![]() |
Majchrowski zdecydował kto wygra wybory.
|
na fakty.tvn.pl pojawi się pewnie późno wieczorem
|
W krakowskiej też podobny tekst ale za to więcej zdjęc tego spędu zkacowanych i chętnych do poprawin
http://d.polskatimes.pl/k/r/13/ab/6c...4984e426_p.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/13/96/02...43be8a92_p.jpg |
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...zi_na_psy.html
Zarówno Majchrowski jak i Kracik są za Cracovią , więc głosowanie na Kracika jest bezsensowne. |
www.tvn24.pl/fakty.html
od 9:30 |
Cytat:
|
Za tą ,,popijawe,, na środku boiska powinno mu sie zrobić koło tyłka ! Gdzieś ostatnio w Europie jakiemuś premierowi czy prezydentowi za taki wyczyn narobili dużego smrodu.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie róbmy wsi takim donoszeniem na picie w miejscu publicznym. Poza tym pili szampana (a przynajmniej tak się wydaje) - to co, chcesz zamknąć wszystkich posiadaczy butelki szampana na Sylwestrze na rynku..? Bez jaj...
|
Cytat:
Lub link do samego reportażu : http://www.tvn24.pl/28377,1636284,0,...wiadomosc.html |
Cytat:
|
pffff "to nie było najzręczniejsze wystąpienie, jeżeli kogoś dotknąłem to przepraszam..." kogoś... jakby kurna nie wiedział kogo... i jeszcze to jeżeli... etam, przeprosił bo musiał przed kamerami a nie że czuje że powinien ...
|
"Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni" gdyby Majchrowski taki był, to by napewno tak nie powiedział, a ironie w głosie nie zawsze łatwo wyczuć, dlatego nie ma co spekulować-powiedział i zachował się jak prostak, a nie prezydent miasta.
|
Szanowny prezydenciunio wj*bał sobie kosę we własne plecy a mnie to bardzo cieszy :) Wybory? Już po nim...
|
Cytat:
|
Cytat:
wiesz my zawsze odpuszczamy, bo panuje przekonanie że nie będziemy się zniżać do ich poziomu, przeważnie się z tym zgadzam, ale komentowanie takiej sytuacji jest w 100% usprawiedliwione. Wyobraź sobie jak by było jak sytuacja była by odwrotna, jakie halo wkół tego by zrobili że komunista gts by promował w Krakowie.. pewnie by dodali nową przyśpiewke na stdionie zaraz po "hymnie" i Wisła to stara ku.. może by nawet oprawe okolicznościową zrobili :lol: A tak na serio to trzeba to nagłośnić i komentować, tego typu zachowania trzeba tępić i wypominać, żeby sytuacja sie nie powtarzała i żeby nikt nie myślał że wszystko jest ok, bo nie jest bynajmniej ok... |
Cytat:
Problem z tymi celebrytami Cracovii taki, że swoimi wypowiedziami niejako legitymizują wojnę między kibicami obu klubów. Zamiast tonować nastroje, jeszcze wszystko zaogniają. |
a mnie to wali, to jego osobisty problem i jasne opowiedzenie sie po którejś ze stron.
że nei powinien tak mówić? jego sprawa, oczywiście będę nagłaśniał, ale nie żeby przekazać "skandal" a by pokazać z kim mamy do czynienia :) |
Zakończymy wątek o Cracovii bo oni nie warci są nawet litości. Majchrowskiemu o to chodziło przecież. Zyskać głosy kibiców Cracovii bo po głosowaniu nad halą wiedział,że zagłosuje na niego garstka kibiców Wisły i garstka Cracovii więc wybrał całą grupę społeczną. Morał z tego jest jeden : Starszy czy młodszy, polityk czy dziewczyna Wszyscy Żydzi to jedna rodzina.
Polacy powinni głosować na Polaków, prawicę i wartości chrześcijańskie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozdu*casz mnie co chwila kwestionujac to czy ktos jest: Wiślakiem, patriotą,Polakiem ,ziemianinem zawsze wtedy gdy ktoś ma inne zdanie niż ty |
Dobrze, że byłam w tych 40%, co nie byli za Majchrowskim. To, co zobaczyłam dzisiaj wkurzyło mnie-ja wiedziałam, że to ch..., ale teraz to dla mnie nie żyje :P
Nie pasuje mi tylko jedno: 40% Krakowian byłoby za Wisłą ? Niemożliwe, że tylko tyle, więc mi się co najmniej nie podoba, jeśli ktoś z naszych na tego zdrajcę głosował. Obym się tylko myliła... Wiem, że się wcięłam, ale musiałam ;) Wystarczy, że mój kochany Zakrzówek chcą zabudować, Kraków nie ma Euro 2012, a to tylko czubek góry lodowej pełnej powodów, dla których nienawidzę obecnego prezydenta Krakowa :P |
Dokładnie miał już sporo blamaży, za dużo nawet a ostatnie słowa przelały czarę goryczy, okazał wszem i wobec brak szacunku dla kibiców Wisły, bardzo dużej społeczności Krakowa, a na dodatek pokusił bym się o stwierdzenie że okazał brak szacunku śmiertelnym ofiarą Świętej Wojny, bo tyle ray w wywiadach mówił że wzajemną nienawiść obu klubów należy wyplenić, a sam dodaje oliwy do ognia. Karygodne, burackie zachowanie
|
Cytat:
A w temacie reakcja jest konieczna, czy to kiedy burak postanowi Nas odwiedzić przed wyborami czy to na R22 bądź na hali kłaniając się w pas o głosy będzie prosił, czy też przy urnie wyborczej.... pomijając już to że komunista nie wyobrażam sobie aby po takiej wypowiedzi jakikolwiek Wiślak na niego zagłosował. |
Mnie śmieszy, że w ogóle TWSD poświęca temu incydentowi miejsce. Prezydent Majchrowski jest moim skromnym zdaniem najgorszym prezydentem Krakowa od czasów III RP. Więc ta jego wypowiedź tylko idealnie wpisuje się w jego prezydenturę, nie jest absolutnie żadnym zaskoczeniem.
To tak, jakby mieć pretensje do Leppera o tekst o "zgwałceniu prostytutki". Natomiast "niezręczna wypowiedź" - niezależnie od tego, czy Majchrowski był świadom tego co mówi, czy też nie - powinna być najmniej istotnym argumentem w dyskusji na temat tego, kto powinien być prezydentem miasta w nadchodzącej kadencji. Dla mnie w przypadku Majchrowskiego istotniejsza jest sprawa pana Jana T., permanentne skłócenie prezydenta z radnymi niemal z wszystkich opcji politycznych (brak zaplecza politycznego prezydenta - w skali kraju przedkłada się na brak efektywnego lobbingu w parlamencie i rządzie) oraz niejasne powiązania z Krakowską Akademią. Co gorsza, na horyzoncie nie widać ciekawej alternatywy. Kracik niegdyś wydawał się kandydatem idealnym - obecnie po tym, co w Krakowie prezentują radni PO ktokolwiek związany z tą partią budzi u mnie odruchy wymiotne. Co gorsza, niegdyś wzorowy samorządowiec dał się uwikłać w głupie wypowiedzi na temat spalarni. A PiS do tej pory nie ma poważnego kandydata. Obawiam się, że w nadchodzących wyborach po prostu nie zagłosuję. |
Hipokryzja reporterów kroniki krakowskiej jest niesamowita.... "Życzenia od prezydenta Majchrowskiego, szybkiego powrotu na nowy stadion, zostały przyjęte przez kibiców brawami"
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
W nawiazaniu do obiektywnej oceny sytuacji Pana Macieja Kmity: Cytat:
Cytat:
Oni parafrazuja hymn my natomiast przedstawiamy ich w świetle niekorzystnym. Na koniec tego pieknego wywodu autor wzywa do trzezwej oceny sytuacji. Gratuluje Panu obiektywizmu. |
Darujmy sobie komentowanie "felietonu" jakiegoś pasiastego dziecka... Przecież on nawet nie ma 25 lat, a pisze jak 12-latek. My tu, że Majchrowski się skompromitował swoimi życzeniami, a on że prezydent był d... odwrócony do piłkarzy :) My, że Majchrowski odstawił wieś, a ten że Kaliciak nie ma na imię Grzegorz, a w ogóle to w 1950 było ZS Gwardia.
Z kim i czym Wy chcecie polemizować? :) Z kłamcą, który pisze "Następnie niedokładnie przytoczono słowa prof. Majchrowskiego tak, by lepiej komponowały się z przeznaczeniem tekstu."? Dziwię się tylko, że SF coś takiego publikuje. |
Wracając do reportażu z Faktów- żenujące, że profesor prawa UJ, Prezydent Krakowa nie potrafi sklecić jednego zdania po polsku i przeprosić po prostu za swoje głupie zachowanie kibiców Wisły, tylko bełkocze, że usłyszał zwrotkę hymnu no i powtórzył. To jest równie żenujące, jak samo feralne wystąpienie na treningu.
Mam nadzieję, ze ochłonie, przemyśli sobie wszystko i wyda jakieś jednoznaczne oświadczenie, w którym odetnie się od swojej wcześniejszej wypowiedzi i przeprosi. To by było takie minimum przyzwoitości. Osobiście w Krakowie nie mieszkam, ale studiowałem na UJ i miałem go za mądrzejszego człowieka... |
Nie ma co liczyć na skruchę Majchrowskiego. Prostak, niestety takich ludzi ciężko poznać, dopiero gdy się ujawniają można wnioskować. Nie potrafią się przyznać do błędu, często dochodzą do władzy bo manipulują ludźmi, ale teraz głos ludu dzięki jego ujawnieniu się może zadecydować o jego karierze.
|
http://www.tvn24.pl/28377,1636284,0,...wiadomosc.html
Trochę oszalałem jak zobaczyłem kogo zacytowali w 1:10 :D Wracając do "skruchy" Majchrowskiego to muszę powiedzieć, że chce mi się rzygać. Ten ironiczny uśmieszek, ten ton, że niby jeżeli kogoś to uraziło to on przeprasza - jednym słowem żenua, dno i kilometr mułu. Wybory ma załatwione w każdym bądź razie. Wysyłajmy dalej maile, angażujmy się w tą sprawę bo tego tak zostawić nie można. Nie będzie nam taki pseudoprofesorek pluł w twarz! |
Dzieki za podrzucenie tego Macieja Kmity. Koles solidnie poprawil mi humor :lol:
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-1091.html - tu jest materiał z treningu Cracovii i dokładnie słychać jak komuch mówi to co mówi
|
"Skrucha" Majchrowskiego,"pasiasta" wizja histrorii w artyklue.....zachownia ponizej jakiegokolwiek poziomu.
Mam nadzieje ze nasz klub tak tej sprawy nie zostawi.Nikt nie bedzie poblicznie nas obrazał. |
Jeżeli mowisz o środkach prawnych, to nic mu nie zrobimy. Bo nie ma mowy o obrazie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl