![]() |
Cytat:
|
A ja dzisiaj musiałem odwiedzić Carrefour i oczywiście rozpoczął się "Christmas", dobrze że kolęd nie puszczają(jeszcze) i mikołaje-potworki nie chodzą bo bym pewnie któremuś w ryło dał....
|
Ja byłem w M1 i niestety nie poczułem Magii Świąt ;(
|
W Galerii Krakowskiej zima niemal w pełni, jeszcze niech jakąś jebitną choinkę walną naprzeciw empiku i zrobią zimę...
|
Cytat:
no mam ,gorzka żołądkowa miętowa albo nawet dwie ;] Cytat:
|
o to macie przejeb**e ceny. Ja płaciłem 280 razem z os towarzsząca i było zajebiś**e :D:D
|
marko nie chwal się. :D
to sołtys zabawisz się ostro. :D edit: właśnie złapałem komara.. skąd te uje w listopadzie?! |
a ja mam bal maturalny za 4 lata :D
|
Cytat:
|
a
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to ładne tam są u Was kwoty.
wiem, że jestem ze wsi :P ale za swoją studniówkę w 2006 płaciłem 160zł od pary, a rok później na studniówce kobiety mojej płaciłem 200zł od pary. + alkohol, no bo jak studniówka bez choćby jednej flaszki?:shock: :foch: fakt, że było to w szkole na jakiejś sali, ale tam odbywa się to co roku. bardzo duża aula, z balkonem, na którym siedzą nauczyciele. no i oczywiście także i u mnie był kategoryczny zakaz wnoszenia alkoholu, ale.... no właśnie, ale co z tego :P niby niektórzy coś tam pilnowali, ale nauczyciele niektórzy byli bardziej porobieni od uczniów, więc to też trochę wyjaśnia. |
Cytat:
|
Cytat:
aaa tak pozatym Bolec ty czasem nie za młody na studiówki ?? :D:D:D |
Cytat:
a bolec faktycznie, za mlody lepiej niech odda ten alkohol starszym, no nie szymek?:D ano soltys komentowalem juz, jak sie ni umi(:))) jej pic to zla jest |
żeby jeszcze ta żubrówka dobra była :foch:
|
Cytat:
|
piniąsów brak, ledwie na meczyk się znajdą.. ;)
|
Cytat:
:D |
Ja też Ci mogę pożyczyć :D Oprocentowanie 100% ;)
|
a mi się śniło ze wygrałem w totka 20 Mln :) i 20 tys dałem SKWK :) pomyślcie ile to alkoholu by było:)
|
Gucio25 ;
Jestem na kupnie kół do Frontery jakbyś "gdzieś znalazł" to... dałbym Ci zarobić na garnitur i większą flachę...hehe... |
Panowie (i panie:D) jakiś dobry film lecący w kinie potrzebuje. Oglądał ktos Piłe V bądź High School Musical 3?? Warta obejrzenia?
|
Idź na nowego Bonda, zajebisty jest. :)
|
Arkas w środe jade na High Scholl :) Pila V coraz nudniejsze to:) zalezy na jaką okazję ten film?
|
Cytat:
|
|
Cytat:
bez napinki :) idz na Babilon:D |
Gimnazjalista.... nie skakać do Gutka... ;P
33 sceny z życia, jak ktoś lubi ambitne kino :] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl