![]() |
Cytat:
|
hmm proponuje Gurbanov na trenera i wykupić pół składu Karabachu i może coś się zacznie kleić..
|
Ciekawe co teraz napiszą panowie, którzy tak bardzo jechali po Wolfym - krytykującym transfery do klubu. Patrząc na wyczyny Paljicia, Wilka, Kowalskiego, Żurawskiego - chyba ktoś powinien uderzyć się w piersi.
Módlmy się o miejsce w pucharach na przyszły sezon - bo niesamowite transfery rozpalające podniecenie na forum - jakie zapowiadają tutaj niektórzy mogą okazać się równym właśnie transferom Paljicia czy Kowalskiego. Brak wszystkiego - techniki, wytrzymałości, taktyki, to ce..... dzisiejszą formę Wisły - jeden wielki brak. Boguski w zeszłym sezonie nie umiał przyjąć piłki, i dalej nie umie - za to nadal kasuje pieniądze - tylko za co - za to, że 2 lata temu był w dobrej formie ??? |
mam gdzies czy mnie teraz zablokuja ale trzeba powiedziec prawde - k***a co to do d**y jest!!!wywalic tego kasperczaka, jak mozna popelniac takie bledy personalne i to mecz za meczem!!!jesli jutro Basalaj powie ze nic sie nie stalo to bedzie zalosne...
|
jakie transfery takie wyniki.Jeszcze więcej darmowych, czwarto rzędnych obcokrajowców a będziemy jak równy z równym walczyli z ekipami z San Marino
|
Nie zdziwiłbym się gdyby Chavez zrezygnował z transferu do Wisły nei zdziwiłbym sie ;/ jak można dać od pierwszej minuty Żurawa a nie Brożka (widzieliśmy różnicę ) zamiasta Paljicia Kirma wpuścić a ten Ismaillijew robił co chciał z pietią jakaś masakra
|
Wątpię żeby Chavez u nas zagrał.
|
Jeśli działacze odpuszcza teraz Chaveza i pozostawią drużynę z tak skandalicznie słabą obroną na cały sezon, to już będzie nie tylko chora głupota, ale świadomy sabotaż i działanie na szkodę spółki. Takie dzialanie to strzelanie sobie kolejnego samobojczego gola.
|
Cytat:
EDIT: złe słowo dobrałem |
Cytat:
|
Ludzie opanujcie sie.
Oceniacie nowych zawodników tylko najsłabiej zagrali ci co są w Wiśle już długo. Najłatwiej znaleśc sobie kozłów ofiarnych i po nich jechac. Jedynie co dziś było widac to braki motoryczne ale za to odpowiadxa trener. Nie oskarzajmy piłkarzy o brak ambicji jak po prostu nie mili siły i szybkości żeby lepiej zagrac |
Ja sie tylko smialem ze stwierdzen niektorych "ekspertow" forumowych, mowiacych o najlepszym okienku za czasow telefoniki. Juz nie mowie o wychwalaniu pod niebiosa pilkarzy, ktorych nie widzieli na oczy.
|
Cytat:
nie wydałbym nawet dwóch złotych DWÓCH POLSKICH ZŁOTYCH na żadnego nowego piłkarza primadonny z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami ta cała zgraja nosząca koszulki z Białą Gwiazdą powinna dopłacać do tego że mają honor je nosić wiem oni nie wiedzą co to honor ps. cała CALUTEŃKA polska piłka jest do zaorania. A potem należy się zastanowić czy należy ją reaktywować. I na jakich zasadach. |
Cytat:
|
Cytat:
Czyżbyś wierzył, że bycie za słabym nawet na zakwalifkowanie się do pucharów w beznadziejnej jakościowo lidze może poprawić sytuację? Jest lepszym rozwiązaniem? Trzeba się "pchać do pucharów", tak jak chociażby nawet taki Karabach, tylko wreszcie w profesjonalny sposób. I trzeba eliminować z kadry piłkarzy z "z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami" w stosunku do umiejętności zastępując ich graczami lepszymi bez takiej skazy. Chcesz nagrodzić nasze gwiazdeczki zachowywaniem kadrowego status quo? Ja nie. ja widzę pilną konieczność wymiany tej lini obrony. I nie tylko jej. |
Ten mecz to totalna kompromitacja Kasperczaka i działaczy ... Nie można po prostu transferować takich przypadkowych graczy. Obrona złożona dzisiaj była z piłkarzy z I ligi ! Kowalski won, Cikos won!! Pietia won z obrony (do pomocy)!! Diaz transferować go i tyle !! Brawo zarząd ;] To co kiedyś już mówiłem na temat Paljicia, Cikosa. Po drugie nie można grać dwoma defensywnymi pomocnikami !! Sobol + Jirsak = kompromitacja z słabą drużyną, jeszcze jakbyśmy grali z totenhamem czy Juventusem to zrozumiałbym to ale z Qarabag to nie miał po prostu kto prowadzić tą grę !
W ogóle szkoda słów <kompromitacja> |
Cytat:
|
"z przerośniętym ego i zbyt dużymi zarobkami" Markus, emjot dlaczego nie operujecie nazwiskami? Czym dzisiejsza pucharowa porażka różni się od poprzednich? Jakie cele piłkarskie ma np. Sobol? Brożek? Żuraw? Dla mnie żadne.
|
ciekawy jestem, czy będzie jakaś wysprzedaż naszych gwiazdek typu Brożki itp.
choć watpie kto by ich chcial...nawet z doplata nie wiem czy by sie frajerzy znalezli |
Narzekacie. Wisla wygra pare meczy ligowych. Wszyscy beda spiewac o Wisle. l krzykna 'nic sie nie stalo' i bedzie milo i fajnie. I ludzie. Przeciez z nastepnych pucharow odpadmiemy dopiero za rok prawie
|
Przyznam Wam się , że nie wierzyłem w zwycięstwo. Terraz Wiem, że ogromnym błędem było nie zaufanie Petrescu. Gdyby chłop popracował do dziś mielibyśmy kilku piłkarzyków nierobów mniej a nasza Wisełka byłaby daleko poza resztą polskiej miernoty. NIe ma co gdybać, mam nadzieję tylko że szefu zrobi co trzeba i zatrudni konkretnego trenera zza granicy.
|
Cytat:
|
Aż strach jaka degrengolada w ostatnich latach w Wiśle.Oglądałem w ub.czwartek słoweński Maribor(ten sam,który kiedyś oberwał po dupie od naszych)w meczu z Hibernianem.Jakie wybieganie,zaangażowanie,a linię obrony całą wziąłbym do Krakowa.Oni tam pewnie grosze zarabiają w stosunku do Wiślaków,a grają całkiem fajnie.Przytaczam to tylko dlatego,bo chyba wszyscy mamy takie wrażenie,że my stoimy na peronie,a pociąg z dobrą piłką odjechał ze wszystkimi...poza nami.
|
Cytat:
przecież wystarczyło popatrzeć choć przez 15 minut jednego z meczy i wszystko stawało się jasne |
Wiecie co ... najgorsze jest to, iż w następnych latach będzie coraz trudniej, już nie będzie łatwo awansować do III rundy LE, bo w II nie będziemy rozstawienie jak tak dalej pójdzie, bo na rozstawienie w III rundzie to już chyba raczej nie możemy liczyć ;]
|
Jakie wnioski wyciągnięto z ubiegłorocznej kompromitacji - żadne...
Cupiał jak był głupi, tak jest - nie ma pomysłu i koncepcji aby to poskładać w jedną całość... Nie ma wyjścia albo zmienia się wszystko o 360 stopni albo za rok (w tym składem europejskie puchary nam nie grożą) będzie kolejna wtopa już wcześniej, gdyż nie będziemy rozstawiani w żadnej z rund kwalifikacyjnych... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I co tam koledzy z forum ? Jak tam dzisiaj się zaprezentował wasz Dragan :D ? Bo mnie to już po prostu śmieszy.. Postanawiam się nie odzywać na tym forum przez pewien czas, żeby co poniektórzy po pewnym czasie przyznali mi rację w tym, co juz wcześniej pisali, a nie besztali za przykre słowa prawdy. Prawda jest prawdą i często boli... |
Nakaz gry 75% wychowanków musi obowiązywać w polskiej lidze. Kluby mają szkolić, a nie kupować. Wisła co roku buduje skład poprzez transfery i co zbudowała przez 10 lat? Stodołę zbitą z desek, która dzisiaj runęła z wielkim hukiem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl