![]() |
Cytat:
|
Wy tu gadu gadu o Dawidowskim, a nam sie Sobol niestety znowu polamal :/ Ma gosc pecha w tym sezonie. Pozostaje chyba liczyc na Barreto...
|
Moim zdaniem miejsce Baretto jest w Młodej Wiśle...niestety.
|
Cytat:
I pisze się Barreto :) |
Mnie oburzało parkowanie chryslera sportfire na parkingu Galerii Krakowskiej na miejscach dla niepełnosprawnych. to był fajny widok: sportowe auto Dawida i terenówka Nikoli na miejscach dla niepełnosprawnych, hehe
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Wiem,pomyłka :D |
|
Cytat:
|
Normalna rywalizacja :D
W końcu to faceci a nie baby he he |
Ludzie, cytując tu taki szmatławiec wystawiamy sami sobie wizytówkę - chyba nie muszę mówić, że beznadziejną..
|
Na zdjeciu widac ze to chyba nie byly zarty.
|
Ale ze Zieniu taki agresor to sie nie spodziewalem hehe ;D
|
Zieniu czuje, że nie wszystko udaje mu się tak jak w tamtym sezonie i że depczą mu po piętach Boguski i Niedzielan. Do tego konkurent z drużyny na jego pozycję wchodzi mu wślizgiem. Mogły mu na chwile nerwy puścić. Ja się w sumie nie dziwię. Poza tym, dobrze to świadczy o grajkach, że walczą o skład i pierwszą jedynastke. Co do Dawidowskiego, po co się już nad nim rozwodzić, sam sobie wystawił wizytówkę tym wywiadem a każdy z nas już wcześniej miał o nim własne zdanie. Teraz tylko je utwierdził.
|
Sprawę zajścia na treningu widzę tak;
Wisła w lidze jest na pierwszym miejscu ,ale swoja grą nie imponuje. Jest okazja by trochę zamieszać w zespole,popsuć atmosferę,wprowadzić niepokój wśród kibiców. Czemu nie skorzystać z tej okazji ? |
Z tego zdięcia to wygląda jakby Zieniu chciał podać rękę Andrzejowi a w to wszytko wpakował się Mauro, nie wiem co było ale nawet jeżeli coś zaiskrzyło to się zdarza nie raz tylko na szczęście nie zawsze jest wyłapane przez dziennikarzy i rozdmuchane do miana konfliktu w drużynie, zresztą za fakty niech służy ten cytat: "...Dwa lata temu na treningu bracia Brożkowie poszarpali się ostro z Konradem Gołosiem (25 l.). Wtedy nie udało się tak szybko załagodzić konfliktu. Ówczesny trener Wisły Dan Petrescu (40 l.) wyrzucił całą trójkę z treningu i nałożył surowe sankcje..."
Jak ma to podnieść poziom zawodników tak jak to było u Brożków niech się tłuką codziennie;) |
|
szukanie sensacji. Nawet grając amatorsko jak cie najlepszy kumpel zaatakuje ostro, to często zdarzają sie niecenzuralne słowa i przepychanki. A to tylko dobrze świadczy o zaangażowaniu piłkarzy na treningach. Pozatym ja z tego zdjęcia bym nie wyciągał wniosków, bo nic na nim tak naprawde nie widać, w dodatku kolorowy szmatławiec
|
Jeśli uda się panu odrodzić i nagle kibice i dziennikarze zaczną znów być mili, jaka będzie pana reakcja?
- ,,Do kibiców w Krakowie nie mam zbyt wielkiego zaufania. Nie wspierali mnie w trudnych chwilach, więc trudno, abym ich teraz kochał. Dlatego jeśli wyjdzie mi dobry mecz i coś strzelę, to uśmiechnę się ironicznie i pójdę z podniesioną głową w swoją stronę. '' - wypowiedż Dawidowskiego --------------------------------------------------------------------------- Boże kompromitująca wypowiedź , to ty łaske robisz że grasz dla Wisły , Skorża dał ci ostatnią szansę a ty na kibiców nadajesz.... a wiesz dlaczego Skorża dał ci szansę ... dlatego że w Wiśle liczą że znajdzie się jeszcze jakiś klub który cie weźmie pod swoje skrzydła i Wisła uwolni się od ciebie raz na zawszę. Dlatego jak strzelisz lub podasz dobrze jakaś 2 ligowa drużyna bez ambicji może zechcę się widzieć w swoich szeregach !!!! |
Cytat:
A swoją drogą to Dawidowski mógłby się postarać o wydanie plakietki, powodów nie brakuje. A co do zajścia na treningu: Męskie słowa czy czyny jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Przecież co najwyżej doszłoby do wymiany ciosów na pięści. |
Cytat:
No coś jednak było na rzeczy.:-p |
Na zdjęciu w fakcie jest inne zdjęcie. I wygląda jakby Zieniu juz się składał do liścia.
http://www.efakt.pl/sportowcy/artykul.asp?artykul=35998 |
No co było ?
Wy to macie problemy.. zdjęcie jak zdjęcie, Zieniu ma niesmaczną minę, a jaką ma mieć skoro pospinał się z kolegą, co jest normalne w sporcie, tym bardziej w piłce nożnej. Ja też jak czasami zagram to pod wpływem emocji pokłócę się z kumplem, tak że przez dalszą część gry walczymy ze sobą jak byki.. a po meczu na piwko i gra. Są przypadku że kumple się przepychali, nawet po mordzie sobie dali.. taka złość sportowa, emocje, a po meczu sztama. była na treningu widocznie mocna rywalizacja, i dobrze. najważniejsze żeby po meczu sobie wszystko wytłumaczyli .. |
takie sceny gdzie ktoś w kogoś mocniej wejdzie a potem dochodzi do przepychanek dzieją sie chyba na co drugim treningu każdej poważnej drużyny.Nie ma wiec co robić sensacji.Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą
|
Kiedyś kumpel z firmy powiedział: Kochać się nie musimy, ale szanujmy się i pomagajmy sobie bo przecież gramy w jednej drużynie.
I te słowa też pasują do powyższej sytuacji. Zieniu i Wtorek nie muszą razem wieczorów spędzać. Ale rywalizacja i ambicja dla zespołu szkody z pewnością nie przyniesie. |
na tym zdjęciu Pitera faktycznie Zieńczuk nie wygląda na zachwyconego, ciekawe, że po jednej kosie się tak wku***wił, pewnie coś Wtorek powiedział 'zabawnego'. A w tle widzimy cierpiącego Kmiecika, aż mnie chwyta za serce
No i Dawid, przynajmniej się zainteresował, ma plusa. |
A moze Zieniu po prostu faceta nie trawi, tak jak Cleber i Brozek nie trawia boiskowych poczynan Lobodzinskiego ?
Kazdy kto jest z tym klubem emocjonalnie zwiazany (a za takiego z cala pewnoscia uwazam Zienia), ma prawo po malu miec dosc pana, ktorego pobyt w Wisle jawi sie niczym dobrze platne wczasy i do tego jeszcze probuje robic za gwiazde, a prawda jest taka, ze klub korzysci z jego uslug ma praktyczne zadne. Oczywiscie to tylko luzna rozkmina i bierze sie glownie stad, ze sam nigdy za osoba Niedzielana nie przepadalem, uwazajac go za lekko cwaniackiego typa, ze tak sie wyraze :> Natomiast co do Dawidowskiego, to Wisla dwukrotnie miala mozliwosc skorzystania z przedterminowego rozwiazania kontraktu,gdy jego przerwy w grze wynosily wiecej niz 6 miesiecy. Zamiast tego Dawid otrzymal kolejne szanse, lecz trudno mowic, by klub choc w minimalnym stopniu na tym skorzystal. Skonczylo sie na tym, ze Heler na spotkaniu z kibicami wylewal na niego swoje zale, wyrazajac sie o nim jako o zaporze, blokujacej mozliwosc pozyskiwania nowych i lepszych pilkarzy. Skolei Dawidowski swoje zale wylewa na kibicow, ktorzy z jakis niezrozumialych przyczyn, nie potrafia znalezc uznania dla jego cudownej postawy. Trzeba sie bylo w odpowiednim momencie roztac i wtedy wszyscy byliby niezmiernie zadowoleni :-) |
Eustachy, nie wiadomo ale raczej to zwykłe boiskowe starcie, w końcu nie są to panienki tylko zawodowcy i na treningach nie odpuszczają. Raczej nie ma sensu dorabiania ideologii do zwykłego starcia, dobrze to SpoXsteR skomentował. Na boisku walka, a po meczu piwko. :-)
|
Każdy ostrzejszy wślizg w Zienia na meczu powoduje, że Marek łapie pianę i gdyby nie sędzia, to chętnie dałby atakującemu delikwentowi w pysk. Więc mnie to raczej nie dziwi :)
|
Przecież oni się chcieli bić o miejsce w pierwszym składzie :D
|
Miejmy nadzieje, że po treningu, jak emocje już opadły to wyjaśnili sobie wszystko na spokojnie i podali sobie rękę. Konflikty w drużynie w tym momencie jakby to powiedzieć nie są wskazane.
|
Cytat:
wislaportal |
konflikty w drużynie nigdy nie są wskazane ;) Nie ma co robić afery. Nerwy każdego mogą ponieść :P
|
Cytat:
Pozdrawiam:) |
Cytat:
W drużynie trwa dominacja, były już przypadki, że tacy "wielcy" i "nietykalni" jak Cantoro dostawali "liście"... Ale po co odgrzewać stare kotlety. |
Ja bym do tego jakiejs wielkiej ideologii nie dorabial.Wtorek wjechal za mocno, Zieniu zagotowal - zycie:>
|
Arkadiusz Głowacki: Mój dom jest w Krakowie
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._Krakowie.html Milo sie czyta. Zawsze myslalem, ze Glowa jednak bardziej z Poznaniem zwiazany, a tu sie okazuje, ze mamy nowego krakusa :) Prawdziwy kapitan. |
Cytat:
Tutaj macie filmiki jak wymawiają to brazylijscy komentatorzy http://www.youtube.com/watch?v=r5ZMVugdPZo W 5:30 oraz 6:10 http://www.youtube.com/watch?v=hVui0AShPNc 0:15 bramka Marcelo Poprawcie jeśli możecie trenera Skorżę, który na konferencji cały czas mówił Marczelo http://www.youtube.com/watch?v=vEJimX3LWMw |
Cytat:
|
Cytat:
Co do psychiki, widzisz, żeby był załamany czy coś w tym stylu z tego powodu, że gra pyte? Bo ja tylko widze jakieś durne uśmieszki na zdjeciach |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl