![]() |
wiedziałęm ze się zemści 0-1111111 fcuk
|
GOl ale zal
|
Ja .......ę ...
|
No i jesteśmy w dupie...
|
ale ku....rwa jajca...Pawełek do wy....du pcenia.
edit. uffffffff kamień z serca. wiara umiera ostatnia,wierzymy. |
Qqqrrr***aaaaaaaaa!!
|
****qaaa Odpowiedzialnosc Wyciagac!!!! Niech Sie Tlumacza!!!
|
Co to jest? Powtórka z Chorzowa? Nieeeeeee.....
|
a śmialiśmy się z gry Lecha w drugiej połowie wczoraj. Halo, co gra dziś Wisła? Albo lepiej: gdzie jest dzis Wisła?
e: brawo Boguski |
No niestety.. Mistrzem to my nie będziemy.. Choć chciałbym się mylić.
|
Szmaty bez ambicji :) U.......ić s****ym synom pensje, bo tego już za wiele
|
aha za zawsze nad wami...;D
kuuur*a;( i tak wygramy;PP i co??? po jeden!!!!!!!!! |
Taaaa, nie mamy już z kim bramki tracić, tylko z Polonią Bytom, żal.
Niestety, brak transferów wychodzi. |
Teraz Polonia będzie gryzła trawę, żeby utrzymać wynik.
|
To samo co z Ruchem - przewaga, lepsza gra i pysk. Jeśli tego nie odrobią trzeba się zastanowić nad trenerem.
|
To są jaja jakieś dwóch rezerwowych Radzewicz i sprinter Zieliński pakują nam bramkę .
|
Eh tak jak pisałem niestety ;/ Dawaj tego Beto ****a
|
stawiałem na 1:1 i tak tez bedzie. Ale dno...
|
a ja tu liczyłam na grad bramek na rozpoczęcie rundy
wszystko przez to,ze siędze na nartach i nie mogę oglądać...czy ta gra naprawdę aż tak beznadziejnie wygląda? odrobią,muszą odrobić! no wiedziałam,kiedy napisać ;) |
Ciezko cos skomentowac meczu bo nie ogladam,ale cisnienie skoczylo maksymalnie aby w pierwszym meczu meczyc sie z Super Polonia Bytom? z czym do ludzi?masakra
|
Cytat:
Co do meczu... Jeszcze jest troche czasu, trzeba wierzyć. Jazda Jazda Jazda... |
Powinien trener zagrac teraz na 3 obroncow,sciagnac Singlara i Beto za niego,Boguski,za napastnikami,ofensywnie!!do boju
|
Skorża chyba jaj nie ma, wzmacniaj atak trenerze, remis to strata dwóch punktów.
|
Ja bym się zastanowił nad zmianą trenera. Z takimi leszkami remis znowu.
|
Skorża nigdy tak nie zrobi boi się... a szkoda
|
Cytat:
Myślenie nie boli... |
5 minut dla Beto - BRAWO !!!, i taka jest nasza polityka, jak koleś ma się pokazac grająć 5 minut.
SKorża = Janas - 0 zmian, czekanie na końcowy gwizdek, gramy słabo, rób zmiany. |
Cytat:
|
jak by mało śniegu i lodu wokół Diaz z kolanem obłożonym lodem i Beto na zastępstwo .
|
****A MAC!!!! samym zaangazowqaniem mogli by wygrac ten mecz a oni nawet po wyrownaniu nie atakowlai szkoda mamy 2 pounkty do Legii
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl