![]() |
Posiadaja. Tylko odpowiedz mi na pytanie czy ty widziales gdzie oni musza trenowac, a na jakich boiskach trenuje Sparta Praga? No wlasnie...
|
A Żurawski, Kosowski i reszta trenowali w La Masia. Tylko to biedne teraźniejsze pokolenie musi się po klepiskach tułać.
Prawda jest taka, że ME to skład drewna. Skończyć ze znajomościami i promować prawdziwe talenty. Tylko jeszcze pod kątem charakterologicznym ich badać, żeby po 1szej grubszej wypłacie im palma nie odbiła. |
Ja się martwię co z Osmanem bo sie robi nie ciekawie .
Po 1 Ileż można czekać na wyniki badań ?! góra 5 dni a jutro będzie tydzień . po 2 Czemu Wisła zwleka jak 4 runda za pasem a para stoperów Kowalski Bunoza odpada bo sobie w 3 rundzie nie dają rady a co dopiero w 4 . po 3 Ten dziwny kontrakt że tera nie ma klubu a za rok już ma . Może wyjechał załatwiać papiery w tym czasie co wyniki badań będą .Zobaczymy ;] |
A ja mam prośbę do Zbymaka. W zeszły czwartek (na konkurencyjnym forum) informował o tym że jest duże prawdopodobieństwo że w piątek (zeszły) odbędzie się prezentacja Chaveza i być może kogoś jeszcze. Zadeklarował wtedy że jeśli ten drugi temat nie wypali to poda nazwisko tego piłkarza. Jak sądzę temat upadł (no chyba że się mylę). Czy mógłbyś zatem nasz drogi informatorze uchylić rąbka tajemnicy?
|
Po pierwsze jesliby temat upadl to jaki sens bylby ujawniac nazwisko tego pilkarza? Po drugie, temat nie upadl:). Wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc:).
P.S. Prowadzone sa negocjacje z kilkoma zawodnikami na rozne pozycje. Nie tylko w kontekscie tego okienka ale rowniez nastepnego. Poczekajmy, bo warto:) |
Mam nadzieję ze napastnicy bo mnie trafi jak dalej będzie z przodu chimeryczny Brożek i bez jajeczny Boguski
|
Najważniejsze, żeby Rios wypalił. Gdyby się okazał faktycznie dobry i np udało mu się wypromować do lepszej ligi jak to się udało Marcelo, to mielibyśmy w garści niezły argument dla zdolnych chłopaków z Ameryki Południowej.
"Tak, tu jest dobre miejsce na start. Liga przeciętna, konkurencja w składzie niewielka. Biedy z płacami nie ma. Aj ak tu sobie nie poradzę, to nie ma o czym mówić" :) |
Cytat:
|
Zakontraktowanie Riosa to jest próba zarobienia gigantycznych pieniędzy. Jak wypali to za niego bedą większe pieniądze niż za Lewandowskiego. Tylko, że do tego trzeba go pokazać w pucharach..
|
Cytat:
|
Ciekawe czy pieniadze na wykup wypozyczonych pilkarzy sa juz zabezpieczone :D? Obstawiam, ze nie i w przyszlym roku pozegnamy wiekszosc ;).
|
Cytat:
"Argentyński napastnik, który ma na koncie występy w młodzieżowej reprezentacji swego kraju, będzie do krakowskiego klubu wypożyczony na rok, a po tym okresie Wisła będzie miała możliwość wykupienia piłkarza." |
Cytat:
Jesli chodzi o sens udzielenia informacji o transferze który nie wypalił to jest to bardzo proste: zaspokojenie ciekawości kibiców. Zawsze będzie można trochę pospekulować o: klasie piłkarza, pozycji na której gra, przyczynach upadku transferu itp, itd. Rozumiem że jesli temat nadal żyje to nie ma go co utrudniać nadmiernym wścipstwem. Tym niemniej doceniłbym gdyby te informacje potwierdził również Zbymak :>. |
Cytat:
|
to jest najgorsze że Majchroski dalej odpierdala maniane i mówi że chce oddać stadion Wisły w całości na przełomie listopada i października . TO SĄ JAJA
|
A kto Wam powiedzial ze czekamy na jego badania??
A moze poprostu nie chciano go zaprezentowac przed meczem z Azerami ktory w tym momencie jest wazniejszy niz jego prezentacja ktory rownie dobrze moze sie odbyc jutro... |
Cytat:
|
Zbymak takie pytanko, czy jeśli chodzi o politykę transferową i okienko zimowe, czynione są w klbie jakieś przygotowania do transferów, przyglądamy się komuś badam grunt pod kontrakt itd.? Nie chce wyciągać nazwisk chodzi mi o sam fakt przygotowań do następnego okienka.
|
Cytat:
|
Cytat:
Niezależnie od wyniku rywalizacji Wisły Kraków z FK Karabach, Henryk Kasperczak pozostanie trenerem krakowskiej Wisły. To odpowiedź prezesa klubu, Bogdana Basałaja, na ostatnie doniesienia o możliwości zwolnienia szkoleniowca w przypadku odpadnięcia już na tym etapie rozgrywek Ligi Europy. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli transfery mają wyglądać z naszej strony tak jak obecnie to daliby sobie spokój z nimi - jak zobaczę w zimie "testerów" bądź kontraktowanie darmowych odpadów to krew mnie chyba zaleje....
|
Cytat:
|
Nadszedł dzień riposty na sprzedaż Marcelo i Głowy :lol:
|
w pelni sie zgadzam, mamy naprawde cudowna linie obrony, jesli jutro Kasperczak nie zlozy domisji a zarzad go nie wywali to dopiero bedzie kompromitacja - skoro nasze wladze uwazaja ze przegrana z azerani nie byla kompromitacja, Chaves - ten obrnoca juz napewno do nas nie przyjdzie!!! jak mozna bylo sprzedac Marcelo i Głowe w kilka dni?!!!!!!??????
|
Nie ma co wyzywać po piłkarzach Wisły oni po prostu nie mają umiejętności i ambicji
|
to jak nie mają umiejętności i ambicji to po co grają i boirą za to takie ogromne pieniądze?!!!!!??????!
|
bez urazy ale tacy pilkarze jak kowalski czy boguski nie powinni nosic koszulek Wisly, to co zrobil Kasperczak z ta druzyna to jest katastrofa bo inaczej tego okreslac nie mozna...oczekuje teraz mian personalnych- nowy zagraniczny trener i to od zaraz!i masz racje ambicji nie maja zadnej - 45 min i tylko jeden strzal na bramke, tak nie mozna grac.gdzie jest kasa za Glowe i Marcerlo??????????????????????
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl