![]() |
Cytat:
Maciej "wypada przeprosić kibiców" Skorża na takie testy sprowadza bez liku "piłkarzy"-znaczy tych co podobna są piłkarzami.Po prostu gdzieś tam kiedyś prosto kopneli piłke. |
E nie narzekajcie, mogli wam kogoś z Trzeciego Świata podrzucić na testy :P A tak patrząc to coś ta chłopina grała i w Energie, Metalurgu, Szachtarze. Jedyną niewiadomą jest, czemu tak młody piłkarz zaliczyć już tyle klubów?
|
Cytat:
|
Cytat:
Skorża działa niemal jak V kolumna ale ....a tak po chrześcijańsku mi Was żal. |
Ale Rybusa to chyba nie Jóźwiak sprowadzał? Zresztą są w Legii dużo gorsi od niego za których zapłacono więcej:)
|
Rybusa właśnie Jóźwiak, co jest wymieniane jako jeden z jego sukcesów. Cóż...
A spoza polskiego rynku, to Jóźwiak bierze to, co mu nagrają Svitlica i Piekarski. Ci dwaj są autorami chyba wszystkich 6 zagranicznych transferów Legii. |
Cytat:
Sorry, ale ja ten transfer blokuję. Ale Łobo wciąż jest jak najbardziej do wzięcia ( i będzie pewnie do końca kontraktu ), sam dopłacę 50 a chętnych się pewnie paru jeszcze znajdzie:) Obecnie gra w ME, więc jest w rytmie meczowym:> |
Cytat:
|
Cytat:
Tym wyliczeniem Bilda sie nie posilkuj, https://www2.tickets-aufschalke.de/B...f11&spieltag=3 15 ojro, ale nie wiem czy to stojace czy nie, ale to pierwszy lepszy przyklad:) Gdzies wiem ze za 10 ojro jest wjazd a nawet gdzies taniej czy nie na BvB? |
Cytat:
|
O, nie nie. Dopłać mi coś i weź powiedzmy Terziottiego :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A żeby nie było całkiem off-topu: kontynuując tradycję sprowadzania legijnego szrotu (Svitlica), możemy zatrudnić i Iwańskiego, niech tylko sezon lub dwa pokopie gdzieś we Włoszech, tamtejszy klimat sprzyja poprawie sylwetki i zrzucaniu kilogramów (vide Boruc). |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html
NIe wiem co za idiota wymyślił mecze w poniedziałek? Mogę się założyć że poniedziałkowa frekwencja będzie taka jak na PP |
Cytat:
|
Z tym, że w poniedziałek to trzeba wziac kolejny dzien urlopu a nawet dwa jesli jakis dluzszy wyjazd bedzie ;) Nic dobrego te mecze w poniedzialek.
|
Pozostaje liczyć, że te mecze poniedziałkowe będą rozgrywane nie wcześniej niż o 19, bo dla niektórych problemem może być dotarcie na spotkanie u siebie, a co dopiero na wyjazd.
Ja nie rozumiem, czy u nas nie da się zrobić meczów w takich godzinach: piątek 17.45 i 20.00 (czyli tak, jak jest) sobota 16.00, 18.15, 20.30 niedziela 15.30, 18.00, 20.15 ? |
Cytat:
|
@River: czym się dla Ciebie różni piątek 17.45 od poniedziałku 19.00 na korzyść piątku? Ot późno bardzo wrócisz do domu i będziesz niewyspany w pracy rano. Mnie piątek 17.45 wkurza, bo ja nawet jak gramy u siebie, to mogę mieć problemy z wyrwaniem się z roboty do tego czasu - a i tak mam dobrze, bo nie kończę pracy o 17:30 czy 18:00 jak połowa moich znajomych.
|
wg 'goool-a' Tarasiewicz nie jest już trenerem Śląską Wrocław.
http://goool.pl/ekstraklasa/4037-tarasiewicz-out.html |
Cytat:
Nigdy nie będzie tak, żeby dogodzić każdemu, ale wydaje mi się, że jednak mając do wyboru piątek 17.45 lub poniedziałek 19.00 - pod kątem meczów wyjazdowych, korzystniejsza jest jednak opcja piątku. Choćby dlatego, że łatwiej o jeden dzień urlopu niż o dwa (bo jednak mając wrócić w nocy w poniedziałek, wtorkowy poranek może nie być łatwy do wstawania :P) Tak, czy inaczej - zrobią jak będą chcieli, ja już dawno przestałem wierzyć w to, że Ekstraklasie zależy na dużej ilości kibiców na stadionach. Mniej kibiców = mniejsze ryzyko wywołania jakiejś burdy (choć to i tak różnie bywa i reguły nie ma. :P ) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl