![]() |
Cytat:
|
No tak, ale czy musze miec specjalnego cracka pod wersje 8.0.2?
I czy instalowac mam na czysta, czy juz na scrackowana gre? |
Cytat:
|
mhm, posiadasz takowego i zechciałbyś sie nim podzieić? :D
Zaczalem czytać topic, bo w FMa gram od dawien dawna, olewajac wszelkie uaktualnienia, ale cos mnie tknelo i postanowilem sie uaktualnic na najnowsza ;) |
Cytat:
|
dzieki ;)
biore sie do "zabawy" z ladowaniem patchy itd ;) |
wymienie sie z max payna max payna 2(oryginaly) na football manegera najlepiej fify choc championshi tez moge zobaczyc. rok 08 lub 07. chetni pisac na priva lub gg 3091483
|
znowu sie nie ucze na poprawke, tylko LM Wisłą zdobywam ;/
|
FM to kozacka gra tylko trzeba wiedziec ocb
|
Cytat:
|
Ile lig grywalnych wrzucacie "na początek" ?
|
Może przez sieć zagramy?
|
Z ciekawości pytam..
Jest tu ktoś kto w Eastside Hockey Manager 2007 gra? |
To i ja się może pochwalę:D
Gram Borussią Dortmund... Teraz jestem w połowie 3 sezonu ... W tym sezonie z wszystkimi rywalami do mistrzostwa wygrałem bardzo pewnie: BVB - Leverkusen 4-1, BVB - VFB Stuttgart 4-0, Schalke - BVB 0-6, BVB - Bayern 5-0... Pierwszy sezon... Pod koniec rozgrywek złapała mój klub zadyszka... Na pięć meczy 3 remisy... To zdecydowało że nie udało się wygrać ligi... I drugi sezon. Pozdro! |
Cytat:
|
zapisał sie ktos z Was do Football manager live? 1 pazdziernika startuje ;)
|
1.) moze mi ktos polecic dobry path ktory eliminuje te gowniane bugi (wiecie ocb niezliczona ilosc moich sytuacji a tu przegrana lub 2:0 2 min do konca i 2:3 w dupe)
2.) kiedy premiera 09 ?? ;) |
Cytat:
|
Premiera 14 listopada. Mialem zaczynać 2008 ale poczekam :) przez ten czas pogram w nowego Wiedzmina (premiera w piatek, tak offtopowo)
|
Cytat:
|
Mała próbka 3D
http://www.youtube.com/watch?v=QcMXg...www.cmrev.com/ |
a ja sie pytam teraz tych z sukcesami : czy czesto w oknie taktyki bawicie sie opcjami (nastawienie linia obrony itp) czy moze zostawiacie to skonfigurowane tylko raz i przykladacie wage do ustawien zawodnikow ??
|
moje pierwsze zajebiscie wazne osiagniecie w tym sezonie !! nie liczac 4 sezonow w 1 lidze i za kazdym razem 4 miejsce
http://img366.imageshack.us/img366/3...ytuuxh0.th.jpghttp://img366.imageshack.us/images/thpix.gif |
Cytat:
Ustawienia drużynowe to nic innego jak styl gry Twojego zespołu. Wyobrażasz sobie jak mają grać Twoi zawodnicy, i w miarę ich umiejętności kreujesz styl gry :-) |
dzieki ale dokladniej mi o to chodzi czy jak np. co drugi mecz daje linia obrony cofnieta a za pare meczow wysunieta czy to im nie "miesza" w glowach i czy sie nie gubia ??
PS: w tym momencie pierwszy od 31 lat SUper Puchar zdobylem :D i znowu mi musieli rozkminic taktyke ktora gralem troszke ponad sezon :/ michu masz jakas propozycje na takse |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli danemu przeciwnikowi chcesz przykleić plaster w postaci swojego zawodnika, robisz w meczowym ekranie taktycznym. Jak nie rozumiesz to napisz, wrzucę screena :-) |
no spoko teraz rozumiem a cale zycie myslalem ze 1v1 poporstu podczas meczu zapanuje burdel jak tak ustawie aha a co michu myslisz o tym zeby obroncy wykonywali dosrodkowania??
|
Cytat:
|
skasowac ffffff
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl