![]() |
Cytat:
Największy szum zrobili niestety sami kibice Wisły. Gdyby na prośbę WISŁAZWE sprzed "n-stron" wstrzymać się od wszelkich komentarzy, tematu pewnie by już nie było. |
Zamknie pan stadion Wisły po ostatnich racach?
- Nie mam satysfakcji z zamykania stadionu. Takie reakcje traktuję jako skrajne. Na szczęście tuż po meczu spółka Ekstraklasa dzwoniła do mnie, żebym się wstrzymał z decyzją do momentu decyzji tejże spółki. To spotkanie jest dzisiaj o godzinie 10.00. Jestem umówiony na jutro na spotkanie w Krakowie z tą spółką. Razem się zastanowimy, jak to zrobić, żeby nie zamykać stadionu, a żeby zmienić zachowanie niektórych osób. W trakcie niedzielnego meczu zawiodło tylko kilkanaście osób. Reszta ich wygwizdała. Czyli decyzja będzie jutro? Może trzeba być konsekwentnym. Skoro to dotknęło stadion Cracovii, to dlaczego nie stadion Wisły? - Mam opinię osoby konsekwentnej. Czyli Wisła też? - Tak jak powiedziałem, ustaliliśmy razem z Ekstraklasą wspólne działanie i czekam na jutrzejsze spotkanie. Dzisiejsza rozmowa w Radiu Kraków. |
Cytat:
Sąsiadka pisze na nas donosy a Ty główny problem widzisz w kibicach z tego forum, tych nieposłusznych sugestii moderatora. :rotfl: |
Cytat:
Ludzie z drugiej strony Błoń już ślą listy do władz w tej sprawie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby każdy z Was, co tak pisze jak Ultrasi zaszkodzili klubowi, robił dla Wisły 1/10 z tego co Oni, to bylibyśmy w innej sytuacji. Mielibyśmy zdecydowanie więcej kasy, rąk do pracy, osób na wolontariat, na pomoc chorym, dzieciom czy naszym rodakom na wschodzie. Jednak, gdy jest zbiórka kasy na oprawę np. Sobola, czy na oprawę derbową ilu z Was wpłaca kasę ? Co ? Ilu z was odwiedza szkoły, szpitale, hospicja, pomaga dzieciakom w sektorach szkolnych ? Niech jeden z drugim powie jak wspiera klub, towarzystwo czy ruch kibicowski ? Banda .........Zamknijmy już ten temat, bo frajerstwo rozpleniło się na maxa. |
5 minut dluzej trwaly Derby wiec nie plakac :))
|
Ja tam do ultrasów nic nie mam, ale tych baranów co rzucali petardami na murawę, to bym na miesjcu klubu pozwał w procesie cywilnym o odszkodowanie za straty jakie klub poniesie - zamknięte trybuny, kary finansowe, grzywny itp.
Jakby jeden z drugim dostali wyrok kilkadziesiat tysięcy, to by im rura zmękła. Ci co sipiewają i się starają są w porządku, ale ćwierćmózgi co plują we własne gniazdo to jakiaś piąta kolumna - kryptoparchy które udają kibiców Wisły ale tak naprawdę jej szkodzą. Natomiast co innego śpiewanie na stadionie, a co innego dyskusja z kibolami na forum. Ostatnio widziałem fajny komentarz na Kwejku: "Dyskusja z idiotą to jak gra w szachy z gołębiem - rozrzuci figury, nasra na szachownice a potem odleci zachowująć się tak jakby wygrał" :) |
Cytat:
Cytat:
|
Temat ewidentnie nadaje się do zamknięcia
|
Nikt nie neguje tego co ultrasi robią dla klubu, ani tego, że jakby tak chociaż 30% kibiców angażowało się w te ich wszystkie pozytywne akcje to życie stało by się piękniejsze. To jednak w żaden sposób nie upoważnia ich do takich "akcji".
Zgadzam się z Oldparą, wyłapać i pozew cywilny. Tak jak na Spartaku Moskwa zrobili z idiotą, który machał flagą ze swastyką. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Racę do swastyki porównujesz? :rotfl: |
Cytat:
Nie lubię rzucać racami ,tak że ich nie wymienię. |
Cytat:
|
Może ktoś zamknąć ten temat? Czy znowu wszystko na głowie WISŁAZWE?
|
Trzeba bylo rzucac w naplety,to by nikt nie mial pretensji.. :)
|
Wiadomo kiedy decyzja? Skoro spotkanie odbyło się o 10.00 tak jak to było w planie to czas najwyższy na "wyrok". Ciekawość mnie zżera co tam KL wymyśliła...
|
Cytat:
Ty myślisz, że racę ktoś do buta schowa i na oczach kamer będzie świrował pawiana? skończyło się eldorado. Z wszystkim jest kurewsko ciężko, z racami, oprawami, które trzeba ukrywać i kombinować. Przemytnicy gorzały mają ciężko, ultrasi jeszcze ciężej ;-) Ci pierwsi robią to dla zysków, ci drudzy z pasji. |
Cytat:
|
Racja. Bądźmy poważni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl