![]() |
Wyjazdy to inna para kaloszy. Lepiej mieć jakiekolwiek przetarcie w dogrywce i karnych niż go nie mieć.
Nad resztą nie chce mi się rozwodzić, mamy inne zdanie. |
Cytat:
|
Dlatego trzeba grać na naszej trawie.
Będzie przygotowana dokładnie tak jak chcemy. |
Statystyki pomeczowe po poprzednich derbach na Cichej z gks katowice:
Ruch 1:0 Gks strzały 15/4 -14/6 Uważam, że na nasze szczęście dzisiaj Ruch będzie miał bardzo ciężko. Dochodzi ogromna presja. Liczę, że gks wygra |
Biorąc pod uwagę decydentów, bardziej im leży Wisła z 30 000 stadionem niż Ruch grający domowe mecze w Gliwicach. Takie jest moje zdanie.
Jak wygramy obydwa mecze to wejdziemy bez baraży |
Dzięki Gieksa!
Teraz dwa zwycięstwa i zamykamy temat w tym sezonie! |
Prebaraże. xd
|
Niezły numer... :shock: Wszystko znów tylko w nogach naszych piłkarzy. Dzięki postawie Katowic mamy ogromną szansę na awans bezpośredni, mam nadzieję, że tego nie spieprzą.
|
grubo. Po raz kolejny los wyciąga do nas rękę, pomimo kluczowych porażek z Ruchem i ŁKS.
Jak tym razem tego nie wykorzystamy, to, cóż, po prostu na awans nie zasługujemy. |
Tak jak przewidywałem - Ruch nie wygra wszystkiego do końca.
Byłoby super gdyby nasze gamonie to wykorzystały. |
Tak jak mówiła statystyka - Ruch nie wygrał wszystkiego do końca ;)
Teraz rozpoczynają się zawody na największego frajera sezonu. Zaczął Arsenal, poprawiło Atletico, dzisiaj przebiła ich BVB (ich frajerstwo akurat trudno będzie przebić), swoje dołożyły Płock i Wieczysta, ale wydaje się, że na krajowym podwórku liczy się już tylko Ruch i my. Kto wykorzysta szansę, a kto się wypieprzy tuż przed metą...? |
Cytat:
Nie no w Katowicach stał się dziś cud i to jeszcze za sprawą wychowanka Wisły I kto mówił że z pokolenia CLJ 10-0 z craxa nikt nie przyniosl Wiśle korzyści :> |
Brak bezpośredniego awansu byłby największą kompromitacją w historii Wisły. Dzięki Dominik!
Już wiemy kto zasłużył na nagrodę za awans. Z pewnością nie wujek Jurek i brat Dawidek. Hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe hehe |
Cytat:
fakt faktem ze GKS zwyczajnie zasłuzył na te 3 pkt,ale ten los jest niezwykły bo gola strzela nasz wychowanek otwierając nam autostrade do Ekstraklasy a w zasadzie ostatnią prostą. jutro waga meczu wzrasta o 100%. |
i jakie sa te idiotyczne zapowiedzi - procenty teraz ???
|
jak sie na 90 minut robi te takie tabele za dowolnie wybrany okres ?
|
Cytat:
w "Statystyki" i układasz sobie Tabelę wg dat, albo wg kolejek |
Cytat:
|
Skupiliście się tylko na Ruchu... zaraz się może okazać, że Ruch to tak zjebał temat, że za tydzień posrany przegrywa mecz i ląduje na 5 miejscu w tabeli. Nam teoretycznie to i 3 pkt mogą wystarczyć do awansu ale praktycznie to zaraz się może okazać, że tak samo groźna jak Ruch będzie Puszcza, a już tak samo jest TBB.
Także znowu jest sytuacja, że to nas gonią i znowu ten peleton składa się z 3 drużyn. Przegrana Ruchu dała nam dużo ale jeśli my nie wygramy 2 meczów teraz to wielce prawdopodobne jest, ze chociaż jedna z drużyn Ruch-TBB-Puszcza nas wyścigną. Dlatego Ruch Ruchem ale tu jeszcze jest wiele pracy do wykonania. |
Cytat:
A kolega niech sobie czeka cztery lata, a może więcej. |
Cytat:
|
Panowie nie oszukujmy sie , nie ma co płakać o te 3 porazki (z top3 tabeli rundy jesiennej)
wykonaliśmy fantastyczną pracę w tym roku i to należy docenić https://i.ibb.co/yszpwq1/23.png do tego jeszcze jutrzejszy mecz (zapewne 3pkt) to jest przepaść ! |
A w poprzedniej rundzie traciliśmy punkty z Chojniczanką,Chrobrym i Sandecją. O czym tu gadać.
Nazywać aktualną drużynę gamoniami. Może tylko pajac bez pojęcia. |
Cytat:
|
Sam przewidywałem że do wygranej trzeba 13 wygranych w 16 meczach, ale i po porażce z ŁKSem nie sądziłem, że te bilans przy aż 3 porażkach może da (na razie matematyczny) awans. W głowie mi siedziało że zabraknie 1-2 pkt. I oby nie zabrakło....
Wszystko w naszych rękach, nogach... głowach. |
.
Cytat:
|
Liczę na 6 punktów w ostatnich dwóch meczach. To wspaniale że tyle wystarczy.
Reszta w nogach piłkarzy. |
Cytat:
Awans jest bardzo mało realny z takich patałachem na ławce. |
szanse na awans 24h temu 80%, teraz 25%.trzeba sie pozbierać, psychicznie i mentalnie
|
Dajmy se siana z rozważaniem nie tyle awansu z drugiego miejsca co awansu w ogóle.
Nie mamy trenera. Nie da się awansować bez trenera. Nie ośmieszajmy się. Te miernoty nie są tego warte. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl