Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [30. kolejka] WISŁA Kraków - ŚLĄSK Wrocław, sobota 30.05.2009 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5833)

namiotnik 30.05.2009 09:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MacieqLeo (Post 737571)
Czy spiker będzie podczas meczu powiadamiał o bramkach na innych boiskach?

Z tego co wiem to nigdy nie powiadamiał, ale z nim bywa różnie.

Meczu się nie obawiam bo wiem że panowie co w pełnej mobilizacji i koncentracji, jeśli Śląsk nie strzeli gola to mamy mistrza. Bardziej obawiam się takiego dopingu jakto było na meczu z Legią, część dopingowała, część gwizdała, a jeszcze kolejna część śpiewała na temat Legi. Jeśli ktoś zobaczy, że ktoś nie dopinguje to kopa w du.. Jeszcze tylko 7 godzin:D

ciacho 30.05.2009 09:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 737496)
Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.

:lol::lol:To jest telebim?? Chyba jakiś w skali mikro. Ja mam taki telewizor w domu:lol::lol:

Zienczuk8 30.05.2009 09:30

Cytat:

mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy.

radekogi 30.05.2009 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 737588)
:lol::lol:To jest telebim?? Chyba jakiś w skali mikro. Ja mam taki telewizor w domu:lol::lol:

Dlatego taniej by wyszło jakby pożyczyli telewizor z Media Markt 52 calowy na 2 dni. z "telebimem" pewnie jak zwykle będą jaja i uruchomią go w 85minucie meczu.
A co do spikera to raczej napewno nie będzie podawał wyników, bo celowo się tego nie robi. Zresztą często piłkarze mówią że wolą nie znać wyników. Co by było gdyby nasi poznali wyniki z Legii i Lecha w momencie kiedy remisowaliśmy z Lechią? Mogłoby być różnie bo już wtedy remis nam dawał liderowanie.

MacieqLeo 30.05.2009 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zienczuk8 (Post 737590)
mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy.

chodziło mi raczej o wynik meczu Lechii

mic 30.05.2009 11:16

Jak nie poda, to co za problem wejsc przez chociazby WAP na livescore.com i zobaczyc wynik ? :) Pare groszy

sayek89 30.05.2009 11:19

Ah panowie już bardzo mi się udziela ta atmosfera. Jeszcze nie dawno świętowaliśmy tytuł za sezon 2007/2008, a tu oby w co wszyscy wierzymy zbliża się kolejny. Według mnie to będzie jeden z najbardziej nam smakujących tytułów w historii ;) Więc dziś godzina 17:00 i doping na maxa ;)

Van Kotix 30.05.2009 11:22

Mam nadzieje ze nasi chlopcy wyjda skoncentrowani i beda grac swoje :D

zidanemarcin 30.05.2009 11:28

Cytat:

Czasem powiadamia ale w przerwie ile jest na innych boiskach lub w zakonczonych meczach

urit1906 30.05.2009 11:29

za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania"
Wszyscy dmuchaja na zimne :) pelna mobilizacja i po mistrza!!!!

urit1906 30.05.2009 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zidanemarcin (Post 737689)
Czasem powiadamia ale w przerwie ile jest na innych boiskach lub w zakonczonych meczach

Mysle ze jego obowiazkiem jest dzis podac wyniki w przerwie i koncowe. W szczegolnosci ze mecze rozgrywane sa o jednakowej godzinie

Wrona 30.05.2009 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez urit1906 (Post 737693)
za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania"
Wszyscy dmuchaja na zimne :) pelna mobilizacja i po mistrza!!!!

Czyli szampany stoją na podłodze obok lodówki? :-/

Co do podawania wyników: w epoce komórek, zwłaszcza z wbudowanym radiem, to chyba nie problem sprawdzić?

hunter TSW 30.05.2009 12:39

Myśle, że damy rade dziś. Ogromne ciśnienie jest. Oby Lechia sobie też poradziła i bedzie lux :)

jarecki_tsw 30.05.2009 13:01

Szukam kogos kto moglby przywiesc 4 chlopakow z Lechii autem z Gliwic do Krakowa . Moze znacie kogos kto chcialby zarobic. Jak cos to szyba odpowiedz na priv.

wislacki mati 30.05.2009 13:17

Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!

White_Star77 30.05.2009 13:22

JAZDA JAZDA JAZDA !!!!!!!!!!!!!! BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!! 2-0 dla nas bramki; Paweł i Marcelo

sayek89 30.05.2009 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki mati (Post 737795)
Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!

Śląsk może jako drużyna to nie, ale Tarasiewicz nie wieże że nie ma myśli o zrewanżowaniu się. Sytuacja bardzo podobna. Ale podkreślałem to już wiele razy, nasi kopacze wiedzą o co grają.

uzytkownik_forum 30.05.2009 13:55

Czasem glupota innych mnie przeraza. Wiem, ze bedziemi mieli Majstra, i ze Slaska z Nami nie wygra, ale sformulowanie, ze Slask nie gra o nic, jest bzdura do kwadratu. A to, ze Nam odpusci, to juz jest debilizm. Puscic mecz moga Nam kibice Slazka, a nie pilkarzyki. Przeciez to ich praca, i maja w dupie za przeproszeniem, czy mistzrem bedzie Wisla, czy Lech. Oni nie maja szacunku do barw zgodowych, bo to nie ich zgoda, i rownie dobrze na boisku moga bardziej nie lubiec Wisly niz Lecha i chciec sie odgryzc - to po 1. Po drugie, to jesli nie wiecie, to w nowym sezonie wjezdza do Wroclawia pieniadz z pewnym Panem.. Jak wiadomo, w takich momentach czesto nastepuje delikatna zmiana kadry i zakupy, wiec dzis pilkarzyki Slaska maja szanse, by sei zaprezentowac, ze sa warci gry w nowym Slasku, i ze nie trzeba akurat ich pozycji zmieniac. tak ciezko to pojac ? Oni sa w pracy, i z tej pracy ich rozliczaja, i daje glowe, ze beda bardziej szczesliwsi, gdy ten mecz wygraja pokazujac, ze maja jaj i bija prawie mistrza na wyjezdzie, niz to, ze Wisla bedzie Mistrzem, bo co ich to ma interesowac ? Nie wiem, czemu az tak ciezko niektorym to zrozumiec.

devios 30.05.2009 14:10

Zaczyna być nerwowo. Wszyscy na rynek! W końcu zbliża się feta MISTRZÓW!

FraMat 30.05.2009 14:16

ale wam zazdroszczę, że będziecie na meczu - ja na wygnaniu w Finlandii - cała nadzieja w sopie.

Musi być zwycięstwo, żeby nikt nie miał wątpliwości, nikt sie nie napinał.
Trzymam kciuki

kpn 30.05.2009 15:12

Pawełek
Singlar
Marcelo
Głowacki
Brożek Piotr
Łobodziński
Diaz
Sobolewski
Zieńczuk
Małecki
Brożek Paweł

Łobo wrocil do 1 składu

Grzadq 30.05.2009 15:18

Jak dla mnie zaskakujące jest to, że Diaz znowu gra w środku ... Jirsak jak najszybciej i będzie dobrze :)

wolek1986 30.05.2009 15:23

Ale Skorża zachowawczo :/ Jirsak to jest gość, który na pewno dobrze zaprezentowałby się na środku tuż za Brożkiem :/ Szkoda Może w 2giej połowie

M.C (nowy kleparz) 30.05.2009 15:23

Będzie ciężko,ale wierze,że wieczór będzie do nas należeć!!JAZDA JAZDA JAZDA!!

crate digger 30.05.2009 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolek1986 (Post 737832)
Ale Skorża zachowawczo :/ Jirsak to jest gość, który na pewno dobrze zaprezentowałby się na środku tuż za Brożkiem :/ Szkoda Może w 2giej połowie

jakoś się nie dziwię :D ten mecz trzeba wygrać i to przekonująco

saklak1906 30.05.2009 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 737821)
ale wam zazdroszczę, że będziecie na meczu - ja na wygnaniu w Finlandii - cała nadzieja w sopie.

Musi być zwycięstwo, żeby nikt nie miał wątpliwości, nikt sie nie napinał.
Trzymam kciuki

Co Cie wygonilo do Finlandii tego zimnego kraju? ja tez niestety na obczyznie w Anglii a na moim karnecie sasiad pojechal na mecz bo ja nie moglem.
Skreca mnie jak cholera ze nie moglem pojechac ale bedzie dobrze

Wlasnie mowili w Radiu Biala Gwiazda ze na trybunie D bedzie Jakub Blaszczykowski ale ja wam zazdroszcze

royalmichael 30.05.2009 15:33

Kuba Błaszczykowski będzie na D :)

Evenstar 30.05.2009 15:36

Fajnie, że jest Łobo, szkoda, że nie ma Jirsaka od pierwszych minut. Tyle ode mnie :) Do boju!

ciacho 30.05.2009 15:57

Cieszcie się z Łobo, cieszcie. Za chwilę będą wyzwiska jak zacznie grać padakę, a że tak będzie to jestem tego pewien.

lysy z blokowiska 30.05.2009 15:59

co tam pisalo na oprawie? No i mamy oprawę, efektowna kartoniada, a na dole napis: "Plaudite, cives", czyli rzymskie zawołanie: "Klaszczcie, obywatele".

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl