![]() |
Wisła Kraków - Jagiellonia 1:0 (1:0)
Bramki: Brożek Skład:Mi¶kiewicz, Głowacki, Stolarski, Jovanovic, Bunoza, Stjepanovic, Małecki, Nalepa, Chrapek, Sarki, Brożek Zmiany:Boguski,Garguła,Burdenski |
Witam,
w tym po¶cie klasyfikacje po meczu przyjaĽni oraz klasyfikacja generalna. http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=293 |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Nalepa - Garguła - Chrapek - Boguski - Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Sarki, Stolarski, Stjepanović |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Garguła, Chrapek, Boguski, Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek Zmiany: Burliga, Stjepanović, Sarki |
Wisła Kraków 2:1 (1:0) Jagiellonia Białystok
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek - Boguski, Brożek Zmiany: Stjepanović, Burliga, Sarki Bramki: Boguski, Brożek |
Wisła Kraków 2:1 (1:0) Jagiellonia Białystok
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Nalepa, Garguła, Stjepanović - Boguski, Brożek Zmiany: Chrapek, Burliga,Małecki Bramki: Boguski, Brożek |
Wisła Kraków 2:0 (1:0) Jagiellonia Białystok
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Nalepa, Garguła,Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Burliga,Sarki,Małecki Bramki: Boguski, Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Burliga - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Nalepa Bramki: Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Kamiński, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bunoza, Głowacki, Nalepa, Stolarski - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Wilk, Burliga, Boguski Bramki: Brożek, Garguła, Boguski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Burliga - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Nalepa Bramki: Garguła |
Skład: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MI¦KIEWICZ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - STOLARSKI - - - - - GŁOWACKI - - - - JOVANOVIĆ - - - - - - - BUNOZA - - - - - - - - - - - - - - CHRAPEK - - - - - - STJEPANOVIĆ - - - - - - - - - - - MAŁECKI - - - - - - - - - - - - - - BOGUSKI - - - - - - - - - - - - - GARGUŁA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Paweł BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zmiany: Sarki, Nalepa, Burliga Bramki: Paweł Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Sarki - Garguła - Brożek Zmiany: Stjepanović, Burliga, Burdenski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Boguskii - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Stolarski Bramki: Brożek, Garguła, Chrapek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (1:0)
Skład: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MI¦KIEWICZ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BURLIGA--- - - - - - GŁOWACKI - - - - JOVANOVIĆ - - - - - - - BUNOZA - - - - - - - - - - - - - - CHRAPEK - - - - - - STJEPANOVIĆ - - - - - - - - - - - MAŁECKI - - - - - - - - - - - - - - BOGUSKI - - - - - - - - - - - - - GARGUŁA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --- BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zmiany: Sarki, Nalepa, Burdenski Bramki: Brożek |
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Sarki -Garguła - Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany: Boguski , Nalepa , Burliga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Burdenski, Sarki Bramki: Brożek, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Sarki - Garguła - Brożek Zmiany: Stjepanović, Burliga, Burdenski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2-1 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Sarki - Garguła - Brożek Zmiany: Stjepanović, Boguski Bramki: Sarki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok
Skład: Mi¶kiewicz - Bunoza, Głowacki, Nalepa, Stolarski - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Burliga, Boguski, Brudenski Wynik: 1:0 [0:0] Bramki: Sarki |
Wisla 2-0 (1-0) Jagiellonia
Bramki: Brozek, Chrapek Sklad: Miskiewicz - Burliga Glowacki Jovanovic Bunoza - Malecki Chrapek Gargula Stjepanovic Boguski - Brozek Zmiany: Stolarski, Sarki, Nalepa |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (0:1)
Bramki :2xBrożek Skład:Mi¶kiewicz - Bunoza, Głowacki, Jovanovic, Burliga - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany:Stolarski,Burdeński,Sarki |
Bramki : Brożek ,Małecki Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Małecki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany : Sarki, Stjepanowić,Burdenski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski, Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Sarki, Burliga, Chavez |
Wisła Kraków - Jagiellonia 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Nalepa Chrapek Garguła Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki , Małecki , Burdenski Gole: Paweł Brożek , Chrapek |
WISŁA - Jagiellonia 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Nalepa,Chrapek,Garguła,Małecki,Boguski - Brożek Zmiany: Sarki,Burliga,Stjepanović Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła , Małecki , Boguski, Brożek Zmiany: Sarki , Nalepa, Stolarski, Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków-Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Nalepa, Garguła,Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Burliga,Sarki,Małecki Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia 1:1 (0:0)
Bramki: Brożek Skład:Mi¶kiewicz, Burliga, Głowackii, Jovanovic, Bunoza, Stjepanovic, Małecki, Garguła, Chrapek, Sarki, Brożek Zmiany:Boguski, Nalepa, Chavez |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Nalepa, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stjepanović, Burdenski Bramka: Chrapek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 15:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl