprawdopodobniej koszulki Wisły będzie to model Monachium lub CHelsea... |
Cytat:
Najlepsza jest ta pierwsza wersja ale znając ludzi decyzyjnych to nie przejdzie bo brak herbu ssa, druga też dobra ale np może by tą gwiazdę dać na rękaw, bo tak trochę nie wiem nie pasuje do całości adidas - gwiazda- herb ssa za dużo jak dla mnie w jednej linii. W ogóle mogli by zorganizować taki konkurs na wzór koszulki myślę, że jest tu parę naprawdę ciekawych typów z których nie jeden miałby szansę na zwycięstwo. P.s skąd pomysł z tą Coca Colą ?? |
Jak np dla mnie adidas to nie dla Wisły. Jakoś tak mi nie pasuje. A co do gwiazdy to mi jakoś bardziej się podoba ta 2 wersja. Bardzo podoba mi się nasz ówczesny herb i fajnie jak on jest na głównej koszulce. Ale jakby druzyna miała grać w koszulce z 1 obrazka , nawet z tym adidasem to nie miałbym nic przeciwko :)
|
jaki herb ja tam widzę tylko logo ,prawdziwy herb masz tu http://i50.tinypic.com/2uy0ndx.jpg
|
Gwiazda jest konieczna, to będzie nasz znak firmowy w Europie. I nie mówcie,że Adidas to wioska bo wystarczy spojrzeć na kluby,które zaopatrują. Wioska to by była jakbyśmy mieli Jako albo Colo.
|
Niestety w Polsce Adidas ma markę wioski, przez to że swego czasu łysi bujali sie w trzech paskach...
Natomiast jezeli chodzi o sportowe ciuchy to pierwsza klasa :) |
to także jest herb który jest wpisany w piłkę ,otoczkę oraz koronę. I według mnie to dużo ładniejszy znak naszej Wisły niż herb stary. Korona musi być !!
|
Cytat:
|
To nie jest herb tylko logotyp.
|
HE HE :D Obecnie panowie trzeba rozróżnić 2 herby.Jeden to herb T.S. Wisła Kraków-Towarzystwo bowiem wciąż istnieje ale nie opiekuje się piłkarzami grającymi w ekstraklasie.Jego herb przypomina ten pierwszy sprzed kilkudziesięciu lat. HERB Wisły Kraków S.A. spólki opiekującej się piłkarzami jest unowocześniony.Zawiera m. in. koronę oznaczającą , że Wisła to klub z królewskiego miasta Krakowa . To także jest herb. A korona można powiedzieć , jest jak najbardziej na miejscu. To nie tylko klub z królewskiego miasta ale także klub który jest na szczycie. Także ta korona bardzo moim zdaniem do herbu pasuje :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym nie rozumiem, jak spółka może mieć coś takiego jak herb. |
No to tylko twoje zdanie , ale obecnie jest tak jak sam widzisz i raczej się to długo nie zmieni. Ale tak jam mówiłem obecnie wyróznia się 2 rodzaje herbów. A nawet można powiedzieć , że i 3.
|
Cytat:
To, że gość .......i głupoty nie znaczy, że Ty możesz .......ić o "zielonej Ukrainie" w przypadku ludzi z Podkarpacia. |
2 rodzaje herbów, które wchodzą w skład wielkiej heraldycznej rodziny! Zaraz obok herbu SSA znajdują się herby zaprzyjaźnionego bet-at-home oraz Tesco.
|
HA gościem nie kultularnym nie ma co się przejmować :) a ja pisze tylko jakie jest moje własne zdanie , które opieram na faktach
|
Cytat:
bez odbioru. |
Ale czytaj dokładnie to co pisze kolego , ja nic nie mowie , że jestem przeciw dawnemu herbu, czytaj mnie dokładniej przy pierwszym moim poście tutaj to wspomnialem. Ja tylko przypominam jak jest autentycznie , że to i to jest nazywane herbem mimo , że nie każdemu tak się podoba ale tak naprawdę jest. Także przypomne jakby mnie ktoś żle znów zrozumiał :
Identyfikiuje sie ze starym T.S. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl