![]() |
Pytanie jak pozbyć się trio?
|
I od razu drugie pytanie, kto za nich?
|
Cytat:
|
Cytat:
U nas jeszcze pieniążki jakieś są ale jak długo? |
Nie rozumiem dlaczego nazywasz inne kluby biedaklubami. U nas sytuacja jest za to idealna?
|
Cytat:
Po przebudowie, silnej lidze, pechu, sędziach, sraczce i pogodzie... Biedakluby zostały w lidze, a my polecieliśmy przez takie właśnie bredzenie... |
Cytat:
|
Tu nawet nie chodzi o pieniądze. Tylko o kompletną niewykorzystaną szansę po tzw. ratowaniu. To był czas na rewolucję, na uporządkowanie sytuacji w klubie i wokół niego.
Czas na zrobienie porządku z TS-em, na wyciągnięcie konsekwencji wobec nich, na przejęciu Świętej Ziemi w celu zarabiania na niej. Ale szybko się okazało, że o żadnym rozliczeniu nie na mowy, bo dziedzictwo TS-u najważniejsze. Wykonywano szereg pozorowanych zmian. Do tego doszedł coraz większy burdel transferowy, itp. Jakub okazał się stabilizatorem braku zmian i resetu. |
Wolfy, coś Cie nie ma? a zarzucałeś tym, którzy są według Ciebie bezpodstawnymi krytykantami, że zamilkną po wygranej...co się stało, że siedzisz pod mopem cały dzień?
Czyżbyś nie miał nic do powiedzenia, bo nie zakładam że masz jakieś argumenty? Żabkę Ci przed 22 zamkneli, alkohol się skończył? |
w meczowym był
Cytat:
|
a to, to widziałem - z racji tego, że według definicji wspomnianego kolegi kwalifikuję się do "tępych mózgów" to prosiłbym o rozwinięcie co rozumie, przez "uczenie się lifi" vida Jerzyn Wuj(t) Brzęczek.
O kwestie około meczowe nie pytam, bo tam pewnie też wszyscy muszą nauczyć się rozlewania piwa(i jak nie wyrabiacie, nalanie piw "na zaś" to gorsza opcja, niz czekanie w kolejce), podawania coli z 1(!) lodoówki, przyrządzanie giętej zostawiam na wiosenna. Wolfy, bardzo proszę, powiedz co myslisz? na ile winni są kibice, którzy powinni od dawna być na Kałuży? |
Cytat:
|
Obawiam się że w przypływie tej swojej bezmyślnej furii zignorował samego siebie
|
Socios jak będzie mieć 10 tysięcy członków, będzie dysponować miesięczną sumą między 0,5-1mln zł, czyli o wiele więcej, niż dają Wiśle obecni właściciele. Skoro żaden multi-milioner nie kwapi się na kupno Wisły, to może tędy droga? Inaczej utkniemy w tym marazmie na długie lata...
|
Bez sensu. Prędziej czy później byłby rozłam. 5 tysięcy by chciało zrobić A a 5 tysięcy zrobić B.
|
Cytat:
Będzie głosowanie nad składem rady nadzorczej. Nikt się klubu nie będzie trzymał jak kibice będą żądać wywiezienia na taczkach. Ja się również podeprę pod pytanie: kto za nich? Tylko poważne kandydatury. I z góry napiszę że Pana Kwietnia za taką nie uważam. Nie po tym co pokazuje w Wieczystej. |
Oj żeby nasi pokazali choć połowę tego co Kwiecień w Wieczystej....Ja jak poczytałem że to nie tylko pusta wydmuszka w postaci pierwszej drużyny to jednak trochę zdanie o tym co tam się dzieje zmieniłem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wolę podejście Rakowa i Michała Świerczewskiego ale takich właścicieli w Polsce można policzyć na palcach jednej ręki. |
Wszystko zależy od tego, na jak długo Kwietniowi starczy zapału, bo z tego, co można przeczytać o Wieczystej, to warunki kontraktowe duża część zawodników ma zbliżone do pierwszej ligi/ekstraklasy.
Jako że ich potencjał marketingowy jest minimalny, do interesu trzeba będzie dopłacać co roku, a w takiej ekstraklasie będzie mowa o milionach PLN rocznie. |
Wystarczy, że wytrzyma do czasu awansu do 1 ligi wówczas jego potencjał marketingowy wystrzeli.
|
Cytat:
|
Skoro wrócił temat mitycznego wujka Kwietnia to jeszcze nie narzekaliście, że nawet Wieczysta ma dedykowane koszulki Nike a nasze dziady nie potrafią wymóc na Macron czegoś podobnego.
Szymonie... to znaczy Koaliku, dawaj o podejrzanych związkach BBB z Macron, w których ubiorach PRZYPADKIEM gra również drużyna z Częstochowy. |
Cytat:
https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...zaprezentowane |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W tym klubie nigdy nie można się zrelaksować
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl