![]() |
Cytat:
|
Mecz jak na polską ligę dobry, choć błędów mamy sporo.
Pawełek - na razie bardzo pewny punkt. Alvarez - najlepszy obrońca na boisku. Całkowicie przyćmił Kikuta, grającego na tej samej pozycji w Lechu. Bardzo aktywny w ofensywie. Głowacki - gra dobrze, ma dużo odbiorów, ale jest też momentami dziwnie rozkojarzony. Martwią ogromne kłopoty Marcelo z utrzymaniem równowagi, zwrotnością i samym Lewandowskim. "Lewy" wypada na razie lepiej w grze 1 na 1. Piotr Brożek - zostawia za dużo miejsca Peszce. Ćwielong - słabo. Nieskuteczny pod bramką, mało odbiorów, nie wygrywa pojedynków 1 na 1. Jirsak - słabiutko. Nie daje odpowiedniej jakości w środku pola. Źle rozgrywa, nie ma od niego prostopadłych podań, crossów... Bardzoźle się ustawia, nie nadąża za tempem gry. Diaz - przydaje się w defensywie, mocno pracuje w destrukcji. Kirm - nie gra z sercem, boi się wkładać nogę. Determinację ma tylko dla gry w narodowych barwach. Mało pożytku jest z jego akcji oskrzydlających. Paweł Brożek - za mało pokazuje się do podań, za długo czeka na pilkę. Za rzadko jest pod grą. Małecki - bardzo dziś denerwuje jego ogromna nieskuteczność. Miał dwie 100%- towe okazje, ktorych nie miał prawa aż tak koszmarnie zmarnować. |
Skorza mecz z trybuny oglada!
|
Skorża dostał czerwoną kartkę.
|
No niestety, ale Skorża drugą połowę oglądnie z trybun.
|
Skorża druga połowa z trybun...
|
tak myślałem, że komentator jest za Amicą a pan sędzia niech się nie bawi w Siejewicza Wrocław czeka
Skorża na trybunach.... |
Zastanawia mnie ile Amica dała sędzią lodówek ?
|
Wszystko za Lechem, i komentarz w TVP, i kontrowersyjne sytuacje i wypier***enie Skorży....
|
Komentator: Przykry powrót(Skorży) do Wronek, do klubu... yyyy na stadion. :-D
Buahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahha!!! !!!!!!!! |
Nie wiem co Wy macie z tym sędzią. Bywali i są gorsi w Polskiej piłce.
|
Cytat:
|
Poznańska hołota. W mordach mocni a na trybunach marniutko, zupełnie jak ich bracia z Getto Arena.
|
Cytat:
|
Lewandowski ty symulancie i co jeszcze ku***
fuck |
'PZPN, PZPN, damy więcej, PZPN!'
Obudziły się słowiki. |
Ja .......e...
|
Diaz = Przegrana tego meczu
|
karny jak dla mnie powinien być odgwizdany
ale pod warunkiem, że nie było wcześniej tam spalonego. Nie oglądałem w przerwie studia, pokazywali tą sytuację? Był spalony czy nie? |
Macie ****a wasze 3pkt!
|
No cóż, czy my tylko potrafimy wygrywać z Ruchem Chorzów, Lechią, czy Sląskiem. Nie możemy pokonac druzyny z tej 3 niby potentatów. Wazne mecze zawsze nam nie idą.
|
No to ci co mówili przed meczem że "Wisła łatwiutko rozjedzie Kochenkorza 3:1" będą teraz się wyżalać i wyładowywać na Brożku... bo na Pawełka nie będzie można...
|
Nonszalancja, śmieszne wyprowadzenie piłki z obrony i mamy za swoje. Brożek zatracił instynkt strzelecki i w 100% sytuacjach próbuje podawać. Ciekawe czy pokażemy charakter....??!!
|
Cytat:
|
Niech się odezwią ci, co pisali, że Lewandowski jest dzisiaj słaby. Specjaliści od futbolu. Lewandowski jest najlepszy na boisku.
Remis biorę ciemną. |
M. Skorża - dziękujemy za kolejny rewelacyjny wynik z Lechem...
|
Cytat:
yy kontuzja Mario.... |
pysio-wypier***** (za przeproszeniem)
|
płaczki poczekajcie jeszcze 25 min
|
Skutecznośc, skuteczność i jeszcze raz skuteczność. Brożek ostatnio w Franka się zabawił i lobuje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl