![]() |
Dziwny mecz :D niby na stojąco, a tu 4:0 i jeszcze 2 100% Łobodzińskiego i jedna Brożka.
Może ta pierwsza połowa tak miała wyglądać żeby uśpić ŁKS? |
Cytat:
|
Gra Naszych nie zbyt piekna, ale zwyciezców sie nie sadzi!! !! Wygralismy, 3 pkt zdobylismy i liderem nadal jestesmy !! !!
Broziu 2 bramki, i został samodzielnym liderem strzelców, chociaż wg komentatorów C+, taka walka o Króla Strzleców jest nie fair bo Chinyama jest kontuzjowany. Juz nie pamietaja, jak Broziu mial kontuzje a napastnik Legii strzelał. |
Cytat:
|
gdyby ktoś z was był trenerem Wisły Kraków to byście wszystkich wyrzucili (pewnie w Młodej Ekstraklasie też są słabi piłkarze ). boże .. zero pozytywnej myśli.. ważne, że 3 pkt i Leszek i Legia wąchają nam tyłek w tabeli.. WISŁA MISTRZEM BĘDZIE !
|
Zamiast podziękować chłopakowi za dwie asysty, to będą najeżdżać.
|
Od pomocnika oczekuje się asyst - Prawda, ale jak ma dwie sety, to powinien je wykorzystać.
Wyobraż sobie mecz ostatni ze Slaskiem. 89 minuta i 0:0, nie strzela, nie mamy mistrza. Klasowy pomocnik, strzela i asystuje. Łbodzinski jest średnim pomocnikiem na ligę, na puchary - niestety nie |
Cytat:
|
Łobodzinski dwie asysty!
odwalcie sie od niego... wy zawsze znajdziecie ofiare po meczu jak nie Cwielong to Pawelek...i tak wkoło mial jedna setke no i co ze nie strzelil? stalo sie cos? Brozek jeszcze lepsza mial setke sam na sam i nie strzelil... i nie ma pod jego adresem jakis zalow... pare postow wczesniej ktos napisal...ze Brozek wraca do starej formy... moze byl nie widoczny w pierwszej polowie ale w drugiej strzelil i to sie liczy! jest dobrze! |
Tak niby od niechcenia, tak niby byle jak, a wynik mamy taki piękny :) Szkoda tylko, że Łobo nie ukąsił i Brozio Hat-tricka nie upolował :) No ale... LIDERA MAMY...! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyciąganie wniosków z każdego meczu to elementarz każdej klasowej drużyny. |
bedzie liga+ teraz na sopie ? czyli ciąg dalszy
nikt tu nie ma na mysli tego ze Lobo ofiara itd, poprostu ja sie zastanawiam jak mozna niewykorzystywac takich sytuacji, ja nie wiem czy on to specjalnie robi, poprostu az dziw bierze no!! a za asysty chwała ! |
Zamykać temat bo znowu przyszły forumowe hieny.
Brawo Wisła. |
Cytat:
|
Łobodziński to masakra.... Z d... strzeliłbym tą bramkę... wynik super i to chodzi nie?? JJJBG!!!
|
noo...:D -ulga-
|
Łobo - 2 piękne asysty i 2 niebywałe spartolenia pod bramką. Dziwny chłopak.
I to wszystko w kwadrans. Chyba jego najbardziej konkretny mecz od wygranych 2-1 derbów, w których zaliczył 2 asysty. |
Na Łobo psioczycie tak z przyzwyczajnia? Czy może chcecie być fajni? Chłopak wszedł na boisko z ławki, zaliczył 2 asysty a jedziecie po nim jakby samobója i czerwień zaliczył.
|
Moze ktos napisac co Małecki powiedział schodząc do szatni ??
|
Ten wynik to tylko złudzenie słabej postawy Wisły w tym meczu. Pierwsza połowa to wstyd i beznadzieja, a druga wcale nie lepsza. Ze Śląskiem taka gra nie przejdzie.
|
Zwycięstwo takie trochę jak za czasów Kasperczaka gdzie też niby nic nie graliśmy a ładowaliśmy po kilka bramek na luzie.
|
Cytat:
Na co czekasz... zapisz się, przebij się do I składu i strzelaj bramki z palcem w dup... :rotfl: |
Wygranych się nie sądzi, więc powiem krótko - BRAWO WISŁA!!!
|
Cytat:
|
No k***a, ja nie wiem co Wy macie do Łobodzińskiego, wszedł jako rezerwowy, zaliczył dwie asysty,a były to (przynajmniej ta pierwsza), wysokiej klasy, to, że nie strzelił - trudno, co miał Paweł, w pierwszej połowie jedno sam na sam i w drugiej to samo, więc proponuje się odpier****ć od Łobo, On jeszcze pokaże, że umie w piłke grać... z resztą jak wam się nie podoba Jego gra, to taka mała rada życiowa ode mnie, weź wyjdz jeden z drugim na boisko i pokażcie na co was stać... krytykować każdy umie...
|
Cytat:
|
Cytat:
:) Lubie takie mecze, szczególnie gdzie 3 punkty są na wagę złota.25 minut stresu , kolejne 30 lekkiego i ostatnie pół godziny pełny piknik. jeszcze 2 kroki;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl