![]() |
Cytat:
Sprawdzam. Szacunek dla dyskutanta Chyba, że ktoś wpada tylko po to, żeby wygłosić swój monolog. |
|
Managerem Mączyńskiego jest Citko może przejął klub by łatwiej go sprzedać;-)
|
Panie Kubo proszę o gracza na pozycję nr 10 (może być Stilic albo Mierzejewski) i skrzydłowego (może kolega Citko mógłby przesunąć Sobotę do Wisły). Z nimi pudło, bez nich duże kłopoty...
P.S. K.rwa wypierd stąd z tą dygant i playem. |
Cytat:
Za gosciem nikt nie stoi, żadna kasa. Do grudnia nie bedzie Wisły. |
Wszystkie spekulacje są fajne
Tylko nie maja znaczenia Nie wierzę że da się wygospodarować w klubie tak wielkie pieniądze aby Biała Gwiazda dogoniła finansowo najmożniejszych Nie będzie sukcesu finansowego jak sie nie wyłoży dużej kasy w piłce także. Prochu nowy właściciel nie wymyśli Trzeba nowych zawodników wzmocnić ławkę dorzucić coś do podstawowego Bez tego nici z powrotu na szczyt I na pewno Citko to wie (choćby nawet był radnym z ramienia PiS) Greg Ps. Mączyński chce na zachód i nic na to nie poradzimy a tak jak ktoś wspomniał miał obiecane że nikt nie będzie blokował (nie pamiętam w którym wywiadzie o tym mówił- sorry zę nie podaję linku) |
Cytat:
|
|
Cytat:
PRECZ Z DYGANT I PLAYEM!!! |
Prezes chyba lajkuje jak leci, po polubił nawet post apelujący o wyje**** Kapki.
|
Cytat:
Po takich "panach", gogusiach z rozjebanym ego mój dziadek wchodził na konia. Czy Wy jeden z drugim nie rozumiecie, ze Ci goscie mają wyjebane na Wisłe totalnie? Nie kupili korony, to kupili nas. Gdyby u nas sie nie udało to kupiliby za 2 miesiące Ruch, Piasta czy obojętnie kogo. Chodzi tylko o pralkę,kase z menadzerki i z c+. Klub, kibiców i historię tacy ludzie mają w piździe. Ani z nich poważni biznesmeni ( w stosunku chociażby do Mioduskiego - który jest poważany nie tylko w Wawie,ale w całym światku). |
Cytat:
Pewnym pocieszeniem jest dla mnie to, że trochę osób tutaj rozumuje podobnie jak ja. Cytat:
|
Niech ktoś mu skrobnie, że na skrzydło może Błaszczykowskiego ściągnąć.
|
Cytat:
To wszystko wygląda oczywiście niezbyt poważnie, ale zobaczymy co się wydarzy. A nuż coś z tego będzie. Albo nie. Co mi da dołowanie się na zapas? |
Jeszcze nic nie zrobił a wy już go skreślacie brawo wy.Było sypnąć bańką i inwestować nikt wa
|
Cytat:
2. Warci swego. Jaki szacunek oddaje zwrot "Panie Kubo"? Albo szanowny panie/panie prezesie albo po imieniu. ad.1 I co z tego? ad.2 A czcigodny Kubo albo prezesie może być czy nie? No nie wydaje się to być gość typu (ob)Leśny, a co z tego to się okaże. |
Kilka osób to się powinno zdrowo jebnac w głowę.. Rozumiem krytykować taki obrót sprawy, dyskutować, mieć watpliwości itp, ale obrażać i oskarżać chłopa, który nic złego nam nie zrobił i nie odezwał się jeszcze słowem, to jest jakaś paranoja. Pięknie was w domu kultury nauczyli.
|
Po prostu słoma z butów wystaje, podobnie jak dziadkowi co to niby konia miał :D
|
Cytat:
|
Strasznie niski poziom wypowiedzi. Totalny defetyzm.
Sami jasnowidze, milionerzy, byli selekcjonerzy, trenerzy, biznesmeni. Ogarnijcie się trochę. Oto kilka kwiatków z ostatnich dwóch stron. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do zobaczenia na meczu z Ruchem. E: Cytat:
|
Radzę Wam chodzic na mecze. Nie wiadomo czy to nie ostatnie mecze Wisły w Ekstraklasie na wiele lat...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mhm, mhm...
Tak czytam i chyba nie wszyscy wiedzą, że Wisła Kraków nie była też pierwszym wyborem Bogusława Cupiała (wtedy w komitywie z panami Urbanem i Ziętkiem). Co do szacunku itd... poniekąd się zgadzam. Nie ma co typa obrażać. Ale trzeba też oddać, że jego publiczny wizerunek narcystycznego bananowego dziecka w zachowaniu kultury osobistej nie pomaga i szacunku nie wzbudza. |
Z dedykacją dla tych co hejtują właściciela od razu. Poczekajmy na konfę i wtedy będzie można pogadać coś więcej.
https://www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c |
Nie czaje jednego jak mozna kogos mieszac z blotem gdy sie go nie zna ? No chyba ze ktos z nim rozmawial albo go zna osobiscie to rozumiem . Ja wiem ze kazdy z nas ma Wisle w sercu i chce jak najlepiej... Cupial Wisle sprzedal i koniec. CZAS pokaze gdzie prowadzic nas bedzie nowy wlasciciel... oby w ta dobra strone.
|
CZY do Was nie dociera ze to cupial zgotowal Wisle taki los ,macie pretesie ze ktos taki ja kupil a no tylko dlatego ze ktos taki ja sprzedal .Znalaz sie ktos kto nie zagladal w papiery i mu ja sprzedal
|
Jeśli to prawda,że nir było audytu. To znaczy,że właściciela interesuje szybka sprzedaż zawodników i kasa z praw telewizyjnych. Reszta to zbędne szczegóły interesujące co najwyżej wierzycieli.
|
Pytanie,
Równie dobrze za ten 1 mln złotych mógł Cupiał sprzedać Wisłę TS. Czemu tego nie zrobił? Sprzedał Wisłę 2 "grabarzom"? A może mimo wszystko coś za nimi przemawia? Nie wiem, ale nie chce mi się wierzyć że oddał Wisłę 2 gościom żeby ci ją zlicytowali i żyli z dotacji z C+. Sam mógł to zrobić albo oddać do TS i mieć święty spokój. Myślę że sporo będziemy już wiedzieli z końcem sierpnia. Na razie to takie SF. |
Cytat:
Bzdura. Audyt był. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl