![]() |
Ktoś wie co tam mignęło na TVP Sport na transparencie na łuku .. coś o stolicy ale nie zdążyłem przeczytać?
Protest ciekawy bo ... jak niby wyszli to tylko "hymn" pzpnu było słychać i .. kibiców Legii. |
Kibice poszli teraz wrócili wtf haha
Co do meczu , ale kopanina ja .......e , Legia = Dżida do przodu , Amica cos próbuje grać coś. |
Cytat:
"Jeśli nie pójdziecie po rozum do głowy, tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy." |
Świetnie. Nie ma to jak wydać kasę za wyjazd, stracić czas, wejść i wyjść.
Pogratulować inwencji. |
Ale "prostest" bardzo dziwny...bo jak wychodzimy, to juz nie wracamy... Kogos to obejdzie? Late czy Krecine? Nie robmy sobie jaj.
|
W takich własnie meczach trzeba protestować.
Finał, mecz w TVP, pociski na Tusków, Wybiorcze, leśne dziadki. O to chodzi! Tu chodzi o ramówkę meczu.. jezuniu, jak niektórzy nie trybią.. chodzi o to że pzpn chciał wielki piękny finał (pokazać Polsce fajną wizytówkę) a wyszło wielkie gówno. Pociski, transparenty, wychodzenie ze stadionu, przekupiony komentator.. itd, chcieli piękno finału ,a wyszli na frajerów, mecz jest w TVP sport więc tłumaczyć dalej chyba nie trzeba = zwykłe wiadomosci i czysto sportowe będą o tym mówić / pokazywać w OTWARTEJ TELEWIZJI do której dostęp ma każdy Polak. I dobrze że pojechali na mecz bo inaczej nikt by o tym nie mówił, ich obecność (kibiców) była potrzebna, bez tego nie byłoby pocisków czy transparentów. A tak PZPN dałby darmowe bilety miejscowym i tym podobnymi zamiótł pod dywan. |
|
zamknął by się ten Iwański bo pier..... takie smuty jak by sie wczoraj urodził...
|
Cytat:
Protest miał pokazać, że polscy kibice potrafią się zjednoczyć i jeśli pzpn/rzad/dziennikarze nie zmienią swej polityki, to jest w przyszłości możliwe iż stadiony beda puste na meczach ligowych. |
a dogłębniej mówić w polskiej gospodarce warzywnej będzie ożywienie w postaci wykupywania słoneczników i masowe łuskanie na stdionach :P haha, naturalnie broń Panie Boże od tego....
|
A ja się zgadzam z piratem bo protest wg mnie z dupy. Lepiej jakby obie ekipy się umawiły że nie jadą na finał pucharu i faktycznie był mecz bez kibiców. Wysłać tylko "delegacje" żeby porozwieszali transparenty i tyle. PZPN nie dostałby kasy za bilety, ludzie zaczeliby się interesować czemu nie było kibiców czytając jutrzejsze gazety a tak to wszystko rozejdzie się po kościach.
|
Z nami w lidze tez taka brame zasadził.
|
Injac strzela bramke zycia po raz drugi :D
|
Strzal bardzo ladny ale lepszy bramkarz od Skaby by to wyciagnal
|
Ładna bramka, ale wyższy, lepszy bramkarz myślę, że mógłby to wyciągnać. Skaba nawet na maksa nie poszedł.
|
a z MC też przywalił ładnie więc już 3 w tym sezonie :)
|
Jakby dopingowali 15 minut i wyszli do końca meczu to by było na prawdę coś, a tak nikogo to w ogóle nie zaboli, ale i tak plus za akcje.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Beret! Co? Transfery! :D
|
Legia jest agresywna jak leniwe pierogi w masełku.
Natomiast powoli zaczynam się domyślać tego, co znajduje się w pupie pana komentatora... |
Legia jest BEZNADZIEJNA.
|
Kopanina straszna, Skaba dziurawe rece i smieszny sposob protestowania - tyle po pierwszej polowie z mojej strony ;).
|
Myślicie, że jeżeli Lech zgarnie puchar, to mecz z nami jak i całą ligę popieprzy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyżby Legia była tak pewna miejsca w lidze dającego puchary że ten mecz totalnie odpuszcza ... ?
Dziwne ... |
Ciężki wybór ale bardziej pasowała mi wygrana Legii.
A co do niektórych wypowiedzi dotyczących protestu - to daje przekrój jak by u nas taka akcja wyglądała. Ps. Ładna, bardzo ładna jak na wyjazd kartoniada Legii. |
Cytat:
|
Ma ktoś zdjęcie oprawy?
Mogłoby sięzrobić coś ciekawiej na trybunach, bo narazie wieje nudą na boisku. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl