![]() |
Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>
|
Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro :).
|
Cytat:
|
Cytat:
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. |
Cytat:
|
Cytat:
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. |
Cytat:
tak pisałem w ramach upewnienia, a sprzyda się ta informacja też kilku osobom. |
Ok. Dzięki za odpowiedź. Nie zauważyłem tego. Jestem z poza Krakowa i nie mam jak wyrobić Karty Kibica i się przestraszyłem. Jeszcze raz dzięki.
|
Cytat:
Cytat:
Może być wymagana do wejścia na stadion po zakupie biletu, ale do samego zakupu i "nabicia" nie widzę potrzeby okazywania jej w strefie kibica. Oczywiście, na dziś dzień ta funkcja może być wyłączona, jednak jeśli ja z domu bez okazywania karty będę mógł kupić bilet, to dlaczego niby nie mógłbym bez karty kupić biletu w sk? |
Przez internet, tez może byc nabity bilet na KK (bedzie trzeba zapewne wpisac dane i nr karty), a wydrukujesz sobie tylko potwierdzenie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny? Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać. |
kazdy kto wchodzi na g2 i nie jest slepy widzi ze 10m w prawo jest klatka schodowa na g1 a 10m w lewo na g3
|
Proponuje, aby niektórzy poćwiczyli czytanie ze zrozumieniem i przestali zadawać nonstop te same pytania. Ja rozumiem, że można czegoś nie zauważyć ale zamiast irytować ludzi swoim pytaniem, to może warto przeczytać newsa jeszcze raz???
|
Cytat:
A co za tym idzie mozna wchodzi na sektor jaki sie chce. |
A nie lepiej zamiast kupowac jutro bilet to wykupic karnet na wszystkie mecze i miec ten za free ?
|
Pytanie
Witam, mam pytanie czy na stadionie Wisły nadal otwarte są dwie trybuny?
A drugie pytanie to ważniejsze- czy jest szansa na zakup biletu pod stadionem przed meczem czy raczej wszystkie się rozejdą? Pozdrawiam, kibic z Jaworzna! |
Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.
|
tak nadal są otwarte 2 trybuny. Bilet spokojnie kupisz przed meczem.
|
Wbijaj śmiało na R22;) Na meczach PP jest nieraz lepsza atmosfera niż na ligowych;)
Ktoś tam pisał,ze jest małe zainteresowanie biletami. Bylem wczoraj o 11 i choć działało piec kas to była kolejka. Tak samo z KK. |
Cytat:
|
Karta Kibica
Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?
|
Cytat:
|
wiecie czy są jeszcze bilety na G na mecz z Ruchem? i ogólnie ile mniej więcej biletów się sprzedało?
|
Najlepiej zadzwoń. :-)
|
Widzisz informację o sprzedaniu biletów / karnetów na G?
a więc do kas! http://www.youtube.com/watch?v=zkHdQ...layer_embedded |
są bilety ja dziś kupiłem 2:)
|
Nabęde jeszcze jutro bilety na sektor G.?
|
Cytat:
|
Czy w tej rundzie można wejść przez wejście np. na G4 mając bilet na G1? Wiem, że można sobie potem przejść ale mi chodzi o wejście innym niż wskazasane na bilecie. Wchodził ktoś tak ostatnio?
|
Uważaj gris bo zaraz zostaniesz zbluzgany :rotfl: Byłem na Podbeskidziu , mając bilet na G1 wszedłem bramką przeznaczoną dla G2 . Także nie powinno być problemów :)
|
Jak to jest z tymi nowymi KK, można iśc na czyjś karnet? Bo mam wolny "babski" karnet i nie wiem czy komuś moge dac.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl