![]() |
Cytat:
|
Zurawski to w ogole gra w tej ME ? czy nagle tak sobie wchodzi po miesiącu nie grania w meczu ?
niestety Żuraw zawsze potrzebował rytmu meczowego |
Żurawski nigdzie nie gra a wchodzi, Rios pyka w młodej i ława, WTF?
|
Zuraw glowa nigdy grac nie potrafil....
|
jak takich sytuacji jak Kirm nie będziemy wykorzystywać to o czym my tu mówimy :(
|
Nie widziałem pierwszej połowy( byłem w trasie). Może mi ktoś powiedzieć jak padła pierwsza bramka i jak prezentuje się Wisła.
|
Andraż, cholera, to była praktycznie setka gdybyś to przyjął ...
|
Cytat:
|
czas nam ucieka... Musimy coś strzelić...
|
Cytat:
|
Cytat:
Oooo Ćwielong, widzę, że niczego się nie nauczył od odejścia z Wisły. |
Z relacji radiowej wynika, że praktycznie bez przerwy gramy piłką, ale prawie w ogóle nie strzelamy na bramkę.
|
Cytat:
dobrze, że za wykończenie akcji w Śląsku odpowiada Pepe "Żądło" Cwielong |
Wisła 73% piłki
|
Cytat:
Wisła ma prawie 80% posiadania piłki trudno wygrać z takim Śląskiem który robi wszystko by nie grać w piłkę. Stoją w polu karnym i wybijają raz po raz piłkę, nie patrząc nawet gdzie :D Cyrk to będzie jak po farcie strzelą 2 bramkę. Nic z tego nie będzie, trudno podać piłkę po ziemi w polu karnym bo tam jest 11 obrońców Śląska. Niech zaczną strzelać z dystansu, może coś po rykoszecie wpadnie. Szkoda tego meczu bo Wisła jest kilkakrotnie lepszą drużyną. Nie grają zle ale trudno się postawić 11 obrońcom Śląska. |
Nie ma bata zeby Slask wytrzymal kondycyjnie caly mecz. Wszystko rozstrzygnie sie w ostatnich 15 minutach.
|
Cytat:
Niech grają, ja obstawiałem, że będzie remis. |
Jak nie idzie to nie idzie... Szlak by to trafił... :/
|
Jeżeli Żurawskiemu nie chce się zapierd**** to niech przynajmniej nie blokuje strzałów innych Wiślaków.......
|
Mniej dośrodkowań, więcej strzałów i wejść w pole karne z piłką. Kur...Przecież z dośrodkowań nie ma kto strzelać, tak jak w rundzie jesiennej.
|
wpuszczając Żurawia sami sobie ściągamy biegających zawodników z boiska. Ja w Maćka przestałem wierzyć chwile temu, ciężko będzie o dobry wynik dziś. Naprawdę potrzeba nam błysku...
|
Bravissimo
|
No przepięknie ich puściliśmy...
|
Cytat:
2:0 - Koniec meczu. |
Qrwa mać :(
Zobaczcie jak Jirsak zapieprzał żeby wrócić |
No i po filipku.
|
3 pkt zostaja na Śląsku...
|
Poszła kontra wszyscy zapier****** na maksa, a Sobol sobie zwalnia i truchcikiem. Pięknie, 0:2.
|
Pojebany mecz :D
Śląsk nic nie gra a wygrywa. |
Po meczu, przegralismy arcywazne spotkanie...wielka szkoda. Zaczynaja sie dla nas mecze prawdy, czyli Lech, Legia, Polonia, Cracovia...bedzie ciekawie do konca sezonu.
Co Melikson teraz zrobil, to ja nie wiem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl