![]() |
Cytat:
już lepiej mógł zostawić sprawę bez komentarza :foch: |
No kurna calkowita zenada -- chlopak ktory gra w naszym klubie nie powinien mowic takich bzdur. Wiem ze to nie chodzi o nas ale mimo to, niesmak pozostaje.
|
http://www.weszlo.com/news/3765
Łobodziński zrobił z siebie kretyna do sześcianu. Czytam już czwarty raz tę jego wypowiedź n.t korupcji ale jej sensu za nic rozkminić nie mogę. Chyba w chwili, kiedy ją wypowiadał był w takim stanie, w jakim jest zwykle gdy schodzi z boiska.. |
No to juz wiemy dlaczego Wojciech za kazdym razem gdy ktos spytal go o ustawianie spotkan w Zaglebiu, blyskawicznie ucinal rozmowe i nigdy nie dorzucil przy tym chocby krotkiego "zapewniam ze jestem czysty", czy "nie mam sobie nic do zarzucenia". To dlatego, ze ciagnie sie za nim smrod czynnego uczestnictwa w korupcji.
|
Jak już ktoś wcześniej napisał - sobotni wyjazd do Wrocławia będzie jego ostatnim. Mam nadzieję, że nie zapomni szczoteczki zabrać. I tylko pozostaje pytanie, czy nie lepiej by dla drużyny było jakby go przed meczem zawinęli ;)
Nikt nie wie jak tam dokładnie było, bo nikogo z nas w szatni nie było. Ale jego tłumaczenia są jak moje w podstawówce. Dlaczego na wagarach byłeś? A skróconych lekcji nie było? ;P |
Cytat:
|
A co miał qrwa powiedzieć ?
Wy oczywiście wszystko wiecie najlepiej i już wg was jest skazany. Żałosne. |
Cytat:
|
Rozwalają mnie ci, którzy życzą Łobo, by został już we Wrocławiu. Tak, na pewno na dobre wyszłoby drużynie, gdyby przy wąskiej kadrze straciła kolejnego co najmniej niezłego jak na polskie warunki zawodnika. Przecież Małemu już całkiem by odwaliło jakby się skapnął, że nie ma nikogo, kto mógłby go w razie czego zastąpić...
|
Moim zdaniem to tłumaczenie jest chyba jednak prawdziwe. Pomyślcie 20 letni chłopaczek jak Łobo. Chce pograć w piłkę i nagle rada drużyny mówi, że masz coś podpisywać bo jak nie to nie pograsz. I co robicie w takim momencie? Idziecie do prezesa? Jak to pewnie on listę drukował. Idziecie na policję? Do psiarni? Każdy go wyśmieje. Powie, że nie podpisze bo nie wie co to jest? Od razu go wyjebią z drużyny a wie, że taka szansa się nie powtórzy. W Polsce nie jeden piłkarz ma pewnie takie doświadczenie...
|
Cytat:
Ludzie grajac w A klasie sie mecze ustawia za keg piwa bo sie juz bylo pewnym utrzymania czy awansu. I niech mi ktos powie ze jako junior, starszy junior czy juz grajacy w pierwszej druzynie przyjdziecie na traning gdzie trener( bo swagier tam gra) albo prezes( babcia lubi ten klub) powie, powiedza musimy przegrac ten mecz bo szkoda chlopakow z sasiedniej wsi ale w zamian bedzie darmowy zimny browarek wstanie i powie ze sie nie zgada. To jest chyba glupi albo sie z glupim na lby pozamienial bo czeka go lincz albo co najwyzej bedzie pilki na meczu podawal za bramka. A co dopiero gdzie idzie ogromna kasa ma powiedziec mlody zawodnik czy chociaz jeden czy dwoch ktorym sie to nie podoba. To by sie mu autko spalilo, albo na treningu okropna kontuzja przytrafia, jak sie siedzi miedzy wronami to sie kracze jak wrona nawet jak sie jest kura. Ja nie bronie Lobodzinskiego czy innego zawodnika ale radze popatrzec na to troche z innej strony, bo meczu nie ustawi tylko prezez czy trener czy jeden lub dwuch zawodnikow o tym musza wiedziec wszyscy na sedziemu konczywszy bo sie stania tak jak nam raz na meczu. Mecz byl sprzedany tylko ja jako mlody bramkarz o tym nie wiedzialem i mecz wybronilem, i zamiast pochwaly w szatni po meczu zjechano mnie rowno ze z nich debili zrobilem. Tylko ptem ktos sie kapna i powiedzial ze mlodemu nic nie powiedziano. |
Cytat:
|
Cytat:
Nigdy nie bedzie u mnie zrozumienia dla zadnej pelnoletniej osoby, ktora wywindowala swoja kariere w drodze po trupach i dzieki oszustwu. Obojetnie czy mamy do czynienia z reprezentantem Polski, czy z nikomu nieznanym kopaczem , czy z trenerem pokroju Dariusza Wdowczyka, oczywiscie rowniez "zmuszonego" okolicznosciami do lamania prawa i wszelkich standardow etyczno-moralnych. Lobodzinski jak sam przyznal, do niczego nie byl zmuszany, a z otrzymywanych pieniedzy byl bardzo zadowolony. |
Czy jacyś zawodnicy dawnego Zagłębia mają już zarzuty/ siedzą itp ?
|
Wojtek zadowolony, ze dostawal koperty i oczywiscie nie mial pojecia skad te pieniadze pochodza :D...czy mio sie wydaje, ze Wojtek byl juz doroslym chlopem ;)? Takie tlumaczenia, to 5-letnie dziecko...
|
w tej sytuacji nasuwa mi sie taka anegdotka:
Cytat:
|
Co do gry "tego pier........ Łobodzińskiego" kto widział nasz mecz z Polonią Warszawa widział, że Kirm prezentował na prawej stronie niższy poziom, podobnie Małecki.
Pier...... Łobodziński. |
Małecki jak strzelił gola to myślał że jak sobie kopnie kilka razy spoza pola karnego to coś wleci a tu lipa. A mogło być 3-1 gdyby Małecki troche myślał
|
Dzisiaj Małecki widziany w Galerii Krakowskiej w towarzystwie swojego menagera - Bartłomieja Bolka...
|
Co się znowu stało z Boguskim?
Na oficjalnej piszą że w okolicach pierwszej drużyny ćwiczy Garguła a o Rafale cisza. A w zeszłym tygodniu chyba już ćwiczył. |
Z Boguskim podobno gorzej niż z Gargułą. Prędzej Łukasz wróci do formy niż Rafał zacznie grać....
|
Cytat:
|
Rozumienie czytanego słowa jest zbyt trudne? Przeczytajcie Eustachy i For_fuN_ raz jeszcze wypowiedź W.Ł. bo chyba nie do końca zrozumieliście. Trudno, żeby nie był zadowolony skoro w kopertach otrzymywał premie za mecze. Nie łapówki. Premie od swojego klubu! A, że nie zgadzały się sumy z tym, co podpisywał na listach płac? To już inna historia.
|
Cytat:
No chyba ze rzeczywiscie jest az tak nierozgarniety w co trudno uwierzyc, ale jesli tak, to nic tylko dac mu do podpisania kolejny papier, zgodnie z ktorym zgadza sie na oddanie nerki do transplantacji i dobrowolnie zrzeka wiekszosci swoich zarobkow... |
mi sie wydaje że nie zbyt dobrą mamy opiekę medyczną...bardzo długo dochodzą po urazach...
ale mogę sie mylić |
Cytat:
poszedłbyś do szefa i powiedział: Cytat:
Cytat:
Punkt: Arsenal Podpunkt: Tomasz Rosicky |
Proponuję poczytać tego bloga piłkarskamafia, bo można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć ... szczególnie czytając zeznania wielu osób z jednej sprawu, które łączą się w logiczne całości ...
Poza tym są np takie "ciekawe" zdjęcia ... http://i35.tinypic.com/zx8xl3.jpg |
Mógł chociaż jakiś garnitur załozyć :/
|
szkoda, że spodnie nie dresowe :P Łobo gazeta ci wyszła :P
|
Dopoki nie ma zarzutow nie robcie z Lobo winnego.
Juz teraz prorokowanie ze wiedzial czy nic nie wiedzal jest bez sensu,i tak naprawde do niczego nie prowadzi. Beda jakies "efekty" tego przesluchania to wtedy bedzie mozna powiedziec cos o tym szerzej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl