![]() |
Cytat:
|
Od której rundy jest mecz i rewanż?
Dzięki |
od 1/4 finału
|
Skład niedługo powinien się pojawić. Liczę na zwycięstwo... i fajny doping - pamiętam taki mecz w pucharze z Arką,kiedy to słyszałem w tv (albo necie) mało znane przyśpiewki. Fajnie,że kibice bez względu na wagę meczu dobrze się bawią.
|
Pawełek - Cikos, Cleber, Bunoza, Paljić - Małecki, Wilk, Garguła, Boukhari, Kirm - Rios
|
Cytat:
|
No, nareszcie Rios w pierwszym składzie.
|
Cytat:
|
sorry za OT ale czy jest mecz na sopcascie?(public 1,2 ) ?na soccer-live tylko po zalogowaniu-na mecz nie moge isc a tvp sport nie posiadam ...pozostale www tnie ..pozdrawiam
|
mam pytanie: kupiłem karnet jakś pod koniec września i czy w nim mialem zawarty mecz PP z Widzewem ??
|
|
dzięki brak mi słów, prze chłop ze mnie
|
szkoda że mnie nie będzie na stadionie no ale choroba mnie dorwała i mam zapalenie gardła:(
moja opinia co do składu jest taka że powinien grać Jovanić, i obojętnie kto za teroryste zwanego również kebabem;); plus za to że Rios będzia grał |
Z tego co widzialem na tvp1 w wiadomosciach sportowych bo byl krotki material na zywo ze stadionu to kibicow bedzie baaaardzo mało.
|
Hahah, Boukhari w 1 składie, to jest żenada
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem, że to nie ten temat i przepraszam administrację, ale tego się już czytać nie da. Przyczepiliście się Boukhariego niesamowicie. Prawda jest też taka, że do pewnego momentu meczu z Lechią Kirm był gorszy niż Boukhari. Mało aktywny, nieefketywny. Nawet ta asysta do Małeckiego to poleciała nie tam gdzie chciał. Panowie, choć trochę obiektywizmu.
|
Czy mi sie wydaje czy TVP sport ma 1 kamere ? bo jakos nie widze powtorek chociazby przy spalonych :-)
Podoba mi sie gra Wisly graja spokojnie i pewnie. |
Wygląda na to, że piłkarze Widzewa prenumerują 'Muratora'
|
|
Cytat:
własnie miałem to pisać, zaraz mnie uj strzeli.. |
Bunioza:D:D:D:D
|
Bunioza i Wilk pozytywnie jak narazie.
|
Cytat:
PS. niegłupia gra jak na razie |
Jedna kamera i komentator w stu procentach przygotowany do meczu - oto TVP!
|
No i proszę- krytycy!- w czym gorszy jest Boukhari od reszty zespołu? No słucham?
|
Nie wiem czy Małecki kiedykolwiek nauczy się zagrywać w tempo.
|
znowu Boukhari gra:/ chłopal ma chyba pewne miejsce w skladzie Wisły bez wzgledu na to jaka jest jego forma
|
Akutat podania Boukhariego są najbardzej przemyślane w zespole IMO
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl