![]() |
aaaaaale nuda , Jaga powinna to wygrać , no ale się męczy ;/
|
to była inna sytuacja bo bramkarz wybił piłkę,
|
Pierwsza polowa za nami, z taka gra Jagiellonia nie ma zadnych szans na awans do nastepnej rundy.
|
Ktoś tu pisał o pogromie? Mają szczęście, że chłopaki ze Środkowej Azji złapali czerwo, więc Jaga raczej nie przegra.
|
Gra Jagi nie powala...malo sytuacji strzleckich malo strzalow. Miejmy nadzieje ze po przerwie sie obudza i siada na nich tak z wepchaja ta pilke do bramki :)
|
Amatorka. Wybijanie piłek w trybuny, ślamazarność, nawet koleś siatkę zaliczył podczas gdy piłeczka wolno w jego stronę podążała.
Chociaż Jaga nie lepsza. Robię przerzutkę na jakiś film bo jest to niższy poziom od sparingu Otwocku z Niecieczą. |
Jeśli Jaga na 10 minut poukłada grę to będzie 3 - 0. A tak póki co Chaos Chaos Chaos - mecz z Oberhousen się przypomina
|
Co sie dziwicie Jaga ostanie w lidze mecze przerywała albo cudem wygrywała to nie Jaga z jesieni...
|
Skrzydła jednak grają. Kupisz i Plizga wykartkowali Kazachów. Może w drugiej połowie im się uda coś strzelić, sytuacje stwarzają.
Rywal trudny (przynajmniej niewygodny), ale mecz się dobrze ułożył. Wszystkie atuty po stronie Jagi, muszą tylko to wykorzystać. |
Tylko weźcie pod uwagę, że przygotowania zaczęli 16 czerwca
|
Łoojezu dopuki grali po równo to Irtysz lepszy według mnie. Teraz jest spora szansa że Jaga jedną wkula, wkula nie strzeli bo nic nie gra. Na więcej szans nie ma.
|
Cytat:
|
Cytat:
I Szawle też były lepsze tylko sedzia ich oszukał ... |
a Karabach wygrał na wyjeździe 4-0
|
Przerażające. Jeśli nie wymęczą tego 1:0 to przy 11 na 11 w Kazachstanie moze być śmiesznie :)
|
Czemu Probierz na trybunie ?
|
bez jaj ,lepsza Jaga jest. Standardowo tylko wrzutka w pole karne i wszyscy posrani.
No ale jak im sie dziwić jak Bartczak znowu ujebany jak swinka Probierz na trybunie chyba zakaz stadionowy za avanti w Salonikach |
Tam gra ten Coulibaly o którym myślę?? :shock:
ech 2 sety ;/ |
ogląda sobie postępy na budowie a raczej ich brak :D
|
nie wiem o jakim kulibalim myślicie ale ja tego typa ni chu** nie kojarze.
|
palikot - ten to podobno malijczyk, chodzi Ci pewnie o wybrzeżańczyka?
http://www.youtube.com/watch?v=7NmY_...layer_embedded |
Jemu może chodzi o tego piłkarza, który gra w WKS (repra). Koleś na mistrzostwach świata U-17 był królem strzelców. To na pewno nie ten. Tego typu nazwisko jest popularne w Afryce jak u nas "Kowalski" czy "Nowak".
|
jest to w tv?
|
To co gra Burkhardt podchodzi pod sabotaż.
|
Na polsat sporcie + http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=30
|
Czekam na kolejne elaboraty rw88 na temat siły polskiej piłki i ogólnie jak to super będzie. Może jakieś krzepiące słowa przeczytam. Bo jak sam zaczynam wnioski wyciągać z postawy Jagi to jednak nic pozytywnego nie mogę znaleźć. Skansen piłkarski jak to trafnie kiedyś ktoś ujął.
Irtysz nie przeszedł w ostatnich latach nikogo dobrego w pucharach. Ba, sporatycznie tam grał. A tutaj Jaga w 11 na 10 się z nimi męczy. To jest panowie upadek. Czarno widzę wystepy polskich drużyn w pucharach. Może Wisła Skonto przejdzie, a tak to reszta plecy w 1szej rundzie raczej ;/ |
Cytat:
|
o tego mi chodziło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Adama_Coulibaly
|
Z tej całej białostockiej trupy najlepiej wygląda Plizga. Reszta jeszcze na wakacjach w Turcji, albo na Malediwach.
|
A może sie skończyć tak, że jeden stały fragment gry Kazachów i jest po Jadze..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl