Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

Bati_NS_TSW 07.11.2008 14:17

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=625029

wyczyśćcie to. pozdrawiam

FraMat 07.11.2008 15:23

pod swoją nazwą, nad avatarem miałem swój własny opis a teraz widzę: "Senior Member".
Niektórzy nadal mają coś innego niż tylko Junior Member, Member, czy Senior Member.
I nie mam na mysli Moderatorów.
Czy mogę powrócić do tego, co miałem wcześniej?

Arkas 08.11.2008 09:57

http://wislakrakow.com/forum/showthr...419#post625419 zamknąc temat a założyciela zbanowac tak szybko jak to możliwe...

SONNE 10.11.2008 19:18

Mógłby ktoś zamknąć założony właśnie w ABG temat "przesada" bo wstyd jak cholera ......

4fan_player 12.11.2008 07:48

Dziękuje moderatorom za odpowiedź :D

latarnik 12.11.2008 20:06

http://wislakrakow.com/forum/showthr...965#post627965 usunąć i ban dla założyciela

WzT 15.11.2008 13:22

Istnieją jakieś bardziej obszerne statystyki naszego forum niż te które są dostępne na dole "głównej" strony forum?

born2b3k 17.11.2008 20:26

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...531#post630531

post nr 250 i 251
SPAM !!
ja bym dał bana :)

janko04 17.11.2008 20:29

dało by się mi zmienić nick ?? na janko05 ? jak to nie problem:)

DrewniaQ 18.11.2008 14:05

Ostatnimi czasy było powiedziane, że zmiana nicków została zablokowana.

Kocur 18.11.2008 15:00

Był janko04 .. po kolejnej udanej randce już 05 ... ach ta młodzież wszystko musi liczyć :-p

mic 18.11.2008 15:41

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2731 i wczesniejsza napinka

sorel 19.11.2008 22:07

http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=41669 i temat INFONET

Devonisch 21.11.2008 11:33

Prośba o wyczyszczenie tematu Śląsk-Wisła bo zrobiła się dyskusja jak zwykle o kasie na wyjazdy i kto lepszy kto zarabia i jak zarabia i kto ma jak długo internet..... ręce opadają...

Jachcik 22.11.2008 17:26

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...658#post632658
Usunąć temat i ban gnojowi;/

mic 22.11.2008 23:11

Za co zostal zbanowany "sorel" i przez kogo ?

Romy S. 22.11.2008 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 632848)
Za co zostal zbanowany "sorel" i przez kogo ?

Za "gnojka". ( choć również wiele razy była prośba o nie wpisywanie się w "głupich tematach" i nie uprawianie ukrytej "moderacji" )

Przez kogo ?

Przez moderatora.

mic 22.11.2008 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Romy S. (Post 632851)
Za "gnojka". ( choć również wiele razy była prośba o nie wpisywanie się w "głupich tematach" i nie uprawianie ukrytej "moderacji" )

Przez kogo ?

Przez moderatora.

po pierwsze, jak juz sodowa odwala, to banujcie wszystkich, a nie wybranych, rowniez swoich "przyjaciol"
po drugie, jezeli moderatorom nie chce sie ruszyc dupy, bo jak to kiedys uslyszalem: "jest sobota i chca swietego spokoju", to ktos musi cos zrobic, tymbardziej w takich okolicznosciach jak zalozenie tego tematu, szczegolnie z takim linkiem.

po trzecie, "przez moderatora" ? wow, jakis ty madry, nigdy bym na to nie wpadl.

imho, skoro banujecie za "gnojka" to w poscie nad moim tez cos takiego istnieje. Swoja droga dziwne, ze banujecie za "gnojka" a dopuszczacie ****y, ..... i pojeby. Brawo. Nastepne co ? Bany za brak przecinka czy bledy ortograficzne ?

I skonczcie z tym swoim wywyzszaniem sie jako moderatorzy. Bo sodowa wali na kilometr

A tak juz na sam koniec, to proponuje pousuwac pare niewygodnych postow, ot taki tutejszy zwyczaj

wolfy 23.11.2008 00:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 632854)
po pierwsze, jak juz sodowa odwala, to banujcie wszystkich, a nie wybranych, rowniez swoich "przyjaciol"

Jakieś przykłady?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic
po drugie, jezeli moderatorom nie chce sie ruszyc dupy, bo jak to kiedys uslyszalem: "jest sobota i chca swietego spokoju", to ktos musi cos zrobic, tymbardziej w takich okolicznosciach jak zalozenie tego tematu, szczegolnie z takim linkiem.

Można też poczekać pół godziny, aż któryś moderator się tym zajmie, zamiast wdawać się w idiotyczne pyskówki.

Cytat:

po trzecie, "przez moderatora" ? wow, jakis ty madry, nigdy bym na to nie wpadl.

Ja go zbanowałem, choć to na prawdę nie Twoja sprawa.
Teraz już wiesz. Jakieś wnioski?

Cytat:

imho, skoro banujecie za "gnojka" to w poscie nad moim tez cos takiego istnieje. Swoja droga dziwne, ze banujecie za "gnojka" a dopuszczacie ****y, ..... i pojeby. Brawo. Nastepne co ? Bany za brak przecinka czy bledy ortograficzne ?

Mój błąd, już naprawiłem. Gdzie te ..... i pojeby? Z chęcią się nimi zajmę.

Cytat:

I skonczcie z tym swoim wywyzszaniem sie jako moderatorzy. Bo sodowa wali na kilometr

A tak juz na sam koniec, to proponuje pousuwac pare niewygodnych postow, ot taki tutejszy zwyczaj

:rotfl:
Kolejny prześladowany.

mic 23.11.2008 00:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 632870)
Jakieś przykłady?

Można też poczekać pół godziny, aż któryś moderator się tym zajmie, zamiast wdawać się w idiotyczne pyskówki.

Ja go zbanowałem, choć to na prawdę nie Twoja sprawa.
Teraz już wiesz. Jakieś wnioski?

Mój błąd, już naprawiłem. Gdzie te ..... i pojeby? Z chęcią się nimi zajmę.

:rotfl:
Kolejny prześladowany.

1) Przyklady, pisalem juz wiele razy w tym temacie jak rowniez na privy, o ile dobrze pamietam rowniez do Ciebie.

2) Nie ja to pisalem, wiec ta uwage nie kieruj do mnie. Oczywiscie moderator sie tym zajmie, jak mu sie zachce.

3) Gdzie ..... i pojeby ? Poszukaj. Przegladnij rozne tematy. Mozliwe ze posty zostaly usuniete, jednak ci "wyzsi" z forum nadal swietnie sie bawia. Doskonale powinienes wiedziec kto i co pisal.

4) Przesladowany ? Zastanow sie. I oczywiscie "rotfl" - czyzby brakowalo argumentow i tylko w taki sposob potrafisz odreagowac ? Co ciekawe, ostatnio duzo tych " :rotfl: przesladowanych". Widocznie takie mamy kompleksy

wolfy 23.11.2008 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 632876)
1) Przyklady, pisalem juz wiele razy w tym temacie jak rowniez na privy, o ile dobrze pamietam rowniez do Ciebie.

Nie, nie pisałeś do mnie.

Cytat:

2) Nie ja to pisalem, wiec ta uwage nie kieruj do mnie. Oczywiscie moderator sie tym zajmie, jak mu sie zachce.

Wyobraź sobie, drogi kolego, że moderatorzy moderują całkowicie za darmo, "pro publico bono". Poza tym wszyscy mają swoje życia, rodziny, studia, pracę(niepotrzebne skreślić) na głowie, więc nie masz absolutnie żadnego prawa wymagać, żebyśmy tu siedzieli 24h/dobę.

Cytat:

3) Gdzie ..... i pojeby ? Poszukaj. Przegladnij rozne tematy. Mozliwe ze posty zostaly usuniete, jednak ci "wyzsi" z forum nadal swietnie sie bawia. Doskonale powinienes wiedziec kto i co pisal.

No widzisz, ja nie czytam wszystkich postów pojawiających się codziennie i we wszystkich tematach. Żaden moderator tego nie robi - powód podałem wyżej. Skoro zauważyłeś coś niepokojącego, to to zgłoś, a ktoś wcześniej czy później się tym zajmie. Jeżeli jednak liczysz, że wszyscy będziemy tu non stop siedzieć czekając na Twoje zgłoszenie - cóż, sam jesteś winien własnym rozczarowaniom.
I nie - nie mam pojęcia "co kto pisał". Może mamy też uczyć się na pamięć waszej twórczości?

Cytat:

4) Przesladowany ? Zastanow sie. I oczywiscie "rotfl" - czyzby brakowalo argumentow i tylko w taki sposob potrafisz odreagowac ? Co ciekawe, ostatnio duzo tych " :rotfl: przesladowanych". Widocznie takie mamy kompleksy

Argumentów? Argumenty można odnieść do jakichś konkretnych kwestii a nie czyichś urojeń.
A IMHO - istnieje lepszy sposób na skrytykowanie kogoś niż wyzwiska(o ile wyzwiska w ogóle można uznać za krytykę). Jak dorośniesz, to może zrozumiesz.
Moderowanie to faktycznie świetna zabawa, nawet nie wiesz jak wielką radość sprawiają nam takie pyskówki z "wiedzącym lepiej". Następnym razem, jak ktoś zapyta "Dlaczego xyz został zbanowany" dostanie odpowiedź: "Bo wiedział za dużo". O ile komukolwiek będzie się chciało odpisywać.
Nie będzie "rotfla", bo przestało mnie to już bawić, a zaczęło nużyć. Kolejny typek z gatunku tych, którym wszystko się należy.

gigant 23.11.2008 19:15

Być może wyjdę na **** wie kogo, ale temat "Grosz do grosza" już chyba można zamknąć. Link do Pajacyka kto chciał juz zapisał i może klikac codziennie do końca życia. Też klikam, lecz akurat nie przez forum. Sama idea jest spoko, ale nie wiem czy akurat na forum sportowym. W sumieniu każdego jest to, czy po zamknięciu tematu będzie klikać dalej, czy oleje bo liczba postów nie wzrasta. To jest moje zdanie, które wcale nie musi być uwzględnione.

mic 23.11.2008 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 633063)
Nie, nie pisałeś do mnie.

Wyobraź sobie, drogi kolego, że moderatorzy moderują całkowicie za darmo, "pro publico bono". Poza tym wszyscy mają swoje życia, rodziny, studia, pracę(niepotrzebne skreślić) na głowie, więc nie masz absolutnie żadnego prawa wymagać, żebyśmy tu siedzieli 24h/dobę.

No widzisz, ja nie czytam wszystkich postów pojawiających się codziennie i we wszystkich tematach. Żaden moderator tego nie robi - powód podałem wyżej. Skoro zauważyłeś coś niepokojącego, to to zgłoś, a ktoś wcześniej czy później się tym zajmie. Jeżeli jednak liczysz, że wszyscy będziemy tu non stop siedzieć czekając na Twoje zgłoszenie - cóż, sam jesteś winien własnym rozczarowaniom.
I nie - nie mam pojęcia "co kto pisał". Może mamy też uczyć się na pamięć waszej twórczości?

Argumentów? Argumenty można odnieść do jakichś konkretnych kwestii a nie czyichś urojeń.
A IMHO - istnieje lepszy sposób na skrytykowanie kogoś niż wyzwiska(o ile wyzwiska w ogóle można uznać za krytykę). Jak dorośniesz, to może zrozumiesz.
Moderowanie to faktycznie świetna zabawa, nawet nie wiesz jak wielką radość sprawiają nam takie pyskówki z "wiedzącym lepiej". Następnym razem, jak ktoś zapyta "Dlaczego xyz został zbanowany" dostanie odpowiedź: "Bo wiedział za dużo". O ile komukolwiek będzie się chciało odpisywać.
Nie będzie "rotfla", bo przestało mnie to już bawić, a zaczęło nużyć. Kolejny typek z gatunku tych, którym wszystko się należy.

po pierwsze, o dorastaniu to Ty powinienes sie raczej duzo nauczyc - sadzac po stylu Twoich wypowiedzi, wiec zanim stwierdzisz ze ktos powinien - popatrz na siebie. Nie wiesz kim jestes, ile mam lat itd. W dodatku chyba jestes zbyt krotka na forum zeby o mnie wiedziec wiecej. Z pewnoscia nie pamietasz "starego" forum.

po drugie, tak, pisalem do Ciebie, co wiecej, nawet mi odpisales.

po trzecie, rozumiem ze status moderatora powinien byc platny, tak ? Prosze Cie. Robicie to dobrowolnie - ok, ale nikt Was do tego nie zmusza. Jezeli brakuje czasu dla "..." to jest bardzo proste rozwiazanie - wystarczy zrezygnowac z tej jakze meczacej funkcji. Nikt Was takze nie zmusza do siedzenia tutaj 24/24. Poza tym, ja nie mam prenesji zadnych, nic od Was nie wymagam, poza sprawietliwym traktowaniem wszystkich uzytkownikow.

po czwarte, jezeli cos widze, jak to ujales, niepokojacego - "zglaszam" to - jakbys nie zauwazyl to przegladnij ten temat.

po piate, prosze wytlumacz coz to za urojenia. Czyzby spora grupa z forum takie miala, widzac znikajace niewygodne posty ?

po szoste, tak, wiem ze jest lepszy sposob na skrytykowanie kogos niz wyzwiska, ale wytlumacz gdzie ja kogos wyzywam ? No chyba ze jednak pomimo swojego wieku dalej niedoroslem.

i ostatnie, coz to "typkowi" sie nalezy ? wszystko ? Czyli ?

wolfy 24.11.2008 02:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 633414)
po pierwsze, o dorastaniu to Ty powinienes sie raczej duzo nauczyc - sadzac po stylu Twoich wypowiedzi, wiec zanim stwierdzisz ze ktos powinien - popatrz na siebie. Nie wiesz kim jestes, ile mam lat itd. W dodatku chyba jestes zbyt krotka na forum zeby o mnie wiedziec wiecej. Z pewnoscia nie pamietasz "starego" forum.

po drugie, tak, pisalem do Ciebie, co wiecej, nawet mi odpisales.

po trzecie, rozumiem ze status moderatora powinien byc platny, tak ? Prosze Cie. Robicie to dobrowolnie - ok, ale nikt Was do tego nie zmusza. Jezeli brakuje czasu dla "..." to jest bardzo proste rozwiazanie - wystarczy zrezygnowac z tej jakze meczacej funkcji. Nikt Was takze nie zmusza do siedzenia tutaj 24/24. Poza tym, ja nie mam prenesji zadnych, nic od Was nie wymagam, poza sprawietliwym traktowaniem wszystkich uzytkownikow.

po czwarte, jezeli cos widze, jak to ujales, niepokojacego - "zglaszam" to - jakbys nie zauwazyl to przegladnij ten temat.

po piate, prosze wytlumacz coz to za urojenia. Czyzby spora grupa z forum takie miala, widzac znikajace niewygodne posty ?

po szoste, tak, wiem ze jest lepszy sposob na skrytykowanie kogos niz wyzwiska, ale wytlumacz gdzie ja kogos wyzywam ? No chyba ze jednak pomimo swojego wieku dalej niedoroslem.

i ostatnie, coz to "typkowi" sie nalezy ? wszystko ? Czyli ?

Nie będę się wdawał w dalszą dyskusję, mam tylko jedną propozycję:
poinformuj administracje o naszych niecnych postępkach, pokaż im te dowody o których wspominasz(bo jeżeli chodzi o Twoją wiadomość wysłaną do mnie, to :) ) i czekaj na odpowiedź. Nie pozwól, żeby wredni moderatorzy pozostali bezkarni:-)

I nie, nikogo nie wyzywałeś. Gdybyś spróbował, dostałbyś bana - jak sorel.

mic 24.11.2008 08:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 633486)
Nie będę się wdawał w dalszą dyskusję, mam tylko jedną propozycję:
poinformuj administracje o naszych niecnych postępkach, pokaż im te dowody o których wspominasz(bo jeżeli chodzi o Twoją wiadomość wysłaną do mnie, to :) ) i czekaj na odpowiedź. Nie pozwól, żeby wredni moderatorzy pozostali bezkarni:-)

I nie, nikogo nie wyzywałeś. Gdybyś spróbował, dostałbyś bana - jak sorel.

Tak tak, walnich focha i sie obraz. Co do administracji nie bede pisal. Niestety wlasnie teraz widac Twoj poziom, ze tak obracasz kota ogonem. Wlasnie tez jezeli chodzi o Twoja wiadomosc napisana do mnie to ":)". I nie napinaj sie tak bo pekniesz

A tak juz na marginesie, to nie wydaje mi sie zeby nazwanie kogos gnojkiem bylo jakims wielkim zwyzywaniem. Ale sam fakt jest.

PS. A czy to, ze dostalbym bana, dotyczy tylko mnie, czy kazdego na tym forum ?

wolfy 24.11.2008 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 633501)
Tak tak, walnich focha i sie obraz. Co do administracji nie bede pisal. Niestety wlasnie teraz widac Twoj poziom, ze tak obracasz kota ogonem. Wlasnie tez jezeli chodzi o Twoja wiadomosc napisana do mnie to ":)". I nie napinaj sie tak bo pekniesz

I jak to skomentować? Może tak: myślałem, że rozmawiam z kimś poważnym.

Nie widzę sensu w ciągnięciu dalej tematu. Odpowiedziałem na Twój post, przedstawiłem całą sytuację z mojego punktu widzenia, wykazałem minimum dobrej woli, choć tak napisanego posta powinienem był zwyczajnie zignorować. Ty rzuciłeś tylko kilka niepopartych niczym zarzutów i generalnie pokazałeś, że masz z moderatorami jakiś problem. Gdybyś przejrzał historię tego tematu zobaczyłbyś, że nie jesteś pod tym względem oryginalny, a każda kolejna grupa modów musiała się stykać z równie poważnymi i mocno udokumentowanymi zarzutami.

Cytat:

A tak juz na marginesie, to nie wydaje mi sie zeby nazwanie kogos gnojkiem bylo jakims wielkim zwyzywaniem. Ale sam fakt jest.

A ja nie uważam, że to największe w Polsce forum kibiców Wisły, a nie piaskownica.

Cytat:

PS. A czy to, ze dostalbym bana, dotyczy tylko mnie, czy kazdego na tym forum ?

Tylko Ciebie, oczywiście.
A, byłbym zapomniał o sorelu - jego najwyraźniej też.

Jakbyś coś jeszcze chciał mi przekazać, to wal na priv. Umieram z niecierpliwości.

mic 24.11.2008 15:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 633608)
I jak to skomentować? Może tak: myślałem, że rozmawiam z kimś poważnym.

Nie widzę sensu w ciągnięciu dalej tematu. Odpowiedziałem na Twój post, przedstawiłem całą sytuację z mojego punktu widzenia, wykazałem minimum dobrej woli, choć tak napisanego posta powinienem był zwyczajnie zignorować. Ty rzuciłeś tylko kilka niepopartych niczym zarzutów i generalnie pokazałeś, że masz z moderatorami jakiś problem. Gdybyś przejrzał historię tego tematu zobaczyłbyś, że nie jesteś pod tym względem oryginalny, a każda kolejna grupa modów musiała się stykać z równie poważnymi i mocno udokumentowanymi zarzutami.

A ja nie uważam, że to największe w Polsce forum kibiców Wisły, a nie piaskownica.

Tylko Ciebie, oczywiście.
A, byłbym zapomniał o sorelu - jego najwyraźniej też.

Jakbyś coś jeszcze chciał mi przekazać, to wal na priv. Umieram z niecierpliwości.

Dokladnie, ja tez myslalem ze rozmawiam z kims powaznym. Ale jak widac masz tylko 23 lata. Wiec nie pisz prosze ze ja mam dorosnac. Moze jeszcze zrozumiesz.
I juz tylko dla Twojej informacji, nie mam zadnego problemu z modami, tylko stwierdzam pare faktow. Jezeli tego nie rozumiesz i "przeistaczasz" na swoj wlasny sposob - to juz nie moj problem. Sam bylem modem i wiem co sie dzieje, co sie moze dziac. A skoro dla Ciebie malopowazne jest stwierdzenie ze sa rowni i rowniejsi, to chyba czas skonczyc z ta zabawa, jaka dla Ciebie jest moderowanie.

PabloWKS 24.11.2008 17:59

witam, mam pytanie czy ktoś ma wpływ na komentarze na stronie głównej? myślę, ze dobrze było by tam zaglądnąć bo to idzie jednak w świat!

medyk 25.11.2008 00:20

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5101

spam..

WISŁAZWE 25.11.2008 18:38

mam prośbę do moderatorów w temacie Konkurs o Wiśle. pojawiły się aż 3 moje posty pod rząd ze składem na jutrzejsze spotkanie w PE z Cracovia bardzo proszę o usunięcie 2 postów. Ponieważ sam nie mogę tego zrobić bo próbowałem już ze 100 razy i cały czas kręci się to kółeczko. :) a nie chce zaśmiecać tematu. Z góry dziękuje.

karmel1906 26.11.2008 23:17

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...636#post634636
spam =>w kosmos.
dziekuje za uwage.

mic 28.11.2008 21:11

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3010

Cytat:

Popatrz na statystyki i na gre i zamknij ryja cieciu.
i
Cytat:

Cwelu to do matki mow dziecko
ed: dziekuje

WzT 29.11.2008 10:26

Tak swoją drogą bardzo fajny temat grosz do grosza... można by przenieś do forum testowego tam przynajmniej wpisując co dzień kwoty nie nabijało by się tak postów.

PauL 30.11.2008 18:52

Użytkownik Fuss to prawdopodobnie jakieś dziecko mające na celu rozmywanie każdego tematu. Prowokuje swoimi głupawymi wpisami i sieje zamęt. Radzę dać mu jakieś ostrzeżenie.

dostuffca 30.11.2008 23:50

Przydałoby się zainstalować jakieś zabezpieczenia antybotowe przy rejestracji, bo pojawia się tego więcej i więcej -> http://wislakrakow.com/forum/showthr...595#post636595 (link nieodpowiedni dla osób <18:) )

szczebrzeszcz 01.12.2008 09:51

mnie z kolei tytuł tego art. uwiera, wiaodmo ze znaczna czesc tylko przeglada tytuły, więc po co prowokować?
poza tym dla równowagi dalibyście coś o tym że znaczan część kibicó zmiany trenera nie chce..
pozdrawiam

PauL 01.12.2008 10:29

Tytuł jest nietrafiony, bo konkluzja z tego tekstu jest taka, że jednak nie ma sensu kolejny raz zmieniać selekcjonera.

Coglin 01.12.2008 10:34

czytaliscie ten artykul?
moze tytul niezbyt szczesliwy ale przeczytajcie reszte.

Skipper 01.12.2008 11:53

to niech się ta cholerna konkluzja znajdzie w tytule który jest na stronie głównej

7 kotów 01.12.2008 12:05

No coz. Fakt tez zaczyna swoje artykuly od trzesienia ziemi w tytule.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl