![]() |
Goooooooooooooooooooooooooooollllllllllll
|
a tak gdzieniegdzie chwalono Vukowicza, jaki to on twardy i maczo. I patrz, ledwo dotknięty, podnieść się biedak nie mógł.
|
ja jebie
10 znaków |
a ja sie pytam - gdzie byla obrona ?
|
Pod tym linkiem zaraz zacznie się transmisja z pomeczowej konferencji prasowej - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-wisla-korona/
|
Wilk powinien dostać szansę w reprezentacji
|
Brawa dla działaczy :] sprzedać całą obronę to teraz mamy ...
|
3 obrońców i Niedzielan i gol.
|
Ech... kiepsko to wygląda... ciężko coś jeszcze strzelić będzie...
|
2 brameczki stracone, a obstawialem tylko 1...dalej nie ma obrony, co zrobic...takich pilkarzy kupiono. Bez tego nie da sie wygrywac.
|
Boguski ty dziadu
|
kiedy Boguski nauczy się grać w piłkę?
|
I jeszcze z tym dziadem przedłużyli umowę. Podobno jest napastnikiem
|
Akurat ten remis boli tak jak porażka..
|
przy tej obronie to szlag mnie trafia. Możemy strzelić 2 bramki ale co z tego jak na dowalą z drugiej strony
|
az chce sie powiedziec: Mały, dogrywaj te piłki górą.
brakowało Riosa |
Chyba 'szlag' :) Szkoda, mogła Wisełka wygrać, boli tym bardziej, że obrona tak źle aż nie grała
|
sorki heh faktycznie
|
Jeden ku.rwa kosmita w bramce wymieniony na drugiego
4 miejsce bedzie na koniec szacunek dla kibiców za doping i tyle gdzie jest obrona, Basałaj gdzie jest obrona?? |
Boguski, co on jeszcze w Wiśle robi? Trenera Maaskanta szanuję, bo w porównaniu z początkiem sezonu nasza gra wygląda o wiele lepiej, ale nie kompletnie rozumiem przeprowadzanych przez niego zmian.
|
Co prawda Jovanic popełnił jakieś błedy ale babola nie puścił. ....A SZKODA tego wyniku. Ale spokojnie trzeba trzymac lidera na conajmniej 5 punktów i zgrywać druzyne. A przede wszystkim obrone.
|
Ciekawe co trener widzi w Boguskim ze go wystawil??
A Malego tylko na 2 minuty. eh panie trenerze... no i ten nasz bramkarz ... --edit-- Jedynym plusem jest to ze graja coraz lepiej - moze w koncu sie rozkreca. |
Cytat:
|
Boguski no comment, powinien grzać ławę.
|
Dla mnie bida z nedza...
Zagralismy duzo ,duzo slabiej niz z Jaga,wiele momentow pzrestanych,brak gry pilka i bez pilki. Ogolnie jak dla mnie slaby mecz Wisly.. |
Cytat:
|
Szkoda kurcze tej drugiej straconej bramy ... Ale widać jakiś progres w grze Wisły . Miejmy nadzieję, że maszynka się rozkręci i zacznie kosić wszystkich równo :-D
|
Pod tym linkiem zaraz zacznie się transmisja z pomeczowej konferencji prasowej - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-wisla-korona/
|
patrząc realnie ten remis jest sukcesem. Liczymy na lepszą dyspozycję i grę. Straty do lidera nie są nie do odrobienia także wszytko co najlepsze przed nami!!!!!!!!!!.Gramy dalej!!!!!!!
|
Mam nadzieje, ze uda sie wywalczyc miejsce w pierwszej 3, bo to jest chyba cel na ten sezon, tzn. europejskie puchary po tej letniej wyprzedazy. Takiej obronie, to nawet Cracovia cos strzeli. Korona wchodzila dzisiaj, jak w maselko i tylko marne umiejetnosci(np. Korzyma) niektorych pilkarzy z druzyny przeciwnej, ratowaly nam skore.
Cele transferowe: 2 skrzydlowych, ofensywny pomocnik, przynajmniej 2 skrajnych obroncow i 1 klasowy stoper...to niezbedne minimum. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl