![]() |
Cytat:
a owszem owszem ,żywa legenda wg. mnie podobnie jak grający jeszcze Given |
Cytat:
|
wg. mnie Cantona zasłużył na takie miano. i jeszcze ten jego cios karate :)
to my mieliśmy mieć ten dar ale został nam odebrany razem z żebrem Tiramisu chuliganko niebieskich właśnie oglądam powtórke z meczu Chelsea-ManU. miło się ogląda bo nawet nie wiem ile wczoraj było :P dobra już 1:0 dla Manchesteru |
Cytat:
Od tamtej pory kibicuje Srokom... :) Pozatym fajnie jest sie tak wyróżniać. Wszyscy za ManU, Chelsea, Arsenalem a ja za NUFC :) zawsze wszystkich dziwiło czemu akurat Newcastle |
Cytat:
I już się nie wtrącam w męskie rozmowy :P. Cytat:
ps. Gdzie jest Ni_Ma? Czemu jej nima? Pio, wiesz coś? :) |
Wojtek 1906
wiesz, w jedenastce końcówki XX wieku jest 4-4-2 :D Schmeichel Roberto Carlos - Stam - Ayala - Lizarazu Figo/Mendieta - Zidane - Gascoigne - Claudio Lopez/Overmars Cantona - Shearer jakoś tak Lazio Rzym zapodałem trochę :D |
Cytat:
Cytat:
A gdzie Romario? o wczesnym Ronaldo nie wspominająć :D No i ten niedoceniany Pepe Guardiola ;) |
Delikatne zmiany przeprowadzone
wybacz, ale Brazyle nigdy mnie specjalnie nie kręcili :) |
'Dzizas' jak można kibicować gejsom ;o
Tiramisu - wyrazy współczucia! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Tak w ogóle... przyzwyczajaj się powoli do kolejnej porażki w OFD i 4 in a row :P <napikna_mode_on>
|
ja tam kibicuje wszystkim słynnym Starym firmom angielskim...West Ham, TT, Leeds, ...itp, itd
ostatnio natomiast uwielbiam patrzeć na gre Aston Villi...najefektowniej grająca drużyna w Premier League... Lubie wszystkich z wyjątkiem dla Chelsea...jak grał Zola to ich szanowalem...a teraz nawet o to ciężko... |
chodzi mi raczej o cały brazylijski futbol, ich styl grania. Owszem Ronaldo strzelał te niesamowite bramki, ale czy teraz za to płaci.
Jestem skłonny negocjować co do Gazzy i Lizarazu :D co do premier league, ciekawo kto kupi Rory'ego Delapa. Ktoś to zrobi na pewno, bo tego jego auty to majstersztyk :D lepsze niż szarancza! :D ale ta jedenastka to moim zdaniem. zawodnicy, którzy na mnie robili największe wrażenie, których pamiętam z dzieciństwa. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
wiem!
niech każdy chętny zrobi, i wybierzemy do 11 właściwej tych najczęściej wybieranych :D może by tak nowy temat na to? :) |
Moja jedenastka :D Sarnat - Baszczu, Głowa, Cleber, Nikola - Kuba, Sobol, Szymek, Kosa - Żuraw, Brożek. Co Wy na to?:D
|
Cytat:
|
1990 - 2000 jak sądzę będzie odpowiednie :)
|
Cytat:
ps. Co ja tu dziś robię,,, Dobranoc :D |
nie sposób wybrać tylko 11 piłkarzy :P
|
Cytat:
I Kaka przed Xavim :lol: |
spoko spoko
rozszerzyłem do 18 meczowej ;) a nie mówiłem że Krystyna wygra?! zapraszam tu: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...449#post656449 :D:D |
FIFA World Player to jest taki żal, że głowa boli. ale co się dziwic jak wybiera trener sierra leone których tych piłkarzy widzi ale chyba na reklamach ;)
Xavi Maeostro !! |
płakał na pewno :)
jak dla mnie to powinien wygrać Xavi. z ManU to już bardziej by się należała nagroda Rooneyowi czy Vidiciowi. no ale niestety w takich plebiscytach zazwyczaj wygrywają ludzie potrafiący robić najwięcej kółeczek nogami nad piłką w 10 sekund ... chociaż z drugiej strony Ronaldo nastrzelał mnóstwo bramek na wiosne a zresztą na jesień chociaż był kontuzjowany też już dosyć dużo ustrzelił. |
Cytat:
Cytat:
|
Uran co do Krystyny 100% racji.
założony. |
mam 32 w bicepsie heh kozak ze mnie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl