![]() |
Na Onecie przeczytalem taka oto informacje:
" (...)Tego lata włodarze Zenita nie żałują pieniędzy na nowych piłkarzy. Do klubu trafili już Hulk i Axel Witsel, za których łącznie zapłacono ok. 80 milionów euro (...)" Kim sa Hulk i Witsel? Pytam, bo widac ze sa warci krocie ale nie slyszalem o nich.... |
Hulk to najlpeszy pikarz FC Porto o którego mocno zabiegały angielskie kluby z Chelsea na czele.
Axel Witsel natomiast, to Belg z przeszłością w Standardzie Liege. Grając w tym klubie, znay w Polsce był przede wszystkim ze złamania nogi Wasilewskiemu. |
klubów ktore chcialy kupić Hulka wymianialo się od roku: Barcelona, Chelsea, Andzy. Jeden z najbardziej łakomych kąsków przez tą i ostatnie okienko transferowe. Pooglądaj sobie jego bramki z ostatniego sezonu, bo to co ma siłę w nodze to rzadko się zdarza.
O Witselu tak jak wspomniał kolega wyżyj głównie słyszalismy po akcji z Wasilewskim. Ostatnio (mnie też to zaskoczyło) kilka razy słyszałem że pare wielkich klubów go chce, widocznie się niezle wyrobił. Ale że pójdzie za taką cene to sie nie spodziewałem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W ciekawy sposób wybił się 16-letni Turek - Emin Altunay. Dzięki programowi telewizyjnemu "Książe Futbolu" trafił do Liverpoolu. Na razie na próbny sezon, ale kto wie?
http://transfery.info/54588,triumfat...o-w-liverpoolu Może w Polsce taki program by odkopał jakieś ciekawe talenty... |
Korona Kielce odkopała juz taki talent nazywa sie El Maestro i jest o nim dobry art. na weszło
;] talent to jedno, ale to jeszcze trzeba i oszlifować i pielegnować... |
Barcelona oferuje za Piszcza 35 milionów euro o.O
Przeglad sportowy |
Przeczytałeś to na Interii, czy może od razu na stronie Przeglądu sportowego?
Nie daje, tylko BVB go na tyle wycenia. |
Alvaro Morata przenosi się z Realu Madryt do Chelsea Londyn:
http://footroll.pl/oficjalnie-alvaro...hodzi-chelsea/ |
Pogba znów numerem 1. na nagłówkach transferowych. Real, Barcelona i PSG. Moim zdaniem najbatdziej pasowałby do PSG, bo jest tak samo przereklamowany, jak większość ich składu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl