![]() |
No wiesz każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje.
Obiektywnie jednak mogę stwierdzić, że PS3 jest bardziej przyszłościową konsolą. Ale powtarzam po raz wtóry, kupiłem Xbox'a - nie żałuje. Jest to każdego indywidualna decyzja. |
Przyszłościowość xboxa i PS3 skończy sięw roku 2012-13. I będzie podobnie jak z przesiadkąz PSone na PS2 Napęd zostanie ten sam, zwiększy siętylko moc obliczeniowai poprawi grafika. Ale PS3 rzeczywiście może mieć wsparcie o wiele dłużej - tak jak PS2. Xbox "umarł" w zasadzi zaraz po pojawieniu się360-tki. Dobra, dość gadania, trzeba iść odpalić MW2!
|
Po 1 stawski Xbox też nie rysuje płyt jak się grę na dysku zainstaluje
Po 2 DMC, Xbox głośno chodzi ? chyba że nie instalujesz gier i słyszysz napęd albo trzymasz go w szczelinie 10 cm i wiatraki już od temperatury wariują PS3 to konsola na za dwa lata jak ktoś to już powiedział przyszłościowa I teraz koniec biadolenia :P Stawski który lvl ? |
Dymek ma racje jezeli instalujesz gre na dysku to Xbox nie rysuje plyty noi chodzi cichutko...Dymek tez cisniesz na MW2 ? Jak cos to moj nick jest taki sam jaki mam na forum to ja tez pocisne z checia :)
|
@dymek - 57 :)
Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało. |
Cytat:
|
ehhhh w końcu udało dobrnąć mi się do prestiżu w cod :) grał ktoś może w ninja gaiden sigma 2? potrzebuje zapytać o parę rzeczy.
|
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie :) Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2 :D
|
Cytat:
59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce :) Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił :D Jeszcze 5 prestiżów i będę mógł się dłużej nacieszyć moim ulubionym kałachem :P Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER |
Cytat:
360H :D jesteś HARDCOREM ja mam ledwo 8 h i 12 poziom ale atomówka miażdży bum i po grze :) teraz jestem w pl to w ogóle nie ma mnie na Xlive |
Stawski :D sorki ,ale odmówiłem z przyzwyczajenia :D jak skończyłem grać dopiero wtedy sprawdziłem jeszcze raz od kogo.ale było już za późno- nie mogłem Cie już dodać.możesz podać mi swój nick, albo wysłać mi zaproszenie jeszcze raz? sorki ponownie :)
ok. polecam Ci ustawienie : zrzut (często dają śmigłowiec, a przy bezkompromisowym na pro już po 3 zabiciach może Ci wpaść), nalot harriera ,oraz najważniejsze i moje ulubione strzelec śmigłowca :D |
heja, zaproszęjeszcze raz wieczorem/w nocy. Bez skojażeń :P
dymek - 360 godzin???? OMFG!!!! To ja mam dwa dni+ 8 godzin... mój największy killstreak to 18 w tym oczywiście harrier mi nastukał aż miło :) Ostatnio w ogóle przestawiłem się na inne killstreaki - predator - harrier - ac130. Ale jeszcze mi się samolotu przywołać nie udało. To powiedz który jesteś w rankingu na PC? Bo na PS3 to ja walczę ostro o wejście do drugigo miliona :D edit Kamikaze - weź włącz PSN bo już tydzień czekam na odpowiedź na zaproszenie :) |
OK!
Muszę się pochwalić swoim wczorajszym osiągnięciem w MW2 (choć dymek to się pewnie będzie śmiał ) Po raz pierwszy udało mi sięnie zginąć przez cały Team Death Match i do tego miałem statystykę 18 - 2 - 0. W sumie zebrałem bonusów na 12500 punktów. Ostatnie 30 sekund to już się tylko modliłem żeby mnie teraz nikt nie sfragował :) aha, mam dwa dni i 5 godzin czyli 53 godziny i 59 level. |
Nono ladnie panowie cisniecie na MW2 :) chociaz ja tam zadowolony jestem z moich osiagniec :)
62 lvl, killstreak to 21 na Sub Base ze snajperki :D a laczny czas to 2 dni 6h 22 min :) nie wiem jak Wy ale ja sie staram o jak najwieszky accuracy :) narazie mam 21.76 % :) |
poleci mi ktoś jakieś ciekawe TPP na x360? oczywiście poza GoW'em 1 i 2, GTA4 i RE5
|
wow! ja mam 14,55% ale ze snajperkąchodzętylko na Estate, Derail i Afganie. Poza tym biegam teraz z ACR. kill/death ratio mam 0.96, i 0.7 zwycięstwa/porażki.
Strasznie bym chciał spuścić atomówkę... A widzieliście Panowie 9i może jakieś Panie) zapowiedź Bad Company 2? Jedynka mi nie podeszła, ale multi nie próbowałem. Ale dwójka wygląda kozacko, nie wiem czy nie zainwestuję. |
Cytat:
|
Battlefield : Bad Company 2 (beta) - w sensie że polecam,nie że TPP;)
|
Stawski:
No widzisz ale ja ze snajperka biegam na kazdej mapie oprocz Quarry Rust no ale tez zalezy od dnia :P wiecej dni mam jednak tych ze snajperka :) mi sie tez jeszcze atomowki nie udalo spuscic...Jakiej snajpy uzywasz?? i jakiego scope uzywasz?? |
Cytat:
|
@ ivory - ja tam cały czas z Barett gonię. Odblokowane mam wszystkie, ale tę broń chcę wymasterować.
Dodatki do GTA mnie nie kręcą. Miałem 4 przez miesiąc, zrobiłem 7% i więcej mi sięnie chciało. Po prostu jakoś to do mnie nie trafia. Za to stargałem przez noc Uncharted 2 i bardzo mi siępodoba. Jednak sobie kupię. Co prawda nie ma jakichśrewolucji w gameplayu, grafika piękna (przynakmniej to co na demo) ale przede wszystkim świetnie prowadzona fabuła. Nie przeszkadza mi żę to korytarzyk - muszę iść tędy i już. Gram na normalu i stopień trudności podobny do jedynki. Jeśli ktoś przeszedł, to proszę o opinie, choć jak pisałem jestem raczej zdecydowany na zakup. |
Stawski - bardzo dobry wybor :D ja tak samo caly czas z 50 cal biegam :) i uzywaj sobie thermal scope, na poczatku bylem temu przeciwny ale jak zagralem z nim na Estate albo Afganie to zmienilem zdanie szybciutko :) To samo zdanie mam na temat GTA IV...przeszedlem 60 % odblokowalem ostatnie miasto i juz mi sie nie chce robic zadnych misji tlyko sobie jezdze po miescie itp. tez gralem w demo u kuzyna na PS3 i musze powiedziec ze zaluje ze nie ma Uncharted 2 na Xboxa...;/ ja na Twoim miejscu bym kupil :)
|
A to chyba ten sam klimat co GTA prawda??
|
|
oplaca sie kupic PS2 Slim(przerobiony) z dwoma padami(jeden nie orginalny) stam bdb, nie wcina sie nie zarysowany. do tego 8 gier: NFS Pro Street, Gran Turismo 4, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 / Infinite World, Devil May Cry 3, Socom 3, Def Jam Fight for NY, Naruto Ultimate Ninja. za 320zl??
|
gdzie można kupić(taniej niż w sklepie) albo wymienić gry na PS3? Wiem, że na Dietla jest sklep gdzie można kupić używane gry ale innych nie znam.
|
Przerabiaja juz Liteony Xtreme'm 1,61 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Bez banana na xlive. Za niedługo też do reszty napędów. (a nóż już jest ?! mogę się mylić bo nie siedzę w temacie, nie mam na razie klocka to mnie to nie interesuje). |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl