![]() |
posiada ktos link do strony na ktorej mozna bylo sprawdzic czy wlasny komputer bedzie w stanie 'udzwignac' dana gre?
cos w stylu 'can you play it?', dokladnie nie pamietam |
|
Cytat:
|
Czy rejestrując się urzędzie pracy jako bezrobotny muszę im przedstawić książeczkę wojskową, czy wystarczy dowód osobisty i dyplomy ukończenia szkół??
|
Gdzie w Krakowie mozna kupic Bulmersa ?
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Bulmers) |
Cytat:
czy ktos kto korzystal juz z basenu nowego AGH moglby podbic na priva ? |
Cytat:
|
W panelu sterowania spróbuj zmienić. Chodzi o to, że zamiast strzałki masz łape?
Start -> Panel Sterowania -> Mysz -> Zakładka wskaźniki |
Ma ktoś może GTA IV ?
|
Witam! pytanie juz bylo ale nikt ie odp wiec podbijam;) Ile kosztuje wynajecie klubu na 18 w krk?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do Dafi_91:
Zapewne zależy od klubu, dnia, z kateringiem i djem czy bez, hm? :). Od 1000 do 2000 i więcej,, Nie ma innej rady jak popytać bezpośrednio w klubach. |
Cytat:
|
Wysłałam Ci linka na prv. Są krótkie opisy i rady tych co wynajmowali, o wielkości też. Ja juz na 18tkach nie bywam, więc nie wiem co i jak ;).
|
Działa Wam nk?
|
Nie działa
|
mam sprawę. zrobiłem sobie kuku w pracy, świadków mam i teraz trzeba napisać oświadczenie. z tym, że ani moi świadkowie nie wiedzą jak to zrobić, ani ja. google mniej więcej przeszukałem ale lipa. macie może jakiś wzór na takie cuda?
z góry dzięki. pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
proszę :) |
Potrzebuje kupić w Krk taki gadżet od ręki tzn. w sklepie bo nie mam czasu na allegro, wie ktoś może gdzie moge dostać coś takiego??
http://allegro.pl/item511120820_duze...cz_zelowy.html |
Co sie dzieje z nk?? Kiedys gg teraz nk:/ zal
|
Bo mają cały czas te archiwizacje czy coś xD nie tylko Tobie nie chodzi xD
|
Znacie sklepy rodzaju "Alkohole świata" czy cos w tym rodzaju w Nowej Hucie, na Prądniku albo w okolicy Kleparza?
|
Mam Neo 1,3 Mb/s a sciaga mi pliki max 0,2 mb/s wie ktos co moze byc nie tak? z gory thx;)
|
Cytat:
rzeczywista predkosc mozesz sprawdzic tutaj www.speedtest.net na laczu 1,3Mb, powinienes wyciagnac cos ok 160KB transferu EDIT: skoro wyszlo Ci ze masz predkosc 1021Kb to praktycznie jest to 1Mb. Te 0,3 pozostale mozna pomijac, bo przewaznie lacze nigdy nie idzie na full |
Cytat:
|
Jaki program jest potrzebny, żeby ściągnąć muzę z iPoda na kompa?
|
Mam pytanie w krakowskich bibliotekach internet jest za darmo moje pytanie brzmi co zrobić aby odbierać do za free w laptopie trzeba mieć jakąś kartę?A jeśli tak to czy potrzebna jest jakaś konfiguracja/
|
PROGRAMY DO ZRZUCANIA MUZYKI Z IPODA NA HDD
na winde -copy pod (płatny) -ipodFolder (freeware) -yamipod (freeware) na maca -yamipod (freeware) -senuti (freeware) linux -gtkpod (freeware)-wgrywa na bank ale nie wiem czy zgrywa -yamipod (freeware) piotrek11,musisz mieć wifi w laptopie bądź komórce,to taki moduł do odbierania bezprzewodowego internetu. |
Dafi_91 jest taka zasada z internetem ,że swoją prędkość dzielisz przez 8 i wychodzi Ci maksymalny transfer z jakim możesz ściągać pliki.
|
mam problem z nokia 5310 XM po wgraniu filmikow mp4 na karte idze sam dzwiek bez obrazu,szukalem na necie i troche nie jasne te odpowiedzi dla mnie :)nie w temacie konkretnie
-chyba rozwiazalem problem :) ale jak ktos sie zna niech cos napisze :) |
Gdzie można w Krakowie kupic szalik Manchesteru United ?
|
Cytat:
Flo - Galeria Krakowska ;) są bodajże nawet 2 w opakowaniu. |
dziękuję wszystkim za pomoc.
pozdrawiam. |
Cytat:
|
Posiada ktoś może cracka do programu FL Studio 8? Ściągnałem już 3 z wirusami więc szukam czegoś pewnego
|
Szukam rankingu strzelców Białej Gwiazdy (liga,europejskie puchary). dzięki
|
Proszę, aby ktoś oświecony powiedział mi ile na wrzucie trwają dwie minuty, bo wrzuciłem plik, który rzekomo jest przetwarzany i niby zostało 120sekund ...i tak od 30minut? :D
Wie ktoś coś na temat tej anomalii? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl