![]() |
http://img367.imageshack.us/img367/7...lawasza2dv.png
Zna ktoś nazwę tej czcionki? |
Czy jutro Wisła też ma trening o 10 na bocznym boisku?
|
Działa wam gg??
|
tak jak najbardziej działa...
|
Cytat:
Włączyłem kompa posiedziałem chwile wyłączyłem. Za chwile znowu to samo i Gadu już nie działa.Teraz jade na tlenie bo AQQ też nawala. coś takiego Cytat:
|
a mi i AQQ i gg śmiga bezproblemowo
|
Cytat:
kiedyś też miałem podobne problemy z gg najlepsza rada bedzie zainstalowanie wersji 7.7 ona działa bez zarzutu |
Cytat:
|
|
|
A używasz innego programu??
|
Cytat:
|
sorry, że się powtarzam;/ ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi... Czy jutro Wisła też trenuje o 10 na bocznym??
|
walkeros to ściąg sobie Tlena lub AQQ.Ja mam Tlena bo AQQ też mi coś nie śmiga.
|
Co potrzeba aby z rodziną na Słowację pojechać, jakieś paszporty, dokumenty??
|
wie ktoś może o której dzisiaj Wisła ma trening ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy gdy mam ukończone 18 lat potrzebuje jakieś papiery lub zaświadczenia lekarskie do podpisania umowy o pracę?
|
zależy co to za praca
|
Nic takiego, roznoszenie ulotek.
|
Własnie wiecie moze jak płaca za roznoszenie ulotek??:):)
|
zalezy gdzie, ale generalnie od 5 zl czasem nawet do 10
|
A gdzie mozna sie o cos takiego spytac?? Bo zalezy mi powaznie:)
|
walkeros. Trudno powiedzieć. Średnio z tego co się orientuje to za ulotki w lepszych firmach dostaje się 8-10 zł za godzinę.
|
A jakie są te firmy najlepsze??
|
Panowie mam problem otóż : gram w Fife World Cup 2006 i zdarza mi się,że np.po strzelonej bramce powtórce itp..zawiesza mi się obraz i potem cały komp.wcześniej miałem takie problemy jak miałem mało ramów,ale już dokupiłem bo tak zdarzało mi sie również podczas gry w pro 6 ale zmniejszyłem wymagania gry na najmniejsze i już się tak nie zdarza,i jest jeszcze jeden kruczek to,że ta sama gra fifa chodzi u mojego ojca na profilu i sie nie zawiesza..co jest nie tak ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl