Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Cinek1906 28.02.2011 20:56

Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>

ABG21 28.02.2011 20:58

Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro :).

xdarek 28.02.2011 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABG21 (Post 1057701)
Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro :).

wchodzisz tylko, że na bilecie normalnym,a tym co mają KK a nie mają karnetu będą nabijane bilety na karte

Donki 28.02.2011 21:01

Cytat:

Pisze wyraznie :
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion.

la_fille 28.02.2011 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cinek1906 (Post 1057697)
Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>

jeśli nie masz karty kibica, jeszcze w tej rundzie, dostajesz normalny bilet papierowy, jesli masz karte kibica drukuje sie jedynie potwierdzenie a do czytnika na stadionie przykładasz właśnie kartę kibica!

mic 28.02.2011 21:02

Cytat:

Czego nie rozumiesz ?

Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion.

Cinek1906 28.02.2011 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez la_fille (Post 1057710)
jeśli nie masz karty kibica, jeszcze w tej rundzie, dostajesz normalny bilet papierowy, jesli masz karte kibica drukuje sie jedynie potwierdzenie a do czytnika na stadionie przykładasz właśnie kartę kibica!

tak pisałem w ramach upewnienia, a sprzyda się ta informacja też kilku osobom.

ABG21 28.02.2011 21:06

Ok. Dzięki za odpowiedź. Nie zauważyłem tego. Jestem z poza Krakowa i nie mam jak wyrobić Karty Kibica i się przestraszyłem. Jeszcze raz dzięki.

MatMario 28.02.2011 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1057620)

sorin320 nie wydaje mi się aby to zmieniono zważywszy na to, że od nowego sezonu karta kibica ma byc obowiązkowa dla wszystkich. Więc należy przyzwyczaic kibiców, że chcąc zakupic bilet nalezy miec lub przekazac komus KK.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dario.h (Post 1057680)
sorin320 - kartę kibica traktuj jak prawo jazdy. Kierujesz autem masz prawo jazdy przy sobie - idziesz na mecz Wisły karte kibica masz przy sobie... nie przekonasz policjanta dyktując mu swoje dane, żeby sobie sprawdził w kompie w radiowozie.....
...takie czasy nastały...tak będzie w każdym klubie , na każdym ligowym stadionie w Polsce...i nic na to nie poradzisz ;-)

A ja się z tym nie zgodzę! Jeśli karta będzie pozwalała na zakup biletu przez internet, ponoć ma na to pozwalać. Karta nie może być wymagana do zakupu biletu.

Może być wymagana do wejścia na stadion po zakupie biletu, ale do samego zakupu i "nabicia" nie widzę potrzeby okazywania jej w strefie kibica.

Oczywiście, na dziś dzień ta funkcja może być wyłączona, jednak jeśli ja z domu bez okazywania karty będę mógł kupić bilet, to dlaczego niby nie mógłbym bez karty kupić biletu w sk?

JoeyLG 28.02.2011 21:10

Przez internet, tez może byc nabity bilet na KK (bedzie trzeba zapewne wpisac dane i nr karty), a wydrukujesz sobie tylko potwierdzenie.

WRzŚ 28.02.2011 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 1057517)
. Gośc zapytał, czy nie bedzie problemu z wejsciem na dany sektor razem, i tylko tyle.

no wiec jesli tego nie wie, lamentując/naśmiejwacac sie z tego ze ma bilety nie obok siebie (i porównuje tą sytuacje z kinem) tzn ze ten sektor nie jest dla niego.

regan 28.02.2011 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 1057517)
Chodzi o napinanie sie. Jakby wszyscy potrafili czytać ze zrozumieniem , to raczej nie wypisywaliby podobnych bredni. Gośc zapytał, czy nie bedzie problemu z wejsciem na dany sektor razem, i tylko tyle. To, że ktos tam cos sobie ubzdurał w głowie i probuje odpowiadac na to co sam wymyślił nie jest jego winą.

a potem płacz, że oprawa chujowo wyszła... bo kartoniki poprzestawiane, bo komus sie chorągiewki nie chciało podnieść... Niech sobie kupi na F i idzie z dziewczyną, jak nie wie, czy na G mozna siedzieć gdzie się chce...

cartoo 28.02.2011 22:23

Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny?
Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać.

WRzŚ 28.02.2011 22:40

kazdy kto wchodzi na g2 i nie jest slepy widzi ze 10m w prawo jest klatka schodowa na g1 a 10m w lewo na g3

Jagul 28.02.2011 23:08

Proponuje, aby niektórzy poćwiczyli czytanie ze zrozumieniem i przestali zadawać nonstop te same pytania. Ja rozumiem, że można czegoś nie zauważyć ale zamiast irytować ludzi swoim pytaniem, to może warto przeczytać newsa jeszcze raz???

Donki 28.02.2011 23:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cartoo (Post 1057783)
Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny?
Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać.

Człowieku, nie pierdziel za przeproszeniem. Śplepy by zauwazyl, że mozna chodzic wzdłuz trybuny G (w srodku)
A co za tym idzie mozna wchodzi na sektor jaki sie chce.

mulda 01.03.2011 01:00

A nie lepiej zamiast kupowac jutro bilet to wykupic karnet na wszystkie mecze i miec ten za free ?

Jaworznianin 01.03.2011 10:05

Pytanie

Witam, mam pytanie czy na stadionie Wisły nadal otwarte są dwie trybuny?
A drugie pytanie to ważniejsze- czy jest szansa na zakup biletu pod stadionem przed meczem czy raczej wszystkie się rozejdą?
Pozdrawiam, kibic z Jaworzna!

Krakus! 01.03.2011 10:09

Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.

wiślak1992 01.03.2011 10:09

tak nadal są otwarte 2 trybuny. Bilet spokojnie kupisz przed meczem.

Pawel.Busko 01.03.2011 10:12

Wbijaj śmiało na R22;) Na meczach PP jest nieraz lepsza atmosfera niż na ligowych;)

Ktoś tam pisał,ze jest małe zainteresowanie biletami. Bylem wczoraj o 11 i choć działało piec kas to była kolejka. Tak samo z KK.

fialo 01.03.2011 10:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krakus! (Post 1057909)
Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.

Strefa działa do samego meczu także pełen luz, zdążysz ;)

Wislak2221 01.03.2011 10:44

Karta Kibica

Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest

mulda 01.03.2011 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak2221 (Post 1057934)
Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest

Wystarczy ze znajomy poda wasze numery pesel i spokojnie wejdziecie.

mic 01.03.2011 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak2221 (Post 1057934)

Zalatwic nie moze, co najwyzej kupic. A zeby kupic, to musi podac wasze PESELe i Imie i nazwisko. Dane beda widoczne na bilecie papierowym

crazykaro 01.03.2011 17:51

Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?

jaszczur90 01.03.2011 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1058074)
Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?

W strefie kibica, czyli narożnik trybuny od parku Jordana ( narożnik od strony ulicy Reymonta )

crazykaro 01.03.2011 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaszczur90 (Post 1058076)
W strefie kibica, czyli narożnik trybuny od parku Jordana ( narożnik od strony ulicy Reymonta )

Dzięki jaszczur

wojti11795 01.03.2011 21:05

Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?

gris 01.03.2011 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojti11795 (Post 1058173)
Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?

Musisz przyjść z kartą inaczej nie kupisz na sam PESEL. Byłem próbowałem i nie dało rady.

zielak14 02.03.2011 19:45

wiecie czy są jeszcze bilety na G na mecz z Ruchem? i ogólnie ile mniej więcej biletów się sprzedało?

KacpiTSW 02.03.2011 19:52

Najlepiej zadzwoń. :-)

aNouc 02.03.2011 20:33

Widzisz informację o sprzedaniu biletów / karnetów na G?
a więc do kas!

http://www.youtube.com/watch?v=zkHdQ...layer_embedded

miarka 02.03.2011 21:21

są bilety ja dziś kupiłem 2:)

ManiekTS 03.03.2011 19:21

Nabęde jeszcze jutro bilety na sektor G.?

PAC 03.03.2011 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ManiekTS (Post 1059350)
Nabęde jeszcze jutro bilety na sektor G.?

Sprawdzaj czasem oficjalną masz tam info że na G zostało 200 biletów.

gris 03.03.2011 22:48

Czy w tej rundzie można wejść przez wejście np. na G4 mając bilet na G1? Wiem, że można sobie potem przejść ale mi chodzi o wejście innym niż wskazasane na bilecie. Wchodził ktoś tak ostatnio?

cartoo 03.03.2011 22:55

Uważaj gris bo zaraz zostaniesz zbluzgany :rotfl: Byłem na Podbeskidziu , mając bilet na G1 wszedłem bramką przeznaczoną dla G2 . Także nie powinno być problemów :)

Żmijka 04.03.2011 10:54

Jak to jest z tymi nowymi KK, można iśc na czyjś karnet? Bo mam wolny "babski" karnet i nie wiem czy komuś moge dac.

podszywacz 04.03.2011 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1059602)
Jak to jest z tymi nowymi KK, można iśc na czyjś karnet? Bo mam wolny "babski" karnet i nie wiem czy komuś moge dac.

Na Podbeskidziu nawet nie patrzyli w karnet. Ale to niekoniecznie będzie reguła w meczach ligowych.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl