![]() |
Jak będą karne do Baku wchodzi!!:)
|
kiedys to nasze druzyny takich rywali pykali 3,4,5 do zera
na spokojnie :) walczyli ze sredniakami europejskimi jak rowny z rownym a teraz to kabaret jest, taki jeden z drugim dostanie 300k za rok gry to im sie w dupie przewraca. |
Inter Baku - Levadia Talin to bylby mecz na poziomie o ktorym polska ekstraklasa moze tylko pomarzyc (pomijajac kilka spotkan w sezonie).
|
[QUOTE=crazykaro;940391Niech Inter ich zmiażdzy. Najlepiej wkarnych ...[/QUOTE]
Nawet 5 do 0 :-D Joke :) |
Wytykali nam Leviadię, gdy przegrają z Interem Baku to im będziemy wytykać azerów. Teraz wszystko pójdzie z ogniem, te wszystkie zapowiedzi, obiecanki, że Lech jest w stanie ugrać coś w Lidze Mistrzów. To jest jednak tylko gó*** prawda. Już dziś widzimy, że Lech to całkowicie nieprzygotowany zespół. No, ale bądźmy szczerzy. Te czasy jak na moją myśl minęły bezpowrotnie jak odprawialiśmy gruzinów, azerów, finów i inne słabe drużyny z kwitkiem dwumeczowym sięgającym dwucyfrówki. Teraz ledwo co z zespołem Malty remisujemy. Jednak ja sądzę, że problem tkwi w trzech sprawach - brak baz szkoleniowych, brak odpowiednich osób kierujących karierą zawodnika i zbyt wysokie kontrakty. Gdybyśmy tak ucieli im pensje to albo by zaczęły nasze gwiazdki grać, albo by odeszli. Teraz taki Żurawski inkasuje 250 tyś Euro za "zapewne" przeciętną grę, a dlaczego? Bo emeryturka blisko. Wziąć 30% pensji piłkarzy i przeznaczyć na transfery to mielibyśmy już dawno 2 drużyny w...fazie grupowej Ligi Mistrzów (zakładam, że ranking klubowy do tego czasu by się podniósł).
|
jeszcze 15 minut dotrwajmy Inter do Karnych :)
Stalsanok dobrze gadasz... polać mu ! :) |
Kibice zenada... wogole niema dopingu... Jak sobie przypomne mecze z Vitorią Levadią Iraklisem czy pare innych to jestem w 100% kto ma "najlepszych kibicow w Polsce"
|
To ja już widzę jeśli odpadną jak pan Semir zostaje w poznaniu .
|
W karnych Lech na pewno by przegrał, ten Gruzin w bramce ma refleks, a Lech zawsze karne słabo strzelał.
|
Cytat:
|
Rok temu z nas sie smiali, cwaniakowali jaka to oni maja swietna druzyne a dzisiaj pokazuja, ze to byly tylko puste slowa. Nie ma sie co smiac z przeciwnika bo potem nas moze spotkac to samo - doswiadczaja to teraz piłkarze Lecha. Przypominam, ze jak odpadna w 2 rundzie eliminacji to juz po Pucharach dla nich. Dzisiaj mozna tylko jedno przytoczyc: "Kto sie smieje ten sie smieje ostatni".
|
Ludzie a może to ten Inter z Mediolanu ?; ))))))
|
Ludzie, w Interze są kontrakty po 300 tys euro wiec nie gadajcie że to byle jaki zespół i do tego amatorski
|
No to pogali, i wystarczy
|
Cytat:
|
Amala Pazza Inter Amala :)
|
No może się tam tak płąci.
To co skończyła się dogrywka? |
Cytat:
jeszcze 10 minut |
Cytat:
W takim razie jakie są kontrakty w bogatszych FK Karabakh (czy jak to się pisze) i Kazarze? Skąd masz informacje na temat ich kontaktów? Edit: A w meczu BATE bramkę dziś strzelił Rodionov... Ironia losu? :D |
To ktoś jeszcze uważa, że Azerów przejdziemy bez obrony?
|
Jak awansujemy co jest na chwile obecna formalnoscia to trzeba bedzie zagrac na 120% z Azerami. Dzisiaj Inter pokazuje, ze polska liga oddala sie nawet od azerskiej.
|
W TV kiedyś mówili że mają budżet koło 30 mln i najwyższy kontrakt to w okolicy 300 patyków.
Wiesz wolfy azerowie gdyby strzelali tyle co Levadia* w dwumeczu to może by się można bać, ale ich ataaki powinny się kończyć na naszej pomocy *Levadia w tym roku Azerowie tez mają teraz ligę jak na Litwie? |
nie moge doczekac sie momentu gdy Lech w karnych ( jak beda ) przegrywa
zobaczyc mine kibicow Lecha w tym momencie bedzie bezcenne<marzyciel> |
Ale Borek z Kotłoniem w****ieni buahahahah, muzyka dla moich uszu ;-)
P.S. Ale czat tutaj się zrobił. |
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego niejednokrotnie sędziowie widzą rękę w polu karnym, ale tłumaczą to tym, że nie było ruchu w jej kierunku i była nieumyślna. |
Ciekawe czy w karnych będą mieć swoją Valarengę :D
|
Karne :) Trzymajmy kciuki Inter Inter ! :)
|
Uuuuuuu, są emocje :)
|
Interku, jestesmy tak blisko!! zrobcie mi prezent!! gwizdy najlepszych kibicow na planecie cd :D
a Was tylko uprzedzam, ze Azerowie to niewygodny rywal, na domiar zlego gramy 1 mecz u siebie |
Karne :)
10 znakow |
klątwa wędruje do poznania... dobrze dobrze
|
W karnych przegrają, tego jestem pewien. A szkoda, to śmierć dla naszej pozycji w rankingu, odpadnięcia na tym poziomie nawet im nie życzyłem.
|
A może Mistrz Polski to jakieś przeklęty jest hehehe
A my sobie wejdziemy tak po cichu do LE z miejsca 2-go. Fajnie by było... |
A terasz Wszyscyyyyyyyyyyyyyyy Inter Baku sialala sialalala :D oj chyba się napije jak wygrają w karnych
|
Jak mawia klasyk. "W takich momentach wszyscy jesteśmy Azerami" :-)
|
Cytat:
Cytat:
|
Lech i tak wygra w karnych, zobaczycie.
Odpaść na tym etapie. |
Z czego tu się cieszyć?Ze jestesmy w totalnej dupie?Mistrz Polski rok w rok przegrywa z jakimiś burakami.Jutro jeszcze sie okaze, ze maltanski klub ogra ruch a o mecz III rundy Wisly z Azerami juz się boje.
Mam nadzieje,ze Lech wygra. |
ahhh ta cisza... ,,Najlepszych kibiców w Polsce"
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl