Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

South 12.01.2009 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656356)
Sentyment z dzieciństwa mam do Newcastle za niesamowitego Shearera. Moim zdaniem najlepszy napastnik końcówki wieku.

a owszem owszem ,żywa legenda

wg. mnie podobnie jak grający jeszcze Given

Tiramisu 12.01.2009 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek 1906 (Post 656364)
babki to się zawsze ustawić potrafią :P

Mamy ten dar :D

Wojtek 1906 12.01.2009 21:09

wg. mnie Cantona zasłużył na takie miano. i jeszcze ten jego cios karate :)
to my mieliśmy mieć ten dar ale został nam odebrany razem z żebrem
Tiramisu chuliganko niebieskich właśnie oglądam powtórke z meczu Chelsea-ManU. miło się ogląda bo nawet nie wiem ile wczoraj było :P dobra już 1:0 dla Manchesteru

Precel z makiem 12.01.2009 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 656374)
a owszem owszem ,żywa legenda

wg. mnie podobnie jak grający jeszcze Given

Pierwsza koszulka jaką dostałem to była koszulka Alana :)
Od tamtej pory kibicuje Srokom... :)
Pozatym fajnie jest sie tak wyróżniać. Wszyscy za ManU, Chelsea, Arsenalem a ja za NUFC :) zawsze wszystkich dziwiło czemu akurat Newcastle

Tiramisu 12.01.2009 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Precel z makiem (Post 656378)
Pozatym fajnie jest sie tak wyróżniać. Wszyscy za ManU, Chelsea, Arsenalem a ja za NUFC :)

Znam to uczucie "fajnie",, Wszyscy w koszulkach Celticu a ja w RFC na mieście jejeje! :P

I już się nie wtrącam w męskie rozmowy :P.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek 1906 (Post 656376)
Tiramisu chuliganko niebieskich właśnie oglądam powtórke z meczu Chelsea-ManU. miło się ogląda bo nawet nie wiem ile wczoraj było :P dobra już 1:0 dla Manchesteru

No dobra. Nie zepsuje Ci oglądania ;P. Za staram na chuligana kobitę ;P. Będę to teraz często podkreślać buhahahahaha.

ps. Gdzie jest Ni_Ma? Czemu jej nima? Pio, wiesz coś? :)

vote-for-mikey 12.01.2009 21:24

Wojtek 1906
wiesz, w jedenastce końcówki XX wieku jest 4-4-2 :D
Schmeichel
Roberto Carlos - Stam - Ayala - Lizarazu
Figo/Mendieta - Zidane - Gascoigne - Claudio Lopez/Overmars
Cantona - Shearer

jakoś tak Lazio Rzym zapodałem trochę :D

pio 12.01.2009 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 656381)
ps. Gdzie jest Ni_Ma? Czemu jej nima? Pio, wiesz coś? :)

Tiramisu, wiem dokładnie tyle co Ty :)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656387)
Wojtek 1906
Schmeichel
Figo - Zidane - Gascoigne - Claudio Lopez
Cantona - Shearer

Dla mnie brak Overmarsa na lewym jest niewybaczalny.
A gdzie Romario? o wczesnym Ronaldo nie wspominająć :D
No i ten niedoceniany Pepe Guardiola ;)

vote-for-mikey 12.01.2009 21:32

Delikatne zmiany przeprowadzone

wybacz, ale Brazyle nigdy mnie specjalnie nie kręcili :)

w0lno. 12.01.2009 21:37

'Dzizas' jak można kibicować gejsom ;o
Tiramisu - wyrazy współczucia!

Tiramisu 12.01.2009 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 656402)
Tiramisu - wyrazy współczucia!

Tobie również :)

pio 12.01.2009 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656396)
Delikatne zmiany przeprowadzone

wybacz, ale Brazyle nigdy mnie specjalnie nie kręcili :)

Wiesz, nie chodzi o kręcenie, ale to co robił Ronaldo w Barcelonie to dla mnie w tamtych czasach było niewiarygodne :)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656404)
Jak można kibicować czemukolwiek innemu niż rubinowa drużyna z miasta granitu?
wyrazy współczucia :D

Dziękuję, jestem małofajny :)

w0lno. 12.01.2009 21:45

Tak w ogóle... przyzwyczajaj się powoli do kolejnej porażki w OFD i 4 in a row :P <napikna_mode_on>

Proud 12.01.2009 21:46

ja tam kibicuje wszystkim słynnym Starym firmom angielskim...West Ham, TT, Leeds, ...itp, itd

ostatnio natomiast uwielbiam patrzeć na gre Aston Villi...najefektowniej grająca drużyna w Premier League...

Lubie wszystkich z wyjątkiem dla Chelsea...jak grał Zola to ich szanowalem...a teraz nawet o to ciężko...

vote-for-mikey 12.01.2009 21:46

chodzi mi raczej o cały brazylijski futbol, ich styl grania. Owszem Ronaldo strzelał te niesamowite bramki, ale czy teraz za to płaci.

Jestem skłonny negocjować co do Gazzy i Lizarazu :D

co do premier league, ciekawo kto kupi Rory'ego Delapa. Ktoś to zrobi na pewno, bo tego jego auty to majstersztyk :D lepsze niż szarancza! :D

ale ta jedenastka to moim zdaniem. zawodnicy, którzy na mnie robili największe wrażenie, których pamiętam z dzieciństwa.

Uran235 12.01.2009 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656387)
Wojtek 1906
Schmeichel
Figo/Mendieta - Zidane - Gascoigne - Claudio Lopez/Overmars
Cantona - Shearer

Taka jedenastka nie ma sensu. Da się znaleźć całą masę zawodników, których brakuje. Rivaldo, Hierro, Bergkamp, Del Piero, Maldini( choć go nie lubię), a to tylko nazwiska, które tak mi wpadły do głowy. Aha, pół Ajaksu z sezonu co LM zwojowali( Van der Saar, Davids, Seedorf, De Boer... masa ich)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 656413)
ja tam kibicuje wszystkim słynnym Starym firmom angielskim...West Ham, TT, Leeds, ...itp, itd

ostatnio natomiast uwielbiam patrzeć na gre Aston Villi...najefektowniej grająca drużyna w Premier League...

Lubie wszystkich z wyjątkiem dla Chelsea...jak grał Zola to ich szanowalem...a teraz nawet o to ciężko...

ARGH- Aston Villa to jedna z najstarszych drużyn na świecie, które jeszcze grają, w erze wiktoriańskiej właściwie niepodzielnie rządziła na wyspach, do tego jako jeden z czterech zespołów z Anglii zdobyła puchar mistrzów... Ale w życiu się nie zgodzę, że grają efektownie. Niektóre mecze w ich wykonaniu to niestety padaka ze spotkaniem z the Blues na czele.

Tiramisu 12.01.2009 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 656411)
Tak w ogóle... przyzwyczajaj się powoli do kolejnej porażki w OFD i 4 in a row :P <napikna_mode_on>

Nie zamierzam :D. Artuś Wam dupska wiecznie ratował nie będzie :P.

pio 12.01.2009 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 656413)

Ja od dawna mam obrany kierunek na Półwysep Iberyjski ;)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 656416)
Taka jedenastka nie ma sensu. Da się znaleźć całą masę zawodników, których brakuje. Rivaldo, Hierro, Bergkamp, Del Piero, Maldini( choć go nie lubię), a to tylko nazwiska, które tak mi wpadły do głowy. Aha, pół Ajaksu z sezonu co LM zwojowali( Van der Saar, Davids, Seedorf, De Boer... masa ich)

Dokładnie, dlatego podejrzewam, że każdy forumowicz stworzył by inną 11tkę :)

vote-for-mikey 12.01.2009 21:53

wiem!

niech każdy chętny zrobi, i wybierzemy do 11 właściwej tych najczęściej wybieranych :D

może by tak nowy temat na to? :)

4fan_player 12.01.2009 21:57

Moja jedenastka :D Sarnat - Baszczu, Głowa, Cleber, Nikola - Kuba, Sobol, Szymek, Kosa - Żuraw, Brożek. Co Wy na to?:D

Uran235 12.01.2009 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656424)
wiem!

niech każdy chętny zrobi, i wybierzemy do 11 właściwej tych najczęściej wybieranych :D

może by tak nowy temat na to? :)

Bardzo dobry pomysł, ale trzeba to jakoś doprecyzować. Dla jednych końcówka dwudziestego wieku to lata 1990-2000, dla innych 1995-2000, a dla jeszcze innych 1980-2000. No i przydałoby się żeby nie zakończyło się najazdem najwierniejszych fanów Wisły, którzy do jedenastki końca dwudziestego wieku wstawiają Brożka i Błaszczykowskiego :lol: .

vote-for-mikey 12.01.2009 22:03

1990 - 2000 jak sądzę będzie odpowiednie :)

Tiramisu 12.01.2009 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 656428)
Moja jedenastka :D Sarnat - Baszczu, Głowa, Cleber, Nikola - Kuba, Sobol, Szymek, Kosa - Żuraw, Brożek. Co Wy na to?:D

Jakby nie zaszaleć Brożek miał max 17 lat w końcu wieku, a Kuba to jeszcze do podstawówki latał,, :P. Ma być końca wieku ta 11. Porządku pilnować!

ps. Co ja tu dziś robię,,, Dobranoc :D

SZYMEK_TSW 12.01.2009 22:17

nie sposób wybrać tylko 11 piłkarzy :P

pio 12.01.2009 22:20

Cytat:

Cristiano Ronaldo laureatem nagrody FIFA World Player. W plebiscycie, którego wyniki poznaliśmy na zakończonej przed momentem gali, Portugalczyk zdobył najwięcej głosów wyprzedzając pozostałych kandydatów do tego tytułu.

1. Cristiano Ronaldo - 935 pkt
2. Lionel Messi - 678 pkt
3. Fernando Torres - 203 pkt
4. Kaka - 183 pkt
5. Xavi - 155 pkt
Obstawiamy czy Cristiano płakał?
I Kaka przed Xavim :lol:

vote-for-mikey 12.01.2009 22:21

spoko spoko
rozszerzyłem do 18 meczowej ;)

a nie mówiłem że Krystyna wygra?!

zapraszam tu:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...449#post656449

:D:D

SZYMEK_TSW 12.01.2009 22:23

FIFA World Player to jest taki żal, że głowa boli. ale co się dziwic jak wybiera trener sierra leone których tych piłkarzy widzi ale chyba na reklamach ;)

Xavi Maeostro !!

Wojtek 1906 12.01.2009 22:25

płakał na pewno :)
jak dla mnie to powinien wygrać Xavi. z ManU to już bardziej by się należała nagroda Rooneyowi czy Vidiciowi. no ale niestety w takich plebiscytach zazwyczaj wygrywają ludzie potrafiący robić najwięcej kółeczek nogami nad piłką w 10 sekund ... chociaż z drugiej strony Ronaldo nastrzelał mnóstwo bramek na wiosne a zresztą na jesień chociaż był kontuzjowany też już dosyć dużo ustrzelił.

Uran235 12.01.2009 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 656447)
Obstawiamy czy Cristiano płakał?
I Kaka przed Xavim :lol:

Można się z Krystyny śmiać, ale trzeba przyznać, że to piłkarz kompletny. Ma bajeczny drybling, świetnie gra głową i ma armatę w nodze. Jak z Chelsea uderzył z krótkiej nogi petardę tuż obok słupka, to mi szczena do ziemi opadła, że tak w ogóle można. To był silny, opadający lobem strzał z rotacją uderzony bez rozbiegu, bez sygnalizacji, z miejsca i wyglądało to tak jakby strzelał ood niechcenia. Czy to się komuś podoba, czy nie, Krystyna jest aktualnie najlepszym piłkarzem na świecie i jako jeden z niewielu aktualnych gwiazdorów ma szansę przejść do histroii jako legenda futbolu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 656448)
spoko spoko
rozszerzyłem do 18 meczowej ;)

To zakładasz ten temat? No i powinna być 16, a nie 18, wtedy na ławce mogło być tylko 5 w tym bramkarz.

vote-for-mikey 12.01.2009 22:30

Uran co do Krystyny 100% racji.

założony.

godzilla 12.01.2009 22:31

mam 32 w bicepsie heh kozak ze mnie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl