![]() |
Jako stary dziad mogę z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością powiedzieć że KL po prostu p......o !!!
Będąc na derbach , oczywiście w sektorze pikników , stwierdzam że generalnie był porządek . Bluzgi były ale w normie . Sektorówka , najwiązująca do pewnych zachowań kibiców sąsiadki ostra ale bez przegięć. Generalnie wszystko w szeroko rozumianej poetyce meczu piłkarskiego .Poza tym ewidentne staranie naszych kiboli aby w czymś nie przegiąć .No i jeszcze zadowolona policja . No i co ? Leśne dziadki muszą się wykazać . Chyba złe , że nie ma nic oczywistego, to próbują prowokacją . Tak jakby wręcz chodziło o rozdrażnienie . Nie bawcie się tak , drodzy panowie !!! Mam nadzieję że klub się odwoła |
Cytat:
Jak się nie ma argumentów to przeciwnika obrzuca się inwektywami. Wystarczy rzucić "ukrytą opcją..." i poczuć się lepszym. Można i tak. Ale to nie zmienia faktów. ;) |
Ciekawe jakby zareagowała KL gdyby zamiast malunku, sektorówkę stanowiło zdjęcie z sali rozpraw (jakich mnóstwo zamieściła GK), no bo przecież nie chodziło im o tekst ? Bo to, ze "przyznaje się do winy" padło 22 razy o tym samym pisała GK.
|
im chodziło o 50 tysięcy.
Pewnie jakis kolega odchodzi i chcą mu dać sowitą odprawe jak w przypadku Biszofa. Gowno gowno gowno. Strach oglądać mecz bo kare do.......ą za chujowy wynik.. |
Cytat:
|
Cytat:
Argument jest jeden i podstawowy. Sytuacja jest tak jasna i klarowna, że tu nie ma co argumentować. Tak samo jak się nie argumentuje, że sól jest słona bo to każdy wie. I każdy normalny człowiek wie, że oprawa na derbach na pewno nie nawoływała do nienawiści i na pewno nie powinna być powodem kar a tym bardziej nie tak wielkich. Co tu mam argumentować? Jak Ci wlepią mandat za rzekome spożywanie alkoholu w miejscu niedozwolonym w wysokości 2 tys złotych to też będziesz chciał argumentów, że zrobili źle? Chyba wiadomo, że nie dość, że nie zasłużyłeś to jeszcze kwota mandatu z dupy, i to samo z tą karą od KL. A jak jesteś taki mądry to może Ty daj argument na to, że coś było nie tak w tej sektorówce - że nawoływała od nienawiści. Przy okazji mi wytłumacz czy spalony szalik rywala nie nawołuje do nienawiści i dlaczego za niego KL nie daje kary 50 tys zł i zakaz wejścia na mecz. Cytat:
|
O ile główny nurt mam wspólny z FraMat-em, to tej tezy chłopie nie obronisz. KL naprawdę teraz pojechała po całości i Panowie śmieją Nam się w twarz. Podbiję do góry - poproszę kogokolwiek o przykłady zachowania Kibiców zasługujące na taką karę i mieszczące się w ramach paragrafu z którego została nałożona kara. Ja jestem wielkim przeciwnikiem teorii spiskowych, ale taką decyzję jest mi ciężko zrozumieć.
|
Cytat:
Przypomnę ci fakty, bo twoja "delegacja" pochłania ci kupę czasu i nie w temacie krótko mówiąc jesteś a nie chce żebyś stosował półśrodków w temacie nie mając pojęcia o czym piszesz 1) 6 tys. zakazów stadionowych na następne derby dla osób będących na sektorze C - pomijam złamanie jakichkolwiek praw, konstytucji, bo tacy faszyści/komuniści jak ty tego nawet pod uwagę nie biorą ;) 2) Do tego klub płaci haracz w postaci widzimisię jakiegoś jegomościa - 50 tys w zawieszeniu.na półtorej roku 3) Derby były okraszone niebywałą kulturą - było prawie jak podczas popołudniowej mszy na której byłem. 4) Ja pytam i chcę odpowiedzi!!! Jakim prawem ma cierpieć klub, bądź niewinni ludzie za jak ty to nazywasz: "kibiców" kibiców, czy cholera wie kogo? 5) Komentarz: Jak się komuś nie podobają "kibice" - monitoring jest - złożyć doniesienie do sądu, niech rozstrzyga co takiego nabroili... Nikt nie ma prawa ponosić konsekwencji czyiś czynów a już w żadnym wypadku wyimaginowanych przez wąską grupę nadgorliwych wariatów z pzpnu. Co by nie powiedzieć derby aż za spokojne i za kulturalne to tyle Cytat:
W których punktach podaliśmy go na tacy? Konkretnie bez ściemniania. Chcę usłyszeć naczelnego delegata forum, z perspektywy Boreaux czy Motpelier jak on to widzi z daleka. Czy ty czytałes ogólne uzasadnienie? Czy pier.dolisz co co wiesz z dynkiem siedząc razem w Montpelier? Może przeczytasz łaskawie, który paragraf zastosowali??... tak ten, który łamie konstytucyjne prawo swobody wypowiedzi... oczywiście nikomu nie przedstawiając żadnych zarzutów tylko stosując metody tpfu Jacka - odpowiedzialność zbiorowa. Proszę cię nie wypowiadaj się już jak masz ludziom ciśnienie podnosić... |
bez osobistych wycieczek proszę
|
|
Kara może i jest absurdalna, ale skoro trzeba ten hajs wyłożyć, to powinni zrobić to odpowiedzialni za oprawę, a nie klub.
Bo potem ludzie się dziwią, że słaba sprzedaż szalików cegiełek itd. Jasne, że słaba, bo nikt normalny nie chce sponsorować kar, za które odpowiada jakaś tam grupa ludzi. |
czyli to powinni zaplacić "dobre" chłopaki z Cracovii gdyż to oni właśnie są odpowiedzialni za tą oprawe.
Kara nie jest absurdalna. Kara to jest kpina przez ....a ogromne K. Oczywiście ze klub powinien zapłacić. A w zasadzie nie powinien zapłacic i powienien sie kłocić z pedałami o wykladnię tej oprawy, która nie nawołuje do niczego tylko dosadnie podsumowuje działania pewnej grupy "kibicow". Szanujmy się. Juz dawno tak spokojnych derbów nie było, a tutaj taka kara po.......ona. No sory. niedługo jak w.......ą Nam (nie napiszę Ci, bo Ci pewnie na mecze nie chodzi) 100.000 zł kary za to że ..oprawy nie było, to dla Ciebie będzie to również wina kibica... |
FraMat zawsze na pierwszej anty-kibicowskiej linii frontu. Miłośnik Bednarza nie może sobie odpuścić. Dziwie się że ktokolwiek z nim rozmawia na takie tematy. Szkoda czasu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale większość chciałaby odwrotnie: kibice poza stadion, kibole do decydowania o klubie, prezes na dywanik do skwk... :neutral: |
Komisja Ligi od opraw zapomniałeś dodać :help:
|
Możemy przerwac te powtorke z rozrywki z FraMatem...
|
Cytat:
Nie macie argumentów, więc to dla Was jedyne wyjście.:> |
Cytat:
Co zaś do słynnych "Żydów' przypomnę, że w ten sam sposób określają na Legii pewną drużynę z Łodzi i jej kibiców - jakoś za to nikt kary nie dostał.. Porównując karę 50 tys zł dla Wisły z karą 100 tys zł dla Legii za zeszłoroczny wyczyn kiboli Legii to trzeba wyjątkowo nie chcieć dostrzec faktów, że KL przywaliła karę nieadekwatną do winy, i argument o mandatach wyjątkowo nie trafiony - KL pokazała w podejściu do Wisły i Cracovii za ich oprawy i wartość kar. |
O argumentach pisze koleś, który zaraz po swoim prowokacyjnym, zaczepkowym poście na poziomie gimbazy spierrdala w podskokach z forum.
Sam się do nich w żadnym stopniu nie odnosisz. Cytat:
I teraz Twoi kompani z pięknych, beztroskich, Bednarzowych czasów, panowie: Malaki Cytat:
Cytat:
Ostatni raz taka kara miała miejsce w 2012 roku na meczu Lech Poznań-Śląsk Wrocław. Oto zajścia z tego meczu tutaj: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
To może jeszcze usystematyzuj kto jest kim. Kim jest dla ciebie ten kibol? To chłopak, który zarywa kilka dni i nocek na przygotowanie oprawy? To chłopak, który poświęca na jedną oprawe więcej niż ty przez całe życie dla tego klubu? Zastanów się co piszesz, bo takich bredni nie słyszałem od czasów "wielkiego" łysego prezesiny od siedmiu boleści. Tak wogóle to bez urazy dziewczyny, że pisałem chłopak, was też się to tyczy :P |
Cytat:
|
Cytat:
Dobry argument w tej dyskusji, naprawdę wiele do niej wniosłeś. Tak jak ktoś wyżej napisał, pogódź się z tym, że ktoś może mieć inne zdanie. Na więcej się nie wysilam, bo pewnie znowu odpowiesz ambitnym tekstem na poziomie stereotypowego kibica. |
Cytat:
A czemu on wyznacza kto ma chodzić na mecze a kto nie? :D Czy naprawdę nie widzisz, że obracam tylko jego "logikę" przeciwko niemu? ;) Skoro jest konsekwentny w swoim idiotycznym myśleniu to się wycofa. ;) Cytat:
Było pytanie: Cytat:
Więc skończcie się kompromitować zarzucając nam, że my argumentów nie mamy... |
To może ustosunkuję się do pytania, które się tu nieustannie przewija:
Cytat:
Uzasadnienie macie na stronie Komisji Ligi. Mam tylko jedno pytanie: Czy oprawa z meczu miała na celu dopingowanie ukochanej drużyny czy prowokowanie kibiców przyjezdnych? |
powtarzam bez osobistych wycieczek
|
Cytat:
I kiedy prędzej czy później to wszystko "zdechnie" i obudzimy się w okręgówce albo w III lidze - (przy takim zarządzaniu jest to prawdopodobne) - to nie będzie prezia któremu będziesz kadził jak typowy lizus, ale zostaniemy sami. Wtedy jedynymi dla których los Wisły będzie ważny będą ci znienawidzeni przez ciebie kibice. Wszyscy inni nas "zdradzą i zostawią". Tak mędrku - wtedy zostaniemy sami. I jestem pewny że tacy jak ty "mędrkowie" przerzucą się na Legię, Amicę czy coś tam innego. Zapomną o Wiśle w okręgówce. A ci "kibole" jako jedyni wesprą swój klub. Więc nie pouczaj innych jak mają wyglądać relacje w klubie na linii właściciel-kibice. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl