![]() |
Szopka z bramkarzami trwa dalej. Nie wiem, czy tak trudno znaleźć bramkarza, który jest lepszy od Jovanica.
|
To na bank plota, najpierw na onecie napisali, że ma ofertę z Polski a potem napisali, że Wisła szuka bramkarza i to na 100% wyssane z palca .
|
Cytat:
|
Przecież to plotka, nikt o zdrowych zmysłach nie pomyślałby o ściągnięciu tego zawodnika do Wisły.
Szanujmy się, tak? |
Mógł być bohaterem stał się zerem. Nikt go tu juz nie chce. Niech grzeje ławe w Rumunii albo do Poznania niech sobie wróci
|
Media to jednak nie maja juz nic lepszego do roboty tylko co chwile to mozna przeczytac jaki to ciekawym pilkarzem zainteresowana jest Wisła.
|
Cytat:
Mnie bardziej martwi, czemu są rozsiewane takie plotki. Bramkarza nadal nie ma, za to pojawiają się kandydatury od których kibicom gula skacze. Typowy temat zastępczy. Cytat:
Prawda jest taka, że Dolha nasrał na Wisłę - klub i kibiców. Oszukał nas, co później dobitnie zostało potwierdzone przy okazji sporu prawnego o kontrakt. Jest to jeden z nielicznych przypadków piłkarzy, których nie tylko nie lubię. Ja go szczerze nie cierpię. I myślę, że nie jestem w tych poglądach odosobniony. Dolha - won od Wisły. |
Ludzie ,według mnie nasze porażki to nie wina złych / ddobrych transferów tylko naszego beznadziejnego trenera ! Piłkarze mają umiejętności tylko Maaskant nie potrafi ich z nich wydobyć !
|
oj przestancie juz z tym Judaszem ... byle pismak napisze cokolwiek ( wkoncu musi z czegos zyc i w jakis sposob zarabiac ) a wy od razu sie podniecacie i przezywacie to jak świnia okres ... jesli cokolwiek w tym jest prawdy to bardziej bym sie spodziewal ze Emilką interesuje sie ta gdynska szmata albo Macius, ktory cale zycie marzyl zeby trenowac Legie ... uspokujcie sie... jest sobota - proponuje sie napic a nie przezywac kazda kaczke dziennikarska z neta
|
O k***wa
W kwestii bramkarza duzo mogę przekłnąć testy jakis niedaczników,grubasów,przekrętasów jak Peskovic ale Dolha to odmienna kategoria na ktorego jestem uczulony i nawet niech nikomu z dzialaczy nie przychodzi do głowy rozmawiać z nim mam nadzieje ze nigdy na R22 nawet nogi nie postawi a jesli dane mu tu bedzie kiedys zagrac to tym razem trybuna D chyba runie od glosnosci bluzgow i gwizdow na tego sprzedawczyka DOLHA WON OD WISŁY !!! |
Cytat:
hmm... raczej nie możesz powiedzieć, że go nie lubisz, bo żeby tak powiedzieć to trzeba by najpierw go poznać. Taka moja opinia. Można jedynie stwierdzić czy się go szanuje czy nie. Za to co wyczyniał to raczej szacunek mu się nie należy. Tak jak napisałeś, nawet gdyby Basałaj ze sztabem menadżersko-trenerskim przymierzali się do Dolhy to boss zablokuj transfer. I chwała mu za to. Z bramkarzem mamy kłopot nieziemski od jakichś 50 lat :P (od czasów Jurowicza) i nic nie wskazuje na to, żeby miało się to zmienić. W każdym razie nie liczyłbym na goalkeepera z Portugalii, który przeszedł operacje obu kolan, albo bramkarz z Boraka Banja Luka. |
Cytat:
|
Ciekawe też ile w tym prawdy, że interesujemy się Ivan'em Vuković'eim. Co prawda miał być to koniec transferów do pola, ale może po niemocy strzeleckiej zaprezentowanej w sparingach doszli do wniosku, że 2 napastnik też potrzebny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co racja to racja :P
wikipedia.org : 175 cm national-football-teams.com : 185 cm transfermarkt.de : 177 cm |
Cytat:
Niemniej nie chcę Dolhy w Wiśle bo sportowo pamiętam takie mecze i klopsy jak z Feyenordem, Arą czy Legią. Dolsze w meczach pod presją ewidentnie siadało psyche co najlepiej widać było jak przyjechał potem z Amiką. |
Cytat:
Szczerze mówiąc - jeśli miałby grać dla Wisły i bronić tak, jak przed przejściem do Amici, to czemu nie? |
Cytat:
Nie ma tematu Dolhy w Wiśle a Wy dalej o tym dywagujecie. |
Cytat:
Miał jeden bardzo dobry sezon w naszych barwach, powiązany z naszym bardzo słabym sezonem, gdzie miał sporo sytuacji do wykazania się. Potem, ani wcześniej nie bronił już na takim poziomie. Więc jego kandydatura, ze względu na aspekty sportowe, jak i te kibicowskie jest BEZ SENSU. |
Cytat:
Generalnie nie wiemy jak to było a napisałem to tylko dlatego by zachować do tego wszystkiego dystans, szczególnie że Dolha nam raczej nie grozi. |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=13920 http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=14938 http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=15591 |
jasne marudzicie na Peskovicia, marudzicie na Dolhe, robcie tak dalej wywierajac presje na zarząd a z bramkarza bedzie wielkie g.... w tym sezonie i bedzie bronił niepewny Jovanic czy jeszcze mniej pewny Kurto
|
Cytat:
|
tak powaznie a dlaczego nie...Peksovicia to jeszcz rozumiem i ciagnacy sie za nim smrod ale Dolha? było mineło trzeba przebaczyć i tyle...inaczej zostaniemy z reka w nocniku a wole juz Dolhe niz jakies pseudo wynalazki bałkańskie
|
Żeby się tylko nie zamkneli w sobie :/
|
Cytat:
Gorszą rzecz zrobił Uche który na chama wymusił transfer. Ale i tak pewnie nie ma tematu, bo zbymak mówi że Dolhę chce Arka. On często ma racji. |
Ktos wtedy komus 'posmarowal' po prostu...
|
Uche to jego menago tak nawkrecał z Ajax-em i się po obrażał na wszystkich. Ale nie ma co, bo jeszcze możemy na chłopie zarobić :D
|
Cytat:
Nie jesteśmy Amika, ze za wizje skucesu będziemy sprzedawać własny honor... |
Cytat:
|
Cytat:
Wez czlowieku szanuj sie... przeczytales jakies brednie i najgorsze w tym jest to ,ze zaczynasz ukladac chore teorie! Juz potrafie zrozumiec ze zaczyna sie płacz i stanowcze "Dolha won od Wisły" mimo tego ze to chyba powinno byc oczywiste dla wszystkich z r22 no ale ktos czasem sie da w h..a zrobic. Ale ty to poprostu mnie dobiles swoim postem. Domyslam sie ze kazdy z nas fetowal bramki i domowe zwyciestwo Wisly nad grekami ale błądzisz i to bardzo myslac ze fetowano bo ustrzelił bramke własnie uche. Niezapominaj ze jako piłkarza Wisły to był jego zafajdany obowiazek zeby grac na 100% mozliwosci i z racji swojej pozycji cos czasami ustrzelic bo trudno chyba wymagac tego od bramkarza czy stopera. Tak naprawde to malo wazne dla mnie jest kto i kiedy strzela gole dla Wisly bo liczy sie tylko wynik druzyny a nie tego czy tamtego. Ochłoń wiec i niech postawa piłkarza uche w kilku meczach nie bedzie dla ciebie wystarczajacym impulsem by insynuowac cos w stylu ...dolha wybaczamy i prosimy o wybaczenie. Jeden i drugi to zwykle frajerstwo ktore sie kiedys wypieło na Wisle zapominając w jakim klubie i miescie graja, a do wora jeszcze by sie kilku tez zmiescilo np: kokoszka, surma). My Wislacy jednak mamy dobrą pamiec i to nas wyróznia w Krakowie. |
Cytat:
|
Sprawa jest prosta. Nie po to w pamiętnym meczu z Amica (wtedy jeszcze Lechem) buczałem, kląłem, śmiałem się z Dolhy, żeby teraz tego kiepa oglądać w naszej bramce. Zresztą tamtym meczem udowodnił, że w ważnych momentach pęka. Nie trzeba w Wiśle takich zawodników.
Może niech jeszcze Surme do kompletu sprowadzą O_o |
Cytat:
Co do transferów nowych graczy ,to jestem ciekawy ,bo tak jak pisalem byl entuzjazm po kontraktach Bunozy, Jovanica,ktory teraz ponoc jest za slaby na bramke czy Riosa ktory grzal lawe |
No to wtedy Valckx sprawiłby nam mieszane uczucia... Z jednej strony zdrajca, z drugiej strony b. dobry bramkarz. Już zresztą sprawił co niektórym kibicom, ściągając Meliksona.
Ja osobiście jestem przeciwko pojawieniu się Dolhy przy R22, więc mam nadzieję że nie trafi do nas. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z Meliksonem raczej nie dopatrzyłem się problemu. Zawsze mogą znaleźć się ludzie z IQ na minusie jednak to nie dotyczy tylko Wisły. Cytując klasyk: "Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą "innych" rąk." |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl