![]() |
Czy ktoś tak jak ja wybrał Ochronę Środowiska na Politechnice? :D
|
Cytat:
dobre! ale grzechu chyba się na UJ dostał, bo stronę wcześniej pisał. |
Cytat:
|
Co bardziej polecacie Ochronę Środowiska na politechnice czy na Agh?? jeśli ktoś studiuje tam to proszę o rady bo muszę wybrać z tych 2 uczelni:P
|
Panowie mam do wyboru Edukacja Techniczno - Informatyczna na AGH, Informatyka Stosowana na Uniwersytecie Ekonomicznym i Informatykę Nienauczycielską na UP, wszystko Kraków. Może ktoś doradzić co wybrać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ktoś może powiedzieć o plusach i minusach tych 2 uczelni?:)
|
Panowie, mam taki problem i zaraz zajebisty pech. Obczaiłem sobie że gdybym rozszerzony przedmiot napisał na 1% więcej to bym się dostał na AGH a tak to jest w dupie. 1%.... tak niedużo a zarazem tak dużo. Dramat.
I tu pytanie, jak ktoś zwolni miejsce jest szansa że wskoczę na jego miejsce czy będę musiał czekać na drugą rekrutację? I jak to jest, jak pójdę na niestacjonarne i jest możliwość przepisania się po dajmy pół roku na dzienne? |
Cytat:
|
witam mam pytanie orientuje sie ktoś może czy jak ktoś nie zdał matury z jednego przedmiotu i poprawia w sierpniu ma szanse wo gule dostać się na studia dziennie gdzieś??Czy w tym roku kiszka i zeby dał se spokój??
|
Cytat:
Składał ktoś papiery na UP - kierunek politologia...? |
Cytat:
W związku z dużą ilością kandydatów AGH zrezygnowała z tzw. "podań na wolne miejsca". Obecnie trwają wpisy na studia. Po zakończeniu wpisów w dniu 27 lipca zostanie ogłoszona informacja o ewentualnej rekrutacji uzupełniającej we wrześniu na kierunki, na których zostaną wolne miejsca. Jakiekolwiek przenosiny między kierunkami czy rodzajami studiów zależą od zgody dziekana. |
I jeszcze jedno pytanie z kategorii desperackich:
zapiszę się na AGH na zaoczne i dajmy że będzie 2 rekrutacja to też mogę się zapisać na nią i potem dajmy zrezygnować z niestacjonarnych? I drugie, jest opcja że jak zwolni się miejsce na dziennych ja z zaocznych przeskakuje? |
Studiuje ktoś Ochronę Środowiska na Agh??polecacie czy lepiej na Politechnice?
|
Jest ktoś kto studiował/studiuje na PK kierunek informatyka na wydz. mechanicznym? A może ktoś z Wiślackiej Braci wybiera się również? :D
|
Na AGH na studia niestacjonarne będzie można się zapisać jeszcze we wrześniu wtedy kiedy będzie wiadomo że nie dostanę się na dzienne czy już teraz muszę wyrzucać kolejną kasę?
I te zaoczne to studiuje w weekend tak? |
Cytat:
Na drugie - piątek, sobota,niedziela. Zwykle 9 takich weekendów w semestrze, czyli średnio co drugi weekend. Piątek po południu (od 15/16 do 19/20), sobota cały dzień, niedziela od rana do 15/16. :-) Jago - znajomy studiuje, ale jakoś szczególnie nie chwali. |
Cytat:
|
Dobrze slyszec bo powiem szczeze, ze nie liczylem na to aby kogos 'znajomego' spotkac haha :P
Masz moze kontakt ze starszymi rocznikami bo nie wiem czy jest sie czego bac na tych studiach czy tez nie? :D |
I mam się domyślać że na zaoczne problemu nie będzie z dostaniem?
Bo ostatnio już nic nie wiadomo. Szczególnie jak dowiedziałem się, że na UJ na zaoczne liczy się kolejność rejestracji a nie wyniki z matury... |
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy uczelnie będą ogłaszać informacje o ewentualnych wolnych miejscach?
Aa i idzie ktoś do Ignatianum :D ? |
Jak myślicie - będą dziś wyniki z list rezerwowych na UEk?
|
Cytat:
|
http://uekwww.uek.krakow.pl/files/co...er-2010-11.doc
jakby ktoś jeszcze nie wiedział czy się dostał na UEk z rezerwowej. progi nie pospadały aż tak dużo.. jakby się kto dostał na zarządzanie to pisać. ;) |
A jeśli ktoś się dostał na GAP niech też da znać ;) W ogóle widzę iż ten rocznik na UEku będzie zdecydowanie Wiślacki.
|
Cytat:
P.S. Gucio nie uwierzysz, ale ja też idę na zarządzanie:D:D |
Trzeba gdzieś we Wrześniu się ustawić żeby zintegrować Wisłę na Ekonomicznym :D
|
jako, że kończę UEK, mogę powiedzieć, że był on zawsze Wiślacki ;) To + mnogość ładnych dziewcząt to największe zalety tej uczelni. Niestety, jeśli chodzi o pozostałe kwestie, to już jest dużo gorzej. Bardzo dobrze, że już to wszystko prawie za mną. Także mimo tej wiślackiej i "pięknej" atmosfery, gdybym mógł cofnąć czas, wybrałbym inną uczelnie. Ale Wam życzę mimo wszystko powodzenia : )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl